Omakotitontti

Iiksenjoentie 24, Iiksenniitty, Joensuu

Hinta

34 000 €

Koko

5 000

Myytävänä 5000 m2 omakotitalotontti, rakennusoikeus 500 m2, etäisyys vain n. 7,5 km Joensuun kauppatorilta. Myytävänä Joensuun Iiksenniityllä määräala 5000 m2, josta voidaan muodostaa 5000 m2 omakotitalotontti. Tontti myydään lohkomattomana määräalana. Rakennusoikeus: omakotitalo n. 245 m2, lisäksi on mahdollista rakentaa suuri autotalli ja muita talousrakennuksia, kokonaisrakennusoikeus yhteensä 500 m2. Tontti rajoittuu Iiksenjoentiehen, osoite on Iiksenjoentie 24, 80260 Joensuu. Omakotitontin leveys on n. 50 m ja pituus n. 100 m. Tontin rajat on merkitty maantien varressa punaisilla rajapyykeillä, metsässä punaisin kepein. Tontista kiinnostunut voi käydä omatoimisesti tutustumassa myytävään tonttiin. Hintapyyntö 34.000 € / 5000 m2 määräala. Pääosa tontista on istutettua tasaista peltoa. Tien vieressä kasvaa 3-5 m korkeita koivuja, taaempana kasvaa istutettuja kuusentaimia ja takaosa tontista on luonnontilaista tukkipuumetsää. Näille suurelle tontille voidaan erittäin helposti ja edullisesti asentaa vaakatasoon asennettavat maalämmönkeruuputkistot, koska maaperä on kivetöntä. Tonttivesijohto on rakennettu valmiiksi tontin reunaan saakka. Sähköliittymäkaapeli ja sähköpihakeskus on rakennettu valmiiksi tontin reunaan. Sähköä ja vettä on täten helposti saatavissa rakentamiseen heti alusta alkaen. Erillislisähinta näistä myyjän etukäteen tekemistä sähkö- ja vesijohtotöistä on 2500 €. Tontin rakennusoikeus yhdelle omakotitalolle on vahvistettu Joensuun kaupungin toimesta, joten rakennusluvan voi hakea heti kaupanteon jälkeen ja siten aloittaa rakentamisen nopealla aikataululla. Ainutlaatuinen harvoin tarjolla oleva tilaisuus hankkia samalla myös omaa joenrantaa (Iiksenjoki) ostamalla viereinen n. 1,5 ha metsäpalsta hintaan 19.000 €. Tarvittaessa myös suuremman metsäpalstan ostaminen on mahdollista. Omarantaisia metsäpalstoja on erittäin harvoin tarjolla näin lähellä Joensuuta. Iiksenjokea pitkin pääsee omasta rannasta veneellä Pielisjoelle ja edelleen Pyhäselälle ja Saimaalle. Iiksenjoki soveltuu erityisen hyvin mm. kalastukseen, melontaharrastukseen ja retkiluisteluun. Oman metsäpalstan kautta on yhteys moottorikelkalla Iiksenjoen suositulle kelkkareitille. Metsäpalstan kauppaan voidaan sisällyttää oikeus yhteisiin vesialueisiin/kalastusalueisiin, joita on Iiksenjoen lisäksi mm. Pyhäselällä. Näitä ei enää tehdä lisää, joten pidä kiirettä ja ota yhteyttä.

Tulosta PDF
EsittelyaikaKohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.

Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
g28677
Sijainti
Kohteen selite
Myytävänä 5000 m2 omakotitalotontti ja rantametsäpalsta
Lisätietoja pinta-alasta
Määräala 5000 m2.
Vapautuminen
Heti vapaa. Rakennusluvan voi hakea heti ja aloittaa rakentamisen.
Myyntihinta
  • 34 000 €arrow_downward
  • 35 000 €
Kohteen lisätiedot
Viereinen Iiksenjoen rantaan ulottuva runsaspuustoinen metsäpalsta on myös myytävänä. Metsäpalstaan kuuluu omaa joenrantaa n. 45 m ja oikeus yhteisiin vesialueisiin.
Vesijohto
  • Kunnan vesijohto
Sähköliittymä siirtyy
Kyllä
Tontin pinta-ala
5 000
Tie perille
Kyllä
Rakentamaton
Kyllä
Rakennusoikeuden pinta-ala
500
Lisätietoja rakennusoikeudesta
Tontille voi rakentaa n. 245 m2 yksiasuntoisen omakotitalon Lisäksi tontille voi rakentaa, autotallin, varaston tai muun talousrakennuksen, kokonaisrakennusoikeus on 500 m2.
Liikenneyhteydet
Vain n. 7,5 km Joensuun kauppatorilta.

Jaakko Kuivalainen

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.