Omakotitontti

Löötinkuja, Nikkilä, Sipoo

Hinta

98 000 €

Koko

692

Myynnissä 692,5m² valoisa OKT-tontti Sipoossa Nikkilän Kirkonkylässä. Sijainti Nikkilän ydinkeskustassa palveluiden välittömässä läheisyydessä rauhallisella ja lapsiystävällisellä omakotialueella. Tätä lähemmäs ydinkeskustaa on vaikea päästä. Tontti sijoittuu muiden omakotitonttien väliin, joten rauhassa viereiseltä tieliikenteeltä. Tontille paistaa aurinko läpi päivän aamusta auringonlaskuun. Kaava AOii, tehokkuusluku 0.25. Laskennallisesti rakennusoikeutta on n. 173m². Tontin vieressä on päiväkodit, useita kouluja (ala-asteet, yläasteet, lukiot ja ammattiopisto), julkisen liikenteen yhteydet, urheilukentät ja jäähalli, sekä kävelymatkan etäisyydellä päivittäistavarakaupat, ravintolat ja muut Nikkilän palvelut. Rasitteena tontin läpi kulkee naapurikiinteistön vesi- ja viemäri-, sekä sähkölinjat, jotka voidaan siirrättää uudisrakentamisen yhteydessä. Tontilla voi omatoimisesti käydä vierailemassa ja tutustumassa. Sisäänkäynti Löötinkuja 5 (vihreä talo) kuusiaidan jälkeen ennen postilaatikoita. Ostotarjouksia voi esittää! Yhteydenotot/tiedustelut/tarjoukset: Mika Rosenberg posti@mikarosenberg.com 045 7880 9382

Tulosta PDF
EsittelyaikaKohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.

Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
c47666
Sijainti
Kohteen selite
Myydään OKT-tontti
Lisätietoja pinta-alasta
Oma tontti (lohkottu kantakiinteistöstä) 692,5 m2. Kaava AOii, tehokkuusluku 0.25. Laskennallisesti rakennusoikeutta on n. 173m². Lisätietoja Sipoon rakennusvalvonta, puh. 09-23531.
Vapautuminen
Heti vapaa.
Myyntihinta
  • 98 000 €
Kiinteistövero
190,00 € / vuosi
Lisätiedot maksuista
Valmiiksi lohkottu tontti. Lohkominen toimitettu toukokuussa 2016, ei kuluja tontin ostajalle. Ostaja vastaa varainsiirtoverosta ja mahdollisesta maaperätutkimuksesta. Naapuritonttien uudisrakennukset ovat vaatineet kierreteräspaalutuksen kivisen savimaan takia.
Vesijohto
  • Kunnan vesijohto
Viemäri
Tontin rajalla kulkee kunnallistekniikka (vesi- ja viemäröinti)
Tontin pinta-ala
692
Tie perille
Kyllä
Rakentamaton
Kyllä
Rakennusoikeuden pinta-ala
173
Lisätietoja rakennusoikeudesta
Tehokkuusluku 0.25. Laskennallisesti rakennusoikeutta on n. 173 neliötä.
Kaavoitustiedot
Kaava AOii
Palvelut
Tontin vieressä on useita kouluja (ala-asteet, yläasteet, lukiot ja ammattiopisto), julkisen liikenteen yhteydet, urheilukentät ja jäähalli, sekä kävelymatkan etäisyydellä päivittäistavarakaupat, ravintolat ja muut Nikkilän palvelut.
Liikenneyhteydet
Julkinen liikennöinti HSL:n Seutu 3 -aluetta.
Helsinkiin n. 35km, Porvooseen n. 30km, Keravalle ja Vantaalle n. 10km.
Pihan kuvaus
Tontilla on puustoa, kaksi omenapuuta ja useita eri marjapensaita.

Mika Rosenberg

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.