Palvelu ei välttämättä toimi laitteellasi parhaalla mahdollisella tavalla. Kokeile toista selainta tai palvelun täysversiota www.etuovi.com

Omakotitontti | Okt oma ranta

Länsirannantie, Piikkiö, Kaarina

Hinta

85 000 €

Koko

10 932

Suuri (n.1,1Ha) ok- tontti rantoineen etelärinteessä, jossa rak. oikeutta kaavan mukaan max 450m2. Asfalttitie 200m:n päähän Luoto-Tuorlantietä, tontille johtaa Länsirannantie (200m). Vesijätöt on lunastettu rannasta. Kunnallistekniikka naapuritontilta vedettävissä (tied. Vok Merikaarina). Myös valokuitu saatavissa. N.25km Turkuun, moottoritielle n. 11km. Kauppaan kuuluu myös n. 10 ha yksityinen vesialue ja osuudet noin 40 ha:n yhteisiin vesialueisiin ja myös vesilintujen metsästyspaikka. Länsirannantiehen kohdistuu tierasitteita. Kiinteistön pohjoisraja on n. 60m. leveä (itä- länsisuunnassa) ja rakennuspaikan alapuolisella rajakohdalla (ítä -länsi suunnassa) leveys on n. 55m. Rakennuspaikan ja rannan välissä n.12m. leveä kapeampi kohta (puustoinen alue, jonka voi kaataa merinäköalan saamiseki), jonka jälkeen kiinteistö levenee n. 31m. leveäksi ranta-alueeksi jatkuen n.31 m. leveään eteläviivaan. Rannassa venevalkamarasite länsilaidalla sekä autopaikkarasite. Kiinteistön rajat on suuntaa -antavasti merkitty maastoon. Rakennuspaikalta on n. 130 m rantaan. Koko kiinteistön pituus pohjois- etelä suunnassa on n. 300m. Rakennuspaikka on metsäinen, eteläinen kalliorinne kiinteistön leveässä pohjoisosassa. Kaatamalla kiinteistöön kuuluvia puita rak. paikan ja rannan välistä saa länsiosaan rakennuspaikkaa merinäköalaa. Merinäköalan saa laajimmin, jos rakentaa korkeimmalle kohdalle rakennuspaikkaa. Kaatamalla puita rakennuspaikan pohjoiselta puolelta saa näkyviin huikaisevan maalaisnäkymän pohjoiselle puolelle. Tontilla myös kotitarveviljelyyn pieni maa-alue luoteis-osassa kiinteistöä, jossa kastelulampi, sekä rannan yläpuolella villiintynyttä niittyä. Tontin rajalta on saatavissa kunnallistekniikka sekä valokuitu. Karttapaikka- sivustolta saat kiinteistönumerolla sekä lisäämällä sivulle kiinteistötunnukset ja kiinteistörajat näkyviin kiinteistön rajat ja muodon ja sijoittumisen rantamaisemaan. Kartta on sekä maastokartta- että ilmakuvakarttana, jossa näkyy mm. puusto. Kiinteistön leveä yläosa on AO- rakennuspaikka ja kiinteistön kapeimman kohdan jälkeen rantaan levenevä osa itse ranta-aluetta. Karttapaikka on maksuton palvelu. Voit samalla haulla hakea myös vesikiinteistöjen rajat. Paikkatietoikkuna- sivustosta saat vastaavasti toimien teiden sijainnit mukaan (hae kiinteistötunnuksella, valitse sitten kohdasta kiinteistöt, kiinteistöjaotus ja kiinteistötunnukset). On myös maksuton palvelu. Harvaluodon osayleiskaava nähtävissä: https://www.kaarina.fi/kaavat_ja_kiinteistot/kaavoitus/yleiskaavat/ Josta näet kiinteistön Ao rakennuspaikan ja kaavan määräykset. Myyjä pidättää oikeuden hyväksyä kauppa. Hyväksyttävät ostotarjoukset vahvistettava julkisella kaupanvahvistajalla (esim. maistraatista). Tarjoa!

Tulosta PDF
print
EsittelyaikaKohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.

Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
g44699
Sijainti
Kohteen selite
Okt oma ranta
Lisätietoja pinta-alasta
Ok-tontti n.1,1ha omalla rannalla (202-469-1-107) +n.10,2ha yksit. vesikiinteistö(202-469-1-113). Lisäksi osuudet n. 40ha yhteisiin vesialueisiin (osuudet vesikiinteistöihin 202-469-876-3, 202-469-876-1, 202-469-876-6). Karttakuvassa kaavan mukaisessa rakennuspaikassa on rak.p tai O merkintä.
Vapautuminen
Kun koko kauppasumma on maksettu
Myyntihinta
  • 85 000 €
Lisätiedot maksuista
Tiemaksut käytön mukaan. Kiinteistöveron määrää, millainen rakennuskanta alueelle rakennetaan. Jäte - ja vesimaksut riippuvat tavasta jolla rakennuttaja ne toteuttaa. Tontin rajalle on vedetty kunnallistekniikka.
Vesijohto
  • Kunnan vesijohto
  • Vesiosuuskunta
  • Oma
Viemäri
Kunnallistekniikka
Tontin pinta-ala
10 932
Tie perille
Kyllä
Rakentamaton
Kyllä
Rakennusoikeuden pinta-ala
450
Lisätietoja rakennusoikeudesta
Harvaluodon osayleiskaavan mukainen rakennusoikeus max. 450m2
Kaavoitustiedot
Ao- rakennuspaikka, 202-469-1-107 maakiinteistö ja 202-469-1-113 vesikiinteistö ( n10ha), sekä niihin liittyvät osuudet muihin kiinteistöihin ( n.40ha)
Liikenneyhteydet
Föli kulkee. Oma auto
Ajo-ohjeet
Piikkiöstä; Hesburgerin vierestä etelään Harvaluotoon , käänny vasemmalle Luoto- Tuorlan tie vajaa km, käänny oikealle Länsirannantie n. 100 m. mistä tontti alkaa.
Näkymät
Rakennuspaikka etelärinteessä ja ranta etelään, josta näkymät Harvaluodon ja Paraisten väliselle merialueelle suojaisessa lahdessa.
Pihan kuvaus
Rakennuspaikka on havupuinen metsäalue. Rannassa isoja tervaleppiä, ylempänä villiintynyt niittyalue.
Ranta
  • Oma ranta
  • Rannan tyyppi: Meri
  • Eteläranta

M & P Sinkko puh. arkisin klo 12.00 - 20.00

doneYksityinen myyjä

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.