Omakotitontti

Suurpellontie 21, Koskenkylän Saha, Loviisa

Hinta

34 000 €

Koko

910

Myydään kaunis omakotitalotontti suositulta Koskenkylän asuinalueelta. Aurinkoisen tontin pinta-ala on 910 m2. Tontille suunnitellun omakotitalon rakennuslupa 140 m2 ja rakennuspiirustukset sisältyvät tontin hintaan. Tontti päättyy puistoalueeseen ja tontin toisella puolella on upea, jyrkkä metsäpalsta. Tontin molemmin puolin on omakotitalot. Vesi- ja viemäröinti maksettu ja tontti on osittain paalutettu. Ihanteellinen, aurinkoinen tontti on osoitteessa Suurpellontie 21, Koskenkylän Saha. Omistaja myy muuttuneen elämäntilanteen vuoksi. Omistajalla on runsaasti rakennusmateriaalia, joita saa halutessaan kaupan mukana veloituksetta tai erittäin edullisesti. Useita taloja rakentanut omistaja (arvostettu kirvesmies) antaa mielellään rakentamiseen tarvittavaa tieto-taitoa tarvittaessa. Hinta 34.000 TAI TARJOA! Sijainti: Porvooseen 20 km, Loviisaan 20 km, Helsinkiin 70 km. Kauppa, apteekki, posti, leikkipuisto sekä uimaranta ja pienvenesatama sijaitsevat n 400 m päässä. 2 päiväkotia ja koulu lähellä. Hyvät bussiyhteydet. Soita ja sovi näyttö: Matti Impola 040 530 6584.

Tulosta PDF
EsittelyaikaKohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.

Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
e46489
Sijainti
Kohteen selite
Omakotitalotontti Koskenkylän asuinalueella
Vapautuminen
Heti
Myyntihinta
  • 34 000 €
  • 39 000 €
Lisätiedot maksuista
Tontin hintaan sisältyy valmiiksi haettu rakennuslupa ja piirustukset. OKT 140 m2. Tontti on osittain paalutettu. Vesi- ja viemäröinti maksettu.
Vesijohto
  • Kunnan vesijohto
Viemäri
Vesi- ja viemäröinti maksettu
Tontin pinta-ala
910
Tie perille
Kyllä
Rakentamaton
Kyllä
Palvelut
Kauppa, apteekki, posti, leikkipuisto sekä uimaranta ja pienvenesatama sijaitsevat n 400 m päässä. 2 päiväkotia ja koulu noin 500 m.
Liikenneyhteydet
Hyvät liikenneyhteydet.
Näkymät
Etupihalta näkymät kauniiseen metsämaisemaan, takapihalta näkymä puistoalueeseen.

Matti Impola tai Seija Inkala

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.