Palvelu ei välttämättä toimi laitteellasi parhaalla mahdollisella tavalla. Kokeile toista selainta tai palvelun täysversiota www.etuovi.com

Kohteen kuva

Lomahuoneisto

Nova vald, Rannakula, Leedri, Nova vald Rannakula, Nova vald

Hinta

54 500 €

Koko

75

Vuosi

1971

Uniikki, 2/2 kerroksen, kesäasunto 75 m/2 + 10 m/2 kellari, Leedri nr 3, hinta 57.000 € Myydään täysin peruskorjattu, valoisa, avara1- 2 makuuhuoneen asunto Novan Rannakylästä. Asuntoon on helppo lisätä takaisin yksi seinä jolloin saadaan kaksi makuuhuonetta ja edelleen jää käyttöön paljon avointa olohuone-keittiötilaa. Tämä huoneisto on valmis ja omaan käyttöön huolella suunniteltu ja varusteltu. Asunnosta on esteetön panoraamanäköala Suomen lahdelle, asunnossa on kaikkiaan 6 suurta ikkunaa ja meren puolella myös lasiovi ranskalaisella parvekkeella. Vanhojen ikkunoiden tilalle on asennettu suomalaiset Fenestraikkunat, 3-lasikertaa ja erityinen tuulisuojaus, sisäosat puuta. Seiniä on kaadettu, vanha puulattia on kaivettu esiin. Kaikki sähköt ja vesijohdot, sekä viemärit on myös uusittu. Asunnon peruskorjauksessa on käytetty ainoastaan ekologisia materiaaleja, seinät on valkeaksi kalkittu ja osittain tapetoitu. Kattoon on asennettu mäntypaneeli, joka on kuultomaalattu valkoiseksi. Lautalattia on lakattu kahteen kertaan erityisellä restaurointilattilakalla. Asunnon keskellä sijaitseva suihku-, WC- ja saunatila on kokonaan kaakeloitu ja siina on sähköinen lattialämmitys. Hyvä Suomi-sauna on huolella paneloitu, oikeilla materiaaleilla. Huom Harvia-kivikiuasta ei voi vielä käyttää koska taloon tarvitaan sitä varten lisää sähköä, asian käsittely on vielä kesken taloyhtiön kanssa. Asunnon kaikki laadukkaat armatuurit on tuotettu Suomesta, niin myös koko keittiön tasokas ja monipuolinen AAA-luokan koneistus. Keittiö on puusepän rakantama ja sieltä löytyy induktiolieden lisäksi myös kaasuliesi, sekä paikalleen muurattu ja kaakeloitu leivinhella, liesituuletin, unohtamatta tietenkään astian-pesukonetta. Käytävästä löytyy vielä yksi WC lisää. Suuressa olohuoneessa on Warma-Uunien varaava takka, joka on tehokkaan polttomenetelmän osalta patentoitu, lämpöominaisuuksiltaan myös testivoittaja. Lisää lämpöä (tai viileyttä) antaa tarvittaessa testivoittaja Mitsubishi-lämpö/ viileäpumppu. Asuntoon pääsee Saku-metallin teräksisen turvaoven kautta ja asunossa on lisäksi kauko-ohjattava, sähköinen hälytysjärjestelmä. Sinänsä Rannakylä on rauhallista aluetta, tässäkin talossa asutaan kahta asuntoa lähes vuoden ympäriinsä. Talon kellarikerroksessa sijaitsee asunnon oma varastotila, noin 10 m/2. Itse talo sai viime kesänä uuden peltikaton ja samalla sähkökaappeihin asennettiin Imatra Elektrin toimesta uudet, kaukoluettavat asuntokohtaiset sähkömittarit. Rannakylän alueelle rakennettiin uusi vesi- ja viemäripuhdistamo ja samalla uusittiin kaikki linjat lähitaloihin. 2 – 3 vuotta aikaisemmin itse pääkylän vesi/viemärijärjestelmää päivitettiin vastaamaan tämän ajan vaateita. Ota yhteyttä, sovitaan tutustumisesta todelliseen kesäkeitaaseen. Tällaista kohdetta ei ole markki- noilla kovin usein. Asunto myydään ulkomaille muuton johdosta. Lisätietoja, suomal. omistaja +358500405001. Tallinna Margit Rajaste www.myhome.ee; +37256638397 margit@myhome.ee

Tulosta PDF
print
EsittelyaikaKohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.

Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
e72777
Sijainti
 •  
 • Nova vald, Rannakula, Leedri, 91104
Tyyppi
Lomahuoneisto 
Omistusmuoto
OmistusasuntoOmistusasunto
Huoneistoselitelmä
oh / kei, mh, wckph, wc, s,
Huoneita
3 huonetta
Asuintilojen pinta-ala
75
Muiden tilojen pinta-ala
10
Kokonaispinta-ala
85
Lisätietoja pinta-alasta
Päätyhuoneisto, suuri oh+keittiö, tilava mh, kph+wc+sauna, lisä wc. Yhteensä 6 ikkunaa, joista 2 + lasiovi merelle päin. Oh/nauhakeittiöstä voi eroittaa helposti yhden ikkunallisen makuuhuoneen ja vielä jää paljon avaraa tilaa.
Rakennusvuosi
1971
Vapautuminen
Sopimuksen mukaan, esim. toukokuun lopussa 2017.
Velaton hinta
 • 54 500 €arrow_downward
 • 57 000 €
Myyntihinta
 • 54 500 €
Yhtiövastike
 • 40,00 € / kk
 • (Hoitovastike 40,00 € / kk)
Lisätiedot maksuista
Vesimaksu määräytyy honeistokohtaisella mittarilla käytön mukaan. Huoneistoon ei kohdistu lainoja. Sähkölasku kuukausittain tms, käytön mukaan omalla mittarilla.
Asuntoon kuuluu
Sauna on taidolla paneloitu, kiuas odottaa lisäsäsähköä tai releen asentamista. Olohuoneesta merelle aukeaa ikkuna+lasioviyhdistelmä ja siinä ranskalainen parveke. Kphssa on Villeroy Bochin hillitty laatoitus.
Lisätietoja kunnosta
Koko huoneisto on täysin peruskorjattu, hyvin vähän vain omaa tilapäiskäyttöä.
Asunnon kunto
Hyvä
Asbestikartoitus
 • Ei
 • Talossa tehty useita peruskorjauksia, ei havaintoa asbestin käytöstä.
Lämmitysjärjestelmä
Lämpöpumppu, Puu
Vesijohto
 • Kunnan vesijohto
Rakennus- ja pintamateriaalit
Pääasiallinen rakennusmateriaali: Tiili, Kuten kuvasta näkyy, vaaleaa tiiltä.
Keittiön kuvaus
Kuvan kaltainen nauhakeittiö, hienolla merinäköalalla. Kaikki koneet Suomesta, esim. uuni ja astianpesukone vielä käyttämättömiä. Induktioliesi, kaasuliesi, paikalle muurattu wanhan ajan hella, suuri keraaminen pesuallas.
Kylpyhuoneen kuvaus
Kaakeloitu lattiasta kattoon, seinässä tyylikäs Villeroy Bochin laatoitus, sähköinen lattialämmitys. Armatuurit Suomesta.
WC-tilojen kuvaus
Yksi sijaitsee kph tilassa, toinen viereisellä käytävällä.
Saunan kuvaus
Paikalle rakennettu, huolellista panelityötä, oikeat puulajit ja Harvian kivitorni-sähkökiuas. Odottaa lisää sähköä tai relettä. Ollut myös puhetta mahdollisuudesta vaihtaa puukiukaaseen, uunin hormi kulkee vierestä.
Olohuoneen kuvaus
Suuri, tilava ja valoisa avotila. 4 ikkunaa, merelle ja kauniisiin, vanhoihin rantamäntyihin. Entisöity lautalattia, kalkitut seinät, kuultovärillä maalattu valkoinen panelikatto. Kaikki materiaalit ekologisia. Warma uunien Fiona-varaava takka. Mitsubishi testivoittaja lämpö/viileäpumppu. Fenestran tyylikkäät lämpöikkunat, sisäpuitteet puuta ja alkuperäiset, puiset ikkunalaudat. Ohsta mahdollisuus eroittaa ikkunallinen lisämakuuhuone kuten alakerran vastaavassa huoneistossa on juuri tehty.
Makuuhuoneiden kuvaus
Suuri makuuhuone, sijaitsee takan takana. Näköala päiväaurinkoon ja takametsään. Täällä myös pinnat kuten ohssa.
Taloyhtiön nimi
Korteriuhistu Növaranna 2
Isännöitsijän yhteystiedot
Ei isännöitsijää, tehdään yhdessä. Sirje Sultsing hoitaa raha-asiat huolella.
Huolto
Jäteauto tyhjentää jätesäiliön. Joskus ulkopuolista nurmikon leikkuuta, jos ei itse ehditä
Rakennuttaja
ei tietoa muuta kuin silloinen NL
Muuta taloyhtiöstä
Taloyhtiössä 8 huoneistoa, joista kahdessa asutaan melkein vuoden ympäri. Asuntoon kuuluu n. 10 m/2 kellari ja talon edessä on rakennusoikeutta omalle ulkovarastolle (noin 3x4 m) sille varatulle paikalle. Lisäksi asuntoon kuuluu 1/4 osa vasemmasta autotallista, joka ei sovellu ko käyttöön, hyvä polkupyörä ja ulkogrillivarasto.
Taloyhtiön autopaikat
 • Tilaa löytyy talon omalta tontilta.
Tehdyt remontit
Peltikatto uusittu 3-4 vuotta sitten, sen jälkeen kunta uusi rannan vedenpuhdistamon ja veti uudet vesi/viemärilinjat taloihin. Kellarista on linjat uusittu tähön ja alapuoliseen asuntoon, turvaventtiilit asennettu ja kuoneistokohtaiset vesimittarit. Samaan aikaan sähköyhtiö uusi sähkömittarit kaukoiluettaviksi. Kaksi porraskäytävää, ikkunat uusittu ja kaikki sisäpinnat maalattu. Melkein jokaiseen asuntoon on vaihdettu aikanaan uudet ikkunat.
Tulevat remontit
Porraskäytävien sähkökaappeihin on jossain vaiheessa uusittava pääsähkölinjat. On myös keskuteltu halukkuudesta lämpöpinnoittaa/levyttää talo talviasuttavaksi. Virossa ko työn hinta on hyvin kohtuullinen. Muuten jatkuvaa perushuoltoa tarvittaessa. Koko kiinteistön perushuoltobudjetti alle 5000 € vuodessa.
Energialuokka
Ei lain edellyttämää energiatodistusta
Tontin omistus
Oma
Palvelut
Rannakylässä yksi harrastekalastaja, suvella usein kampelaa saatavilla. Novan keskutaan matkaa alle 4 km ja siellä on kyläkauppa, siinä pieni baari, peruskoulu, VPK ja kunnantalo. Keskustassa muutama pienkerrostalo ja ympärillä omakotitaloja ja pieniä maatiloja. Haapsaluun matkaa alle 40 km ja sieltä löytyy kaikki tarpeellinen.
Liikenneyhteydet
Rannakylään tulee aamuisin ja iltaisin linja-auto Tallinnasta, Haapsaluun pääsee hieman useammin.
Ajo-ohjeet
GPS löytää melko hyvin. Tallinnasta Paldiskin tietä ulos Länteen. Siitä Keilaan tietä nro 11, Keilasta tietä nro 17 Haapsaluun päin noin 20 km ja sitten oikealle pian Padise-kylän jälkeen, Novan kylttiä seuraten. Ohi Vihterpalun kartanon, kaikkiaan noin 20 km ja olet Novalla. Paloaseman ohi n. 1,5 km ja sitten oikealle Rannakylään... ajat kunnes meri näkyy ja meidän talot oikealla puolella. Leedri on keskimmäinen ja parhaalla paikalla tietysti!
Auton säilytys
Pihalla, ellet sitten rakenna ulkovarastoa, siihen mahtuu autotalli tai veneen säilytys sekä puuvaja. Tai sitten oikea puulämmitteinen puusauna? Varkaita ei ole näkynyt.
Näkymät
Avaraa, merta riittää ja rantaniittyä, hienoja rantamäntyjä ympärillä. Huikaisevan kauniita ilta-auringossa. Edessä vanha kalastuskombinaatin satama, aallonmurtajineen. Rannassa riittävästi vesi- yms lintuja, pääskysiä on seurattavaksi asti.
Pihan kuvaus
Takapiha läheiseen metsään ja niityihin päin, päiväaurinkoa. Edessä nurmikot rajautuvat luonnon niittyihin. Pihapiirissä vanha pihavajarakennus. Mahdollisuus lisätä oma vaja jos haluaa. Lähistöllä usealla naapurilla melko suuret pihaplantaasit, sopimus saatavilla? maanomistajilta. Käytöntö toiminut vuosikymmeniä. Myyn myös käytöstä poistetut puureunaiset ikkunat, jos haluat rakentaa oikein kasvihuoneen?
Ranta
 • Yhteisranta
 • Rannan tyyppi: Meri
 • Juridisesti en tiedä mikä on taloyhtiömme oikeus, ranta/satama-alue vuokrattu kunnalle. Satamassa muutama paikallinen vene ja vierasveneiden laskupaikka. Pitkät, luonnonpuistojen hiekkaranta-alueet alkavat molemmin puolin muutaman sadan metrin päästä. Katso tarkemmin Novan kunnan nettisivuilta.
Lisätietoja

Jouko Haapoja

doneYksityinen myyjä

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.