Tulosta PDF

Kohde

Kuvaus

Reheväpohjaista kasvatusmetsää Paltamossa!

Kataikonpalsta on n. 25,5 ha:n suuruinen Norssiniemen kiinteistön määräala 8 km Paltamon kirkonkylältä luoteeseen. Palstalle tulee itäpuolelta Koikeronvaarantieltä metsätie, joka jatkuu myös palstan sisällä. Kataikonpalstan metsämaasta on metsälain nojalla suojeltua, täydellisessä toimenpidekiellossa olevaa aluetta yhteensä n. 1,2 ha.

Yhteisalueiden osuudet eivät sisälly määräalakauppaan.

Palstan kokonaispuustoksi on arvioitu 2 570 m³. Pinta-alasta n. 94 % on metsämaata, jossa keskipuusto on n. 106 m³/ha. Valtaosa, n. 85 %, metsämaasta on maapohjaltaan tuoretta kangasta, joka antaa puustolle rehevän kasvupohjan. Metsämaasta liki 2/3 on varttunutta kasvatusmetsää, jossa on puustoa n. 2 250 m³, 152 m³/ha. Reilu kolmannes on eri kehitysvaiheessa olevia taimikoita.

Kataikonpalsta on näppäränkokoinen, hyvässä kasvuvaiheessa kuntakeskuksen lähellä oleva sijoitusmetsäpalsta, jonka tuottoa pääsee korjaamaan varttuneen metsän osiossa jo varsin pian. Oivallinen harrastuspalsta, jonka koivuvaltaiset harvennusmetsäkuviot lämmittävät metsäharrastajaa sekä palstalla että saunan lauteilla ja takkatulen loimussa. Monien mahdollisuuksien metsäpalsta!

Kohteen perustiedot

Kohdenumero:
Sijainti:
  • Paltamo
Tyyppi:
Kohteen selite:
Tilan pinta-ala:

Hinta ja kustannukset

Myyntihinta:

Asunnon lisätiedot

Paikallistieto

Etuovi.comin ja Fonectan tarjoamaa alueen paikallistietoa. Tiedot perustuvat Fonecta:n tarjoamaan dataan. Etäisyydet palveluihin on mitattu kartalla linnuntietä.

Tiedossa olevat palvelut:

Ota yhteyttä

Kainuun Metsävälitys LKV

Kajaani
  • Puh: 0400 421543

Kainuun Metsävälitys LKV

  • Kehräämöntie 7, PL133, 87400 Kajaani
  • Sähköposti tai puhelinnumero on annettava.
Lähetä

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.

Kiinnostuitko kohteesta? Ota yhteyttä myyjään ja kysy lisää! »

Sulje