Palvelu ei välttämättä toimi laitteellasi parhaalla mahdollisella tavalla. Kokeile toista selainta tai palvelun täysversiota www.etuovi.com

Omakotitontti | Tontti

Lanatie 7, Taipale, Riihimäki

Hinta

49 000 €

Koko

1 425

Rakennusoikeus 280 k-m2 + 60 k-m2 + 60 k-m2. Tasaisen ja hyväpohjaisen tontin sisäpiha aukeaa ilta-aurinkoon. Suuri rakennusoikeus sekä poikkeuksellinen kaava mahdollistavat suurenkin omakotitalon/paritalon sekä erillisen talousrakennuksen rakentamisen yhteen tasoon. Tontti sijaitsee puistoalueen ja leikkipuiston välissä kolme kilometriä rautatieasemalta halutulla omakotitaloalueella. Tontilla ei ole rakentamisvelvoitetta tietyn ajan sisällä. Tontti on myös MAHDOLLISTA VUOKRATA ja ostaa myöhemmin omaksi.

Tulosta PDF
print
EsittelyaikaKohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.

Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
f83676
Sijainti
Kohteen selite
Tontti
Lisätietoja pinta-alasta
Pinta-ala on 1425 m2 lainhuutotodistuksen mukaan
Vapautuminen
Heti vapaa.
Myyntihinta
  • 49 000 €arrow_downward
  • 55 000 €
Lisätiedot maksuista
Tontti voidaan myös vuokrata, kysy lisää. Ei tiemaksuja. Kiinteistövero määräytyy verohallinnon ohjeiden mukaisesti. Myyjä maksaa kaupanvahvistajan palkkion (kauppakirjojen laadinta). Ostaja huolehtii lainhuudon hakemisesta aiheutuvista kustannuksista sekä varainsiirtoverosta.
Vesijohto
  • Kunnan vesijohto
Viemäri
Kunnan viemäriverkosto
Tontin pinta-ala
1 425
Tie perille
Kyllä
Rakentamaton
Kyllä
Rakennusoikeuden pinta-ala
280
Lisätietoja rakennusoikeudesta
Rakennusoikeus 280 k-m2 + 60 k-m2 + 60 k-m2. Asemakaava AO-2. Kerrosala I 1/2. Tontille saa rakentaa paritalon/omakotitalon sekä erillisen talousrakennuksen. Lisäksi jokaista asuntoa kohti saa rakentaa enintään 5 k-m2 suruisen asuinrakennuksen kerrosalaan kuulumattoman kylmän varastotilan. Kaavan mukaan ensimmäiseen kerrokseen saa sijoittaa korkeintaan 70% sallitusta kerrosalasta: Ensimmäiseen kerrokseen voi sijoittaa enintään asuinrakennuksesta 196 k-m2 ja tämän lisäksi voi rakentaa erillisen enintään 60 k-m2 suuruisen talousrakennuksen jokaista alkavaa rakennettua 250 k-m2 asuinrakennusoikeutta kohti. Tontille saa rakentaa ympäristöhäiriöitä aiheuttamatonta työ-, toimisto- ja palvelutilaa enintään 20% rakennetusta asuinrakennuksen kerrosalasta.
Kaavoitustiedot
Asemakaava. Kaavamääräykset voi pyytää myyjältä. Myyjältä voi pyytää lisätietoja alueella tehdyistä maaperätutkimuksista ja kunnan vesi-, viemäri- ja sähköliittymien sijainneista (rajalla). Tontille on suunniteltu noin 196 k-m2 suuruinen L-mallinen talo yhteen tasoon talousrakennuksineen. Suunnitelmat kattavat talovalmistajien havainnekuvat sekä talopakettitarjoukset, lisätietoja myyjältä.
Palvelut
Etäisyydet kävellen Keskusta 2,8 km Rautatieasema 2,9 km
Liikenneyhteydet
Lähin bussipysäkki Taipaleentien ja Uusi Karhitien risteyksessä, parin minuutin kävelymatka. Autolla lähikaupunkeihin: Hyvinkää 15 km (19 min), Hämeenlinna 37 km (27 min), Lahti 59 km (50 min), Helsinki 71 km (59 min), Tampere 115 km (1h 15 min)
Ajo-ohjeet
Taipaleentien ja Lanatien kulmassa
Näkymät
Taipaleentien vinottain toisella puolella puisto, omakotitaloja vieressä
Pihan kuvaus
Tasamaa, matalaa puustoa

Veera K

doneYksityinen myyjä

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.