Palvelu ei välttämättä toimi laitteellasi parhaalla mahdollisella tavalla. Kokeile toista selainta tai palvelun täysversiota www.etuovi.com

Omakotitontti | Myytävänä 3 kpl omakotitalotontteja. Mahdollista ostaa myös viereinen rantatontti.

Iiksenjoentie 24, Iiksenniitty, Joensuu

Hinta

33 000 €

Koko

5 000

Myytävänä 3 kpl omakotitalotontteja n. 9 km / n. 15 min ajomatkan päässä Joensuun keskustasta Myytävänä Joensuun Iiksenniityllä 3 kpl erillistä 5000 m2 tasamaatonttia omakotitalon rakentamiseen. Rakennusoikeus: omakotitalo n. 245 m2/tontti, lisäksi on mahdollista rakentaa autotalli ja muita talousrakennuksia, kokonaisrakennusoikeus yhteensä 400 m2/tontti. Tontti rajoittuu Iiksenjoentiehen, osoite on Iiksenjoentie 24. Kyseessä olevat tontit myydään lohkomattomina määräaloina. Tontin mitat 45 m x n. 110 m. Tonttien likimääräiset rajat on merkitty maastoon punaisin kepein. Tontista kiinnostunut voi käydä omatoimisesti tutustumassa myytäviin tontteihin ja metsäpalstoihin. Hintapyyntö 33.000 € / 5000 m2 tontti. Pääosa tontista on istutettua peltoa. Tien vieressä kasvaa 3-4 m korkeita koivuja, taaempana kuusentaimia ja takaosa tontista on tukkipuumetsää. Näille suurille tonteille voidaan erittäin helposti ja edullisesti asentaa vaakatasoon asennettavat maalämmönkeruuputkistot, koska maaperä on kivetöntä. Omakotitalotontin oston yhteydessä on mahdollista ostaa edullisesti viereinen metsäpalsta n. 15000 - 17000 m2 (n. 1,5 - 1,7 ha), joka on pääosin hakkaamatonta tukkipuumetsää. Metsäpalsta rajoittuu Iiksenjokeen, eli kyseessä on omarantainen metsäpalsta. Metsäpalstan hintapyyntö on omakotitonttikaupan yhteydessä vain 1,00 €/m2. Iiksenjokea pitkin pääsee omasta rannasta veneellä Pielisjoelle ja edelleen Pyhäselälle ja Saimaalle. Iiksenjoki soveltuu erityisen hyvin mm. kalastukseen, melontaharrastukseen ja retkiluisteluun. Oman metsäpalstan kautta on yhteys moottorikelkalla Iiksenjoen suositulle kelkkareitille. Metsäpalstan kauppaan voidaan sisällyttää oikeus yhteisiin vesialueisiin/kalastusalueisiin, joita on mm. Pyhäselällä.

Tulosta PDF
print
EsittelyaikaKohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.

Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
g28677
Sijainti
Kohteen selite
Myytävänä 3 kpl omakotitalotontteja. Mahdollista ostaa myös viereinen rantatontti.
Lisätietoja pinta-alasta
Omakotitalotontin lisäksi on tarjolla mahdollisuus ostaa edullisesti myös viereinen joenrantaan rajoittuva metsäpalsta n. 15000 m2 (1,5 ha).
Vapautuminen
Heti vapaa. Rakennusluvan voi hakea heti ja aloittaa rakentamisen keväällä.
Myyntihinta
  • 33 000 €
Vesijohto
  • Kunnan vesijohto
Tontin pinta-ala
5 000
Tie perille
Kyllä
Rakentamaton
Kyllä
Rakennusoikeuden pinta-ala
400
Lisätietoja rakennusoikeudesta
Tontille voi rakentaa n. 245 m2 yksiasuntoisen omakotitalon Lisäksi tontille voi rakentaa, autotallin, varaston tai muun talousrakennuksen, kokonaisrakennusoikeus on 400 m2.
Liikenneyhteydet
Bussiyhteys.
Ranta
  • Oma ranta
  • Rannan tyyppi: Joki

Jaakko Kuivalainen

doneYksityinen myyjä

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.