Omakotitontti

Kopsamontie 160, Kopsamo, Juupajoki

Hinta

5 800 €

Koko

2 900

Perusvarma Juupajoki on lähellä! Juupajoki tarjoaa Tampereen lähikuntana turvallisen vaihtoehdon tulevaisuuden asuinympäristöksi. Sekä Juupajoen keskustaajamassa Korkeakoskella että Lylyn kylässä on monta mainiota talonpaikkaa sille, joka haluaa rakentaa itse. Kopsamolla eli kirkonkylässä on kolme asuntohankintayhtiö Juupas Oy:n omistamaa tonttia. Lisäksi yksityisillä maanomistajilla on useita rakennuspaikkoja eri puolilla Juupajokea. Omakotitontit on tarkoitettu viihtyisiksi ja uudet tontit ovatkin väljiä, kooltaan 1280–2900 neliömetriä. Yrittäjien kannattaa huomioida, että Juupajoelta löytyy myös edullisia teollisuustontteja. Pääset heti asumaan – edullisesti! Uuden omakotitalon rakentaja voi asua kunnan omistamassa vuokra-asunnossa 6 kk maksamalla vain puolet vuokrasta. Vuokra-asuntoja on rivi- ja kerrostaloissa. Alle 30-vuotiaiden vuokratakuusta kunnan hallitsemissa kiinteistöissä vastaa kunta.

Tulosta PDF
EsittelyaikaKohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.

Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
e87677
Sijainti
Kohteen selite
Kolme vapaata omakotitonttia Kopsamon kulttuurimaisemassa
Lisätietoja pinta-alasta
Juupas Oy myy Kopsamolta kolmea tonttia, jotka ovat kooltaan 2370m² (kuvissa tontti 1), 2000m² (tontti 2) ja 2900m² (tontti 3).
Vapautuminen
Tontit ovat vapaita heti.
Myyntihinta
  • 5 800 €
Lisätiedot maksuista
Tonttivaraus Vapaan tontin voi varata yhdeksi vuodeksi. Mikäli varaaja ei vuoden aikana osta kyseistä tonttia, poistetaan tontti automaattisesti varausluettelosta ja lisätään vapaisiin tontteihin. Varatulla tontilla ei saa tehdä maanmuokkauksia, puunkaatoja tai muita toimenpiteitä lukuun ottamatta maaperäolosuhteiden selvittämiseksi tehtäviä kairauksia. Kairausten suorittamisesta tulee aina ilmoittaa kuntaan. Omakotitonttien hinnat ovat vuonna 2017 2€/m² puustoineen. Kunnallistekniset maksut määräytyvät erikseen. Tontteihin liittyvä lisämaan myyntihinta on vuonna 2017 4€/m² puustoineen. Ostohinnan lisäksi ostajan velvollisuutena on maksaa tontin lainhuudatus- ja lohkomiskustannukset, varainsiirtovero sekä kaupanvahvistajan palkkio. Ostaja sitoutuu rakentamaan kolmen (3) vuoden kuluessa kauppakirjan allekirjoittamisesta lukien tontille asemakaavan, rakennusjärjestyksen ja hyväksyttyjen piirustusten mukaisen asuinrakennuksen. Kunta/tekninen johtaja voi hakemuksesta pätevästä syystä pidentää mainittua määräaikaa.
Vesijohto
  • Kunnan vesijohto
Viemäri
Kyllä
Tontin pinta-ala
2 900
Tie perille
Kyllä
Rakentamaton
Kyllä
Lisätietoja rakennusoikeudesta
Rakennusoikeudet ovat 237m² (tontti 1), 200m² (tontti 2) ja 290m² (tontti 3).
Palvelut
Kopsamolla myytävät tontit sijaitsevat kätevällä paikalla lähellä palveluja:
- koulu n. 400 m
- kirjasto 5,8 km
- päiväkoti 5,7 km
- terveyskeskus n. 6,0 km
- uimaranta n. 1,1 km
Liikenneyhteydet
Juupajoki on lähellä!

Juupajoen sijainti on liikenteellisesti hyvä, sillä kantatiet 58 ja 66 kulkevat sen kautta. Linja-autoyhteydet toimivat useaan suuntaan ja Haapamäen radalla kulkevat kiskobussit pysähtyvät Korkeakosken taajamassa. Tampereelle pääsee junalla 40 minuutissa ja linja-autolla sekä omalla autolla alle tunnissa. Linja-autot kulkevat Kopsamolla aivan tämän ilmoituksen tonttien vieressä.
Näkymät
Tonteilta on pelto- ja järvinäkymät Kopsamon kauniiseen kulttuurimaisemaan.
Pihan kuvaus
Myytävät tontit sijaitsevat loivassa rinteessä.

Juupajoen kunta

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.