Tulosta PDF

Kohde

Kuvaus

Aktiivisen metsänomistajan harrastuspalsta lähellä Hyrynsalmea!

Myytävä Kellovaaranpalsta on n. 44,5 hehtaarin suuruinen määräala Tuomivaaran metsäkiinteistöstä noin 20 km Hyrynsalmen kuntakeskuksesta luoteeseen. Palsta sijaitsee nimensä mukaisesti Kellovaaran itärinteellä ja osin korkeushaitta-alueella, mikä on huomioitu kohteen hinnoittelussa.

Kyröntielle merkitystä ajo-opastepisteestä on palstan rajalle n. 1,1 km:n matka palstan itäosan läpi kulkevaa yksityistietä pitkin. Kellovaaranpalstan käyttöoikeus tälle tielle määräytyy lohkomisen yhteydessä.

Palstan metsämaa on puuston kasvulle suotuista tuoretta kivennäismaakangasta. Metsämaata palstan pinta-alasta on n. 41 hehtaaria, josta n. 70 %:lla kasvaa varttuneita kuusen- ja männyntaimikoita. Uudistuskypsää metsää palstalla on alle 5 ha, varttunutta kasvatusmetsää n. 0,8 ha sekä nuoria kasvatusmetsiä n. 4 hehtaaria.

Kohteella on myös kaksi metsälain nojalla suojeltua luontokohdetta, jotka rajoittavat metsänkäsittelyä yhteensä n. 1,4 ha:n suuruisella alueella metsämaata.

Osuudet yhteisiin alueisiin eivät sisälly määräalakauppaan.

Kellovaaranpalsta on sijoitus tulevaisuuteen, joka tarjoaa myös mieltä ja kehoa virkistäviä metsäisiä harrastusmahdollisuuksia niitä haluavalle. Soita asiantuntevalle kiinteistönvälittäjällemme ja kysy kohteesta lisää!

Kohteen perustiedot

Kohdenumero:
Sijainti:
  • Hyrynsalmi
Tyyppi:
Kohteen selite:
Tilan pinta-ala:

Hinta ja kustannukset

Myyntihinta:

Asunnon lisätiedot

Paikallistieto

Etuovi.comin ja Fonectan tarjoamaa alueen paikallistietoa. Tiedot perustuvat Fonecta:n tarjoamaan dataan. Etäisyydet palveluihin on mitattu kartalla linnuntietä.

Tiedossa olevat palvelut:

Ota yhteyttä

Kainuun Metsävälitys LKV

Kajaani
  • Puh: 0400 421543

Kainuun Metsävälitys LKV

  • Kehräämöntie 7, PL133, 87400 Kajaani
  • Sähköposti tai puhelinnumero on annettava.
Lähetä

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.

Kiinnostuitko kohteesta? Ota yhteyttä myyjään ja kysy lisää! »

Sulje