Palvelu ei välttämättä toimi laitteellasi parhaalla mahdollisella tavalla. Kokeile toista selainta tai palvelun täysversiota www.etuovi.com

Omakotitontti | Urputien puoleinen tontti

Urputie 2 a ja b, Savio, Kerava

Hinta

65 250 €

Koko

435

Alue on erittäin rauhallista lapsiystävällistä omakotialuetta. Savion kaikki erinomaiset palvelut lapsiperheiden tarpeita silmällä pitäen ovat aivan vieressä. Savion asemalle on matkaa alle 1 km, Keravan keskustaan 3 km ja Korsoon vajaa 4 km. Tonttien rakennustehokkuus on 0,3. Talot saa rakentaa enintään 2-kerroksisiksi ja niihin on mahdollista tehdä myös kellarikerros. Asemakaavamuutoksen yhteydessä tonttien väliin muodostettiin rasite sähkö-, käyttövesi- ja viemäriputkille, jolloin samalla saatiin kulkuyhteys kummallekin tontille Urputieltä. Rakentamattomille tonteille tarvittavista liitynnöistä ja asennuksista vastaa ostaja. Lisätietoja antaa omistaja Armi Salo-Tamminen, jolle voi jättää tarjoukset ja jonka kanssa voi neuvotella kaupasta sekä tontin esittelystä, puh. 040 583 9438.

Tulosta PDF
print
EsittelyaikaKohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.

Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
f72638
Sijainti
Kohteen selite
Urputien puoleinen tontti
Lisätietoja pinta-alasta
Myyjä etsii vielä ostajaa pienemmälle Urputien puoleiselle 435 m2 tontille nro 22, jolle on perustettu rasite kulkuyhteyttä varten Urputielle. Kulkuyhteyden perustamisesta ja kunnossapidosta tehdään kaikkien kolmen tontin omistajan kesken kirjallinen sopimus. Taaempana Urputiestä oleva isompi tontti nro 23 on jo varattu 2-lapsiselle perheelle, joka aloittaa rakennnustyöt loppukeväästä. Tonttien väliin on perustettu rasite vesi- ja viemäriputkille, joiden kaivuukustannukset jaetaan sekä ostajien että myyjän kesken. Myyjä odottaa vesilaitoksen esitystä omalla tontillaan jo olevien vesi- ja viemäriliityntöjen ohjauksesta samaan kaivantoon. Maaperätutkimus tonteille on tehty. Siinä suositellaan anturaperusmuuri-perustusta, mikä on hyvä lähtökohta rakentamiselle siksi, että tontin alla kulkee poimuileva peruskallio. Se on Urputien puolella avokalliota ja laskee aaltoillen tontin 22 alla noin 2 metrin syvyyteen ja tontin 23 itärajalle mennessä jo 3,6 m syvyyteen.
Vapautuminen
Heti vapaa.
Myyntihinta
  • 65 250 €
Kiinteistövero
154,00 € / vuosi
Lisätiedot maksuista
Tontille 22, jonka pinta-ala on 435 m2, pyyntihinta on 65 250 euroa. Isompi tonttikartassa näkyvä rinnakkainen tontti on varattu. Myyjä joutuu rakennustöiden alettua uusimaan vanhan -53 rakennetun rintamamiestalonsa viemäröinnin. Samoilla kaivannoilla saadaan uusiin rakennuskohteisiin mahdollisesti haaroitettua tontille jo tulevasta kaupungin vesiliittymästä erilliset vesiliitynnät, jolloin niitä varten ei tarvitsisi louhia avokalliota 2,2 metrin syvyyteen. Rasitteista aiheutuvista kustannuksista ja niiden ylläpidosta tehdään kaikkien kolmen tontin omistajien kesken kirjallinen sopimus.
Vesijohto
  • Kunnan vesijohto
Viemäri
Vesi- ja viemäriliityntöjen osalta kaivuukustannukset jaetaan tonttien uusien omistajien ja myyjän kesken erillisellä sopimuksella. Myyjä antaa mielellään asiasta lisätietoa.
Tontin pinta-ala
435
Rakentamaton
Kyllä
Rakennusoikeuden pinta-ala
130
Lisätietoja rakennusoikeudesta
Tehokkusluku tonteilla on e=0,3. Tontin 22 rakennusoikeus on 130,5 m2. Autokatos ja/tai kellari on mahdollista rakentaa menettämättä rakennusoikeutta.
Kaavoitustiedot
Tonteille on vahvistettu asemakaavamuutos 3.4.2017. Samassa yhteydessä on tehty voimassa oleva tonttijako siten, että tonteilla on omat kiinteistötunnukset ja kulkuyhteys Urputieltä.
Palvelut
Tontit sijaitsevat Keravan parhaalla paikalla palvelujen suhteen.
Liikenneyhteydet
Liikenneyhteydet ovat erinomaiset myös junaa ja bussia käyttäville.
Näkymät
Vehreät näkymät pensasaitoineen. Ympäristössä omakotitaloja ja runsaasti puustoa. Tontin vieressä on kaupungin omistama vehreä puistometsä.
Pihan kuvaus
Tontit on lohkottu vanhasta puutarhasta, jossa on kasvanut hedelmäpuita ja marjapensaita.

Armi Salo-Tamminen

doneYksityinen myyjä

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.