Tulosta PDF

Kohde

Kuvaus

Päätehakkuumetsää Peuravaaralla Ristijärvellä!

Herhiläiskorpi on n. 39,8 hehtaarin suuruinen Putkosenpuron kiinteistön määräala 22 km Ristijärven kirkonkylältä pohjoiseen Peuravaaran etelärinteellä. Sille on kulkuyhteys lännestä Peuravaarantieltä erkanevaa Murto-Kipsun yksityistietä (kiinteistörekisterissä K36742) pitkin.

Yhteisten alueiden osuudet eivät sisälly määräalakauppaan.

Palstalla on metsälain nojalla suojeltuja reheviä suoalueita yhteensä n. 6,6 hehtaaria, josta on metsämaata n. 2,3 hehtaaria.

Herhiläiskorven pinta-alasta on n. 77 % metsämaata, jossa on puustoa arviolta n. 3 490 m³, keskimäärin 114 m³/ha. Metsämaan pinta-alasta 90 % on kasvupaikkatyypiltään hyväkasvuista tuoretta kivennäismaata.

Metsämaalla puuston ikähaarukka koostuu useista eri kehitysvaiheissa olevista metsäkuvioista. Eniten, liki 17 hehtaaria, on metsän sadonkorjuuvaiheeseen varttunutta uudistuskypsää metsää. Siinä on pääsääntöisesti komeaa kuusikkoa n. 2 900 m³, eli keskimäärin 171 m³ metsämaahehtaarilla. Tukin osuus puustosta on jo 63 %.

Palstaa myyvä kiinteistönvälittäjä esittelee mielellään sitä tarkemmin. Soita ja kysy!

Herhiläiskorpi on ison päätehakkuupuusto-osuutensa ansiosta nopean tuoton sijoitusmetsä. Palstan nuoremmat metsäkuviot tarjoavat tekemistä myös omatoimiselle metsän hoitajalle ja sen rehevät kasvupohjat lupailevat hyvän puustokasvun lisäksi monipuolista valikoimaa myös sienestäjän koriin. Metsästä iloa, tuloa ja hyvää oloa sukupolvelta toiselle!

Kohteen perustiedot

Kohdenumero:
Sijainti:
  • Ristijärvi
Tyyppi:
Kohteen selite:
Tilan pinta-ala:

Hinta ja kustannukset

Myyntihinta:
  • Hinta

Asunnon lisätiedot

Paikallistieto

Etuovi.comin ja Fonectan tarjoamaa alueen paikallistietoa. Tiedot perustuvat Fonecta:n tarjoamaan dataan. Etäisyydet palveluihin on mitattu kartalla linnuntietä.

Tiedossa olevat palvelut:

Ota yhteyttä

Kainuun Metsävälitys LKV

Kajaani
  • Puh: 0400 421543

Kainuun Metsävälitys LKV

  • Kehräämöntie 7, PL133, 87400 Kajaani
  • Sähköposti tai puhelinnumero on annettava.
Lähetä

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.

Kiinnostuitko kohteesta? Ota yhteyttä myyjään ja kysy lisää! »

Sulje