Omakotitontti

Urputie 2 a ja b, Savio, Kerava

Hinta

91 350 €

Koko

435

Alue on erittäin rauhallista lapsiystävällistä omakotialuetta. Savion kaikki erinomaiset palvelut lapsiperheiden tarpeita silmällä pitäen ovat aivan vieressä. Savion asemalle on matkaa alle 1 km, Keravan keskustaan 3 km ja Korsoon vajaa 4 km. Tontin rakennustehokkuus on 0,3. Talon saa rakentaa enintään 2-kerroksisiksi ja siihen on mahdollista tehdä myös 1/2-kellari. Tontille on vedetty jo valmiiksi liityntävalmiudet käyttövesi-, hulevesi- ja viemäriliitynnöille. Tonttia 22 rasittava tie Urputieltä on jo valmiina. Nämä jo tehdyt työt lisäävät tontin pyyntihintaa, joka on 91 350 EUR. Lisätietoja antaa omistaja Armi Salo-Tamminen, jolle voi jättää tarjoukset ja jonka kanssa voi neuvotella kaupasta sekä tontin esittelystä, puh. 040 583 9438.

Tulosta PDF
EsittelyaikaKohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.

Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
f72638
Sijainti
Kohteen selite
Urputien puoleinen tontti
Lisätietoja pinta-alasta
Tontin nro 22 pinta-ala on 435 m2. Maaperätutkimus on tehty. Siinä suositellaan anturaperusmuuri-perustusta, mikä on hyvä lähtökohta rakentamiselle siksi, että tontin alla kulkee poimuileva peruskallio. Se on Urputien puolella avokalliota ja laskee aaltoillen tontin 22 itärajalla noin 2 metrin syvyyteen. Taloon on mahdollista saada 1/2 kellari ja kaksi autopaikkaa.
Vapautuminen
Heti vapaa.
Myyntihinta
  • 91 350 €
Kiinteistövero
154,00 € / vuosi
Lisätiedot maksuista
Tontille 22, jonka pinta-ala on 435 m2, pyyntihinta on 91350 euroa, koska tontille on rakennettu jo tiepohja, samoin vesi-, hulevesi- ja viemäriliitynnöille on vedetty putkitukset ja kaivot. Rasitteista aiheutuvista kustannuksista ja niiden ylläpidosta on tehty tonttien 22, 23 ja 24 kesken kirjallinen sopimus.
Vesijohto
  • Kunnan vesijohto
Viemäri
Tontille on rakennettu jo valmius liittyä vesi-, huolevesi ja viemäriliityntöjen osalta kaupungin verkkoon. Niiden rakennuskustannukset on lisätty tontin pyyntihintaan, mutta tontin ostajan on lisäksi tehtävä kaupungin kanssa erilliset liityntäsopimukset.
Kiinteistötunnus
245-6-1585-22
Tontin pinta-ala
435
Tie perille
Kyllä
Rakentamaton
Kyllä
Lisätietoja tontista
Kallion louhinta tontilla 22 ei ole suotavaa, jotta myyjän tontilla olevalle, v. 1954 rakennetulle rintamamiestalolle ei aiheudu vahinkoa.
Rakennusoikeuden pinta-ala
130
Lisätietoja rakennusoikeudesta
Tehokkusluku tonteilla on e=0,3. Tontin 22 rakennusoikeus on 130,5 m2.
Autokatos ja/tai kellari on mahdollista rakentaa menettämättä rakennusoikeutta.
Kaavoitustiedot
Tonteille on vahvistettu asemakaavamuutos 3.4.2017. Samassa yhteydessä on tehty voimassa oleva tonttijako siten, että tonteilla on omat kiinteistötunnukset ja kulkuyhteys Urputieltä.
Palvelut
Tontit sijaitsevat Keravan parhaalla paikalla palvelujen suhteen.
Liikenneyhteydet
Liikenneyhteydet ovat erinomaiset myös junaa ja bussia käyttäville.
Näkymät
Vehreät näkymät pensasaitoineen. Ympäristössä omakotitaloja ja runsaasti puustoa. Tontin vieressä on kaupungin omistama vehreä puistometsä.
Pihan kuvaus
Tontit on lohkottu vanhasta puutarhasta, jossa on kasvanut hedelmäpuita ja marjapensaita.

Armi Salo-Tamminen

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.