Vapaa-ajan tontti

Kuusamontie, Räisälä, Kemijärvi

Hinta

6 950 €

Koko

10 010

Tähän kohteeseen kannattaa tutustua. Ainutlaatuinen ja monimuotoinen luonnontilassa oleva 1,0010 ha rakentamaton rinnetontti Suomutunturin laskettelukeskuksen läheisyydessä. Tontilla löytyy myös tasainen paikka rakennukselle. Vanha metsätie perille. Tonkopuro virtaa tontin poikki. Purosta voi ottaa vettä. Tontilta löytyy puustoa ja kalliopohjaa. Kotkat ja haukat ovat näyttäytyneet tontin yläpuolella. Ostajan asuinpaikalla ei ole kaupan teon kannalta merkitystä. Kiinteistön kauppa, kaupanvahvistus ja lainhuuto voidaan toteuttaa vaivatta ja turvallisesti myös Maanmittauslaitoksen kiinteistönvaihdantapalvelussa. Tutustu palveluun osoitteessa: https://www.kiinteistoasiat.fi/. Kiinteistöllä ei ole sähkö-eikä vesiliittymiä. Sähköliittymään liittyvät kysymykset voi osoittaa suoraan Koillis-Lapin Sähkö Oy:lle (https://www.koillislapinsahko.fi/). Alueen ajantasaiset ja ajankohtaiset kaavoitustiedot voi katsoa suoraan Kemijärven kaupungin verkkopalvelusta (https://www.kemijarvi.fi/fi/asukkaalle/tekniset_palvelut/kaavoitus/asemakaavat/) Remarkable! The buyer must be a citizen of an EU country and the buyer must be an account customer of a Finnish bank.

Tulosta PDF
Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
e26627
Sijainti
Kohteen selite
Rotkola 78:3
Lisätietoja pinta-alasta
Hehtaarin suuruinen luonnonkaunis puustoinen rakentamaton tontti noin 5 km Suomutunturin laskettelukeskuksesta.
Vapautuminen
Heti vapaa.

Hinta

Myyntihinta

6 950,00 €

Muut maksut

Kiinteistövero

90 € / vuosi

Lisätietoa maksuista

Ei tiemaksua. Verotusarvo vuonna 2019 oli 7500,-

Kiinteistötunnus
320-413-78-3
Tontin pinta-ala
10 010 m²
Tie perille
Kyllä
Rakentamaton
Ei
Kaavoitustiedot
Kemijärven kaupunki
Liikenneyhteydet
Pääkaupunkiseudulta pääsee junalla Rovaniemelle, josta voi jatkaa omalla-autolla, taksilla tai linja-autolla perille <räisälän kylään.

UUTTA! Haluatko nähdä kartalla sinulle tärkeät sijainnit ja etäisyydet niihin? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola. Tutustu tuleviin kartan kehityssuunnitelmiin, anna palautetta ja käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit täältä »

Hannu Konttinen

Yksityinen myyjä

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.