Palvelu ei välttämättä toimi laitteellasi parhaalla mahdollisella tavalla. Kokeile toista selainta tai palvelun täysversiota www.etuovi.com

Omakotitontti | As.Oy muotoinen Tontti

Vellamonkatu 14 B, Keskusta, Lohja

Hinta

140 000 €

Koko

1 322

Tämä kaupungin parhaalla paikalla keskustassa ranta-alueella olevalla rauhallisella rannasta toisella poikkikadulla Vellamonkatu 14 b on keskellä 300 askelta hiekkarannalta noin 150 askelta itään kohti kaupungin keskustaa ja siitä 150 askelta Vellamonkadun keskelle pohjoista kohden, jossa on unelmien kodin paikka. Kun rakennat kaksikerroksisen talon on toisesta kerroksesta vapaa järvinäköala ja mahdollisesti myös riippuen rakennuksesta jonkin verran näkyvyyttä järvelle myös 1. kerroksen terassilta yhtiökumppaneittesi vanhan omakotitalon saunatason terassilta katsottaessa havaittuna. Omakotitalo tontti järven rantatieltä katsottuna on juuri kahden rantatien talon välissä ja siitä talojen välin kuva on kuva koosteessa rannalta päin tontille esillä jäljempänä. Rakennusteknisesti ranta-alueella on paalutus hyvä ratkaisu ja sen tehtyäsi voit rakentaa kivi tai puutalon perheesi kodiksi. Alueella on hyvin vapaa kaava. Rantaan päin viettävällä tontilla on tilaa 9 m leveälle ja pitkänomaiselle talolle rakennussäännösten mukaan. Valmistaloista ainakin HB-kivitaloilla on tontille hyvin mahtuva malli mikäli ette itse suunnittele yksin tai yhdessä arkkitehdin kanssa unelmiesi kodin. Itse haaveilimme talosta, jossa toisessa kerroksessa olo ja ruokailutilasta avautuu avoin näkymä järvelle. Unelmasi kerrot kaupungin rakennuslupavastaavalle hakiessasi juuri sinun talollesi rakennuslupaa.

Tulosta PDF
print
EsittelyaikaKohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.

Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
f68698
Sijainti
Kohteen selite
As.Oy muotoinen Tontti
Lisätietoja pinta-alasta
Omistusosuus Asunto Osakeyhtiöstä on 60% osakkeista ja rakennuspinta-ala talolle 160m2 sekä talousrakennus kuten verstas yli 30m2.
Vapautuminen
Pääset rakentamaan heti.
Myyntihinta
  • 140 000 €
Kiinteistövero
180,00 € / vuosi
Lisätiedot maksuista
Asunto-osakeyhtiö maksaa kiinteistöveron vuosittain yhdessä. Muita yhteisiä maksuja ei ole. Kumpikin perhekunta vastaa omista talon ja tonttialueensa hoitokustannuksista itsenäisesti yhtiöjärjestyksen mukaisesti. Yhtiön nimi kaupparekisterissä on Asunto-osakeyhtiö Lohjan kaupungin Rantakantin Helmi.
Vesijohto
  • Kunnan vesijohto
Sähköliittymä siirtyy
Kyllä
Tontin pinta-ala
1 322
Tie perille
Kyllä
Rakentamaton
Kyllä
Rakennusoikeuden pinta-ala
160
Lisätietoja rakennusoikeudesta
Piharakennus voi olla autotalli + verstas tai muu vastaava lämmin tila.
Kaavoitustiedot
keskustassa on tehokkuusluku 3 jolloin koko asunto-oaskeyhtiön 1322m2 tontille on yhteensä nyky säännösten mukaan rakennusoikeutta 396m2.
Palvelut
Kaikki Lohjan keskustan palvelut saatavilla 1 km säteellä.
Liikenneyhteydet
Linja-auto asemalle kävelymatkaa noin 600 m.
Ajo-ohjeet
Ajo ohjeet löydät hyvin Google Mapista ja näet sieltä myös Googlen ottaman kuvan tontin etu-osasta.
Näkymät
Toisesta kerroksesta avoin järvinäköala. Mikäli etelälaidan pensaston harventaa pois mahdollinen näkymä 1. kerroksesta myös osin järvelle Rantakadun talojen välistä.
Pihan kuvaus
Pihalla aivan etuosan aidan luona rantaan päin katsottuna oikealla laidalla vaahtera ja vasemmalla laidalla vanha koivu. Pieni talviomenapuu oikean puolen sivuaidan puolessavälissä. Muutoin tonttilla ei omia istutuksia tai muuta puustoa.

Tarja-Leena Suckman

doneYksityinen myyjä

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.