Omakotitontti

Takasuora, Korkeakoski, Juupajoki

Hinta

5 260 €

Koko

2 630

Perusvarma Juupajoki on lähellä! Juupajoki tarjoaa Tampereen lähikuntana turvallisen vaihtoehdon tulevaisuuden asuinympäristöksi. Sekä Juupajoen keskustaajamassa Korkeakoskella että Lylyn kylässä on monta mainiota talonpaikkaa sille, joka haluaa rakentaa itse. Kopsamolla eli kirkonkylässä on kolme asuntohankintayhtiö Juupas Oy:n omistamaa tonttia. Lisäksi yksityisillä maanomistajilla on useita rakennuspaikkoja eri puolilla Juupajokea. Omakotitontit on tarkoitettu viihtyisiksi ja uudet tontit ovatkin väljiä, kooltaan 1280–2600 neliömetriä. Yrittäjien kannattaa huomioida, että Juupajoelta löytyy myös edullisia teollisuustontteja. Pääset heti asumaan – edullisesti! Uuden omakotitalon rakentaja voi asua kunnan omistamassa vuokra-asunnossa 6 kk maksamalla vain puolet vuokrasta. Vuokra-asuntoja on rivi- ja kerrostaloissa. Alle 30-vuotiaiden vuokratakuusta kunnan hallitsemissa kiinteistöissä vastaa kunta.

Tulosta PDF
Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
e87679
Sijainti
Kohteen selite
Kaksi vapaata omakotitonttia Tehtaanjärvenrannassa
Lisätietoja pinta-alasta
Juupas Oy myy Korkeakoskelta kahta tonttia, joista toinen on kooltaan 2630 m² (kuvissa tontti 1) ja toinen 2090m² (kuvissa tontti 2).
Vapautuminen
Tontit ovat vapaita heti.

Hinta

Myyntihinta

5 260,00 €

Muut maksut

Lisätietoa maksuista

Molemmat tontit myydään hintaan 2€/m². Tontin 1 myyntihinta on siten 5260€ ja tontin 2 myyntihinta 4180€.

Vapaan tontin voi varata yhdeksi vuodeksi. Mikäli varaaja ei vuoden aikana osta kyseistä tonttia, poistetaan tontti automaattisesti varausluettelosta ja lisätään vapaisiin tontteihin. Varatulla tontilla ei saa tehdä maanmuokkauksia, puunkaatoja tai muita toimenpiteitä lukuun ottamatta maaperäolosuhteiden selvittämiseksi tehtäviä kairauksia. Kairausten suorittamisesta tulee aina ilmoittaa kuntaan.
Omakotitonttien hinnat ovat vuonna 2017 2€/m² puustoineen. Kunnallistekniset maksut määräytyvät erikseen. Tontteihin liittyvä lisämaan myyntihinta on vuonna 2017 4€/m² puustoineen. Ostohinnan lisäksi ostajan velvollisuutena on maksaa tontin lainhuudatus- ja lohkomiskustannukset, varainsiirtovero sekä kaupanvahvistajan palkkio.

Ostaja sitoutuu rakentamaan kolmen (3) vuoden kuluessa kauppakirjan allekirjoittamisesta lukien tontille asemakaavan, rakennusjärjestyksen ja hyväksyttyjen piirustusten mukaisen asuinrakennuksen. Kunta/tekninen johtaja voi hakemuksesta pätevästä syystä pidentää mainittua määräaikaa.

Vesijohto
  • Kunnan vesijohto
Viemäri
Kyllä
Tontin pinta-ala
2 630 m²
Tie perille
Kyllä
Rakentamaton
Kyllä
Lisätietoja rakennusoikeudesta
Rakennusoikeudet ovat 526m² (tontti 1) ja 418 m² (tontti 2).
Kaavoitustiedot
Rakennukset:

- Rakennusten tulee olla 2-kerroksisia, ja yläkerran
kerrosala saa olla 3/4 alakerran kerrosalasta.
- Vesikattojen tulee olla tummia harjakattoja,
kaltevuudeltaan vähintään 1/1.8.
- Yli 15 metriä pitkiä rakennuksia tulee elävöittää
porrastuksilla, kuisteilla, katoksilla yms. keinoilla.
- Julkisivujen tulee olla peittomaalattua puuta.
- Rakennusten runkosyvyys saa olla enintään 9 m
(suositus 7-8 m).
- Rakennukset on pyrittävä sijoittamaan ohjeellisten
rakennusalan rajojen suuntaisesti.
Palvelut
Tontit sijaitsevat kätevällä paikalla lähellä palveluja:
- kauppa n. 1,0 km
- kirjasto n. 850 m
- koulukeskus n. 2,8 km
- päiväkoti n. 1,0 km
- terveyskeskus n. 850 m
- uimaranta n. 130 m
Liikenneyhteydet
Juupajoki on lähellä!

Juupajoen sijainti on liikenteellisesti hyvä, sillä kantatiet 58 ja 66 kulkevat sen kautta. Linja-autoyhteydet toimivat useaan suuntaan ja Haapamäen radalla kulkevat kiskobussit pysähtyvät Korkeakosken taajamassa. Tampereelle pääsee junalla 40 minuutissa ja linja-autolla sekä omalla autolla alle tunnissa. Linja-autopysäkeille on ilmoituksen tonteilta matkaa noin 400 metriä ja rautatieseisakkeellekin vain noin kilometri.

UUTTA! Haluatko nähdä kartalla sinulle tärkeät sijainnit ja etäisyydet niihin? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola. Tutustu tuleviin kartan kehityssuunnitelmiin, anna palautetta ja käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit täältä »

Juupajoen kunta

Yksityinen myyjä

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.