Palvelu ei välttämättä toimi laitteellasi parhaalla mahdollisella tavalla. Kokeile toista selainta tai palvelun täysversiota www.etuovi.com

Omakotitalo | 8h + k + khh + wc:t + ph + kh + s

Pappilantie 5, Keskusta, Pyhäjoki

Hinta

1 €

Koko

218

Vuosi

1850

Pyhäjoen keskustassa on myytävänä kulttuurihistoriallinen Pyhäjoen pappila. Pappilalle haetaan uutta omistajaa, joka tarjoaisi pappilalle hyvän tulevaisuuden. Pihapiirissä on useita rakennuksia; päärakennus, kivinavetta, aitta, autotalli/varasto, renkitupa ja ulkosauna sekä maakellari. Rakennukset ovat suojeltavia rakennuksia. Päärakennus on rakennettu kahdessa osassa; Alkuperäinen on 1850-luvulta ja laajennusosa 1950-luvulta. Rakennuksessa on kaukolämpö. Päärakennuksesta on tehty kuntotutkimus v. 2014. Kuntotutkimus toimitetaan ilmoittamaanne osoitteeseen ennen kohteen esittelyä. Pappila myydään vuokratontilla, vuosivuokra tarkistetaan tontin koon (n. 8800 m2 tai n. 6800 m2) perusteella kunnan käypään vuokratasoon. Tontin koko riippuu siitä, onko kaupan kohteena myös kivinavetta. Pappila myydään tarjousten perusteella. Tarjoukseen pyydetään lisäämään tuleva käyttötarkoitus. Myyjä pidättää oikeuden hylätä tai hyväksyä tarjoukset. Kirjalliset tarjoukset toimitettava Pyhäjoen seurakuntaan, Vanhatie 27, 86100 Pyhäjoki. Kirjeeseen päälle merkintä PAPPILA. Esittely- ja materiaalipyynnöt puh. 08 439 5400. Mikäli haluatte kohteesta lisätietoja esillä olevien tietojen lisäksi, kertokaa tarkasti, mitä tietoja haluatte lisää.

Tulosta PDF
print
EsittelyaikaKohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.

Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
g72497
Sijainti
Tyyppi
Omakotitalo (kiinteistö)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
8h + k + khh + wc:t + ph + kh + s
Asuintilojen pinta-ala
218
Lisätietoja pinta-alasta
Lisäksi pappilan siipiosassa on seurakunnan entiset työtilat, joiden huoneistoala on 70 m2. Nämä tilat koostuvat kirkkoherran työhuoneesta, kansliasta, varastosta ja kellarikerr. sosiaalitiloista. Koko rakennuksen kerrosala on 344 m2.
Kerrokset
2
Rakennusvuosi
1850
Vapautuminen
Pappilan päärakennus on heti vapaa, siipiosan vapautumisesta sovitaan erikseen.
Myyntihinta
  • 1 €
Kiinteistövero
361,20 € / vuosi
Muut lämmityskulut
465,58 € / kk
Lisätiedot maksuista
Muut lämmityskulut -kohdassa on pappilan kaukolämmöstä aiheutuvat kulut vuodelta 2018.
Energialuokka
  • Ei lain edellyttämää energiatodistusta
Tontin omistus
Oma
Kiinteistötunnus
625-405-9-33
Lisätietoja tontista
Seurakunnan kiinteistöstä tullaan rajaamaan pappilan rakennuksille tarpeellinen pihapiiiri. Pappila myydään vuokratontilla. Vuokrattavan alan koko riippuu siitä, kuuluuko kauppaan myös kivinavetta. Mikäli kaikki rakennukset kuuluvat kauppaan, maapinta-ala on n. 8800 m2. Ilman kivinavettaa, pinta-ala on n. 6800 m2.

Pyhäjoen seurakunta

doneYksityinen myyjä

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.