Mitra Management Oy

Kerrostalo | 2H + KK

Einonkatu 6, osaomistusasunto, Imatrankoski, Imatra

Hinta

36 851 €

Koko

49 m²

Vuosi

2018

Korkeatasoista keskusta-asumista Imatrankosken keskustassa Asunto Oy Imatran Koskitori on 26.1.2018 valmistunut hissillinen kerrostalo, jossa 7 kerrosta. Taloyhtiössä on asuntoja viidessä asuinkerroksessa (kerrokset 3-7), joista osa on osaomistusasuntoja. Vapaana olevat asuntotyypit ovat 2h+kk ja 2h+k+s. Tasokkaissa asunnoissa on lasitetut parvekkeet, kosteat tilat laatoitettu ja lattiat pääosin parkettia. Rakennus liitetään kaukolämpöverkkoon ja varustetaan koneellisella tulo- ja poistoilmajärjestelmällä, joka sisältää lämmöntalteenoton.Asunnossa on viilennys/jäähdytys. Talon ylimmässä kerroksessa on saunaosasto. EINONKADUN OSAOMISTUKSEN KESKEISIMMÄT KAUPPAEHDOT • Asukas ostaa koko huoneiston arvosta vähintään 20% osaomistuksen. Heti alussa voi ostaa suuremmankin osuuden omakseen. Huoneiston voi lunastaa kokonaan erikseen sovittaessa myös osaomistusaikana. • Osaomistusaika päättyy 30.9.2041. • Vastikkeena maksetaan kuukausittain hoitovastiketta ja rahoitusvastiketta joka sisältää lainan korot ja lyhennystä. • Lainaosuutta voi myös lyhentää sovittavalla lisäsuorituksella kerran vuodessa. • Kaikki lyhennykset otetaan huomioon loppuosuuden kauppahinnassa. • Osaomistuksen voi myydä. Myyntihinta määritellään kaupan ehdoissa. • Osaomistaminen on riskitön vaihtoehto. Jollei osaomistusta saada osaomistajan asumisaikana tai osaomistusajan päätyttyä luopumisajan jälkeen myytyä enemmistöosakas lunastaa osaomistuksen. Luopumisaika on kuusi (6) kalenterikuukautta lukien irtisanomiskuukauden viimeisestä päivästä. Enemmistöosakas lunastaa takaisin osaomistuksen alkuperäiseen osaomistushintaan vähennettynä 5%.lla. • Osaomistajan maksettua 50 % asunnon alkuperäisestä hinnasta ( =osaomistuskauppahinta ja lainaan tehdyt lyhennykset ) enemmistöomistajan lunastusvelvollisuus päättyy.

Tulosta PDF
EsittelyaikaKohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.

Kiinnostaako kohde? Ota yhteyttä ja kysy lisätietoja kohteesta.

Kohdenumero
f27283
Sijainti
Tyyppi
Kerrostalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
2H + KK
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
49 m²
Kerrokset
3/7
Rakennusvuosi
2018 (Uudiskohde)
Vapautuminen
Kohde rakenteilla
Velaton hinta
  • 36 851 €
Myyntihinta
  • 36 851 €
Neliöhinta
752,06 € /
Lisätiedot maksuista
Asukas ostaa koko huoneiston arvosta vähintään 20% osaomistuksen (36.851 €/6krs). Alussa voi ostaa suuremmankin osuuden omakseen. Huoneiston voi lunastaa kokonaan erikseen sovittaessa myös osaomistusaikana. Osaomistusaika päättyy 30.9.2041.

Kohteen velaton hinta on 184.255 €.
Sauna
  • Taloyhtiössä on sauna
Parveke
Asunnossa on parveke
Hissi
  • Taloyhtiössä on hissi
Asunnon kunto
Hyvä
Lämmitysjärjestelmä
Kaukolämpö
Isännöitsijän yhteystiedot
Isännöintitoimisto ISTO
Huolto
Lassia&Tikanoja Oyj
Taloyhtiöön kuuluu
Hissi, Taloyhtiössä on sauna
Taloyhtiön autopaikat
  • Myynti ja vuokraus Evälahti Oy / Petteri Munnukka puh. 040 720 1560
Energialuokka
Ei lain edellyttämää energiatodistusta

Asunto Oy Imatran Koskitori

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Palvelut
Kauppa 150 m, Apteekki 100 m, Teatteri 150 m, Kylpylä 300 m, Ulkoilureitti 350 m

Eila Ylönen

Mitra Management Oy

Mitra Management Oy
Sähköpostikopion lähettäminen vaatii sähköpostin
Mitra Management Oy

Virastokatu 2,
55100 Imatra

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.