Omakotitalo | 40h

Taluskyläntie 766, Taluskylä, Alavieska

Hinta

192 000 €

Koko

1 397

Vuosi

1955

Tämä kiinteistö antaa lukuisat mahdollisuudet yritystoiminnasta väljään asumiseen. Muutettavissa helposti hoito- tai perhekodiksi ym. Suuresta pinta-alasta huolimatta kiinteät kulut ovat pienet ja kalleimmat remontit on jo tehty. Sijainti puolen tunnin ajomatkan päässä Pyhäjoen ydinvoimalatyömaalta ja Ylivieskaan ajaa parissa kymmenessä minuutissa. Yläkerrassa oleva kolmen huoneen ja keittiön asunto saunalla tehty hienoon kuntoon ja muita tiloja kunnostettu. Keskiosassa oleva asunto on vuokrattuna ja osa luokkahuoneista vuokrattu varastokäyttöön. Puukoulun puolella on liikuntasali, puutyöluokka ja kaksi huonetta. Puukoulun lämmitys uuneilla tai sähköllä. Puukoulun voi myös yhdistää hakelämpöön. Puukoulu on suojeltu rakennus, jonka sisätiloja voi muunnella tarpeen mukaan. Kivikoulun toisessa siivessä on lähinnä asuintiloja ja toisessa siivessä yläkerrassa kolme luokkahuonetta ja alakerrassa iso luokkahuone, ruokala ja talonmiehen asunto, joka on muutettu keittolaksi 90-luvulla. Asuntosiivessä on kellarikerros, jossa on kerhohuoneet keittiöllä, varastotiloja ja lämpökeskus. Lämmitysjärjestelmä on rakennettu 2012. Lämmitys hakkeella, myös pelletti ja turve käyvät polttoaineeksi laitteiston palopäätä vaihtamalla. Lämpökeskuksessa on etäkäyttölisenssi, joten sitä voi ohjata nettiyhteyden kautta. Laitteisto ilmoittaa mahdollisista häiriöistä tekstiviestillä. Varalämmitysjärjestelmänä öljykattila ja 2x1500 litran sisäöljysäiliöt. Kivikoulun tiloihin on mahdollista tehdä useita asuntoja suhteellisen pienin muutostöin. Kivikoulun kerrosala on 1154 m2 ja puukoulun 243m2. Puukoulun rakennusvuosi 1905 ja kivikoulun 1955. Jos kiinnostuit, ota yhteyttä, niin järjestetään esittely.

Tulosta PDF
print
EsittelyaikaKohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.

Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
g28379
Sijainti
Tyyppi
Omakotitalo (kiinteistö)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
40h
Asuintilojen pinta-ala
1 397
Kokonaispinta-ala
1 397
Lisätietoja pinta-alasta
Kivikoulun kerrosala 1154m2, Hirsikoulun kerrosala 243m2 Asuinkäyttöön otettavissa tiloja kevein muutoksin yhdeksän asunnon verran kivirakennuksen osalta.
Asuinkerrosten määrä
2
Rakennusvuosi
1955
Vapautuminen
Osa tiloista vuokrattu. Vapautuu sopimuksen mukaan.
Myyntihinta
  • 192 000 €
Kiinteistövero
606,00 € / vuosi
Muut lämmityskulut
4 000,00 € / vuosi
Lisätiedot maksuista
Lämmityshakkeen kulutus ollut 150-200 m3/vuosi. Hakkeen hinta n. 20€/m3 Mahdollisuus hakkeen toimitussopimukseen useammalle vuodelle. Huom! Myyntihinta sisältää yhden vuoden lämmityshakkeet ja varalämmitysjärjestelmän öljysäiliöt ovat täynnä. Vesi n.0,92€/m3, oma pienpuhdistamo, ei jätevesimaksuja. Sähkön vuosikulutus ollut 9000-12000 kWh/vuosi silloin, kun kiinteistössä on asunut kaksi perhettä.
Sauna
  • Asunnossa on sauna
Parveke
Asunnossa on parveke
Tehdyt remontit
Kivikoulun peruskorjaus 1991, kivikouluun uusittu konesaumakatto 2009
Lisätietoja kunnosta
Yläkerran 3h+k on saunallinen ja asuintilojen osalta täysin remontoitu.
Energialuokka
  • Ei lain edellyttämää energiatodistusta
Asbestikartoitus
  • Ei
Lämmitysjärjestelmä
Puu
Vesijohto
  • Kunnan vesijohto
Viemäri
Oma pienpuhdistamo.
Sähköliittymä siirtyy
Kyllä
Tontin omistus
Oma
Tontin pinta-ala
8 443
Pihan kuvaus
Piha-alue kunnostettu kesällä 2017. Nurmialueet tehty uusiksi ja kulkuväylille laitettu uudet murskeet. Pihalla paljon puita ja pensaita. Takapihalla n.3600m2 alue peltomaata, jonne voi perustaa kasvimaan ym.

Petri Lehkonen

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.