Tulosta PDF

Kohde

Kuvaus

1920- luvulla rakennettu ja 1950- luvulla laajennettu 1½ kerroksinen omakotitalo osoitteessa Ylihyttimestarintie 3, 14500 Iittala. Ostajien on syytä tutustua esittelyssä huolellisesti kohteeseen ja erityisesti omakotitalosta tehtyyn kuntotarkastusraporttiin. Tarkemmat tiedot myyntiesitteessä. Linkki kuntotarkastusraporttiin ja myyntiesitteeseen tämän ilmoituksen kohdassa muut lisätiedot.

Esittely tiistaina 24.4.2018 klo 14 ja sopimuksen mukaan. Tiedustelut Hämeenlinnan perintätiimin kihlakunnanulosottomiehet, puh. 029 56 24587.

Kohde myydään www.huutokaupat.com -internetsivustolla (kohdenro 813935) järjestettävässä nettihuutokaupassa. Nettihuutokauppa päättyy sunnuntaina 29.4.2018 kello 19:00 tai kolme minuuttia viimeisen huutokauppaan hyväksytyn tarjouksen jälkeen. Sitovia tarjouksia ei voi peruuttaa. Ulosottomies voi hyväksyä tai hylätä korkeimman tehdyn tarjouksen huutokaupassa. Ulosottoviranomainen ei vastaa palveluntarjoajan järjestelmän toimivuudesta. Korkein tarjous on se, jonka palveluntarjoajan järjestelmä on korkeimpana hyväksynyt.
Mikäli korkein tarjous hyväksytään korkeimman tarjouksen tekijän on kahden arkivuorokauden kuluessa tarjouksen hyväksymisestä suoritettava koko kauppahinta tai käsirahana 20 % prosentin osuus kauppahinnasta Ulosottolaitoksen tilille. Käsirahaa ei voi maksaa luottokortilla. Käsirahan suorittanut ostaja saa kauppahinnalle maksuaikaa tarvittaessa 11.6.2018 saakka. Koko kauppahinnalle peritään koko maksuajalta tällöin viitekoron mukainen korko. Viitekorko on tosin tällä hetkellä 0 %. Viivästyskorosta mainitaan myyntiesitteen liitteenä olevissa yleisissä huutokauppaehdoissa.
Ulosottovirasto ottaa yhteyttä korkeimman tarjouksen tekijään, jonka huuto on hyväksytty. Korkeimman tarjouksen tekijän tulee tällöin myös ilmoittaa kenen lukuun huuto tehtiin. Muussa tapauksessa korkeimman tarjouksen tekijä katsotaan ostajaksi.

Omaisuus on ulosmitattu ja se myydään ulosottomiehen toimittamalla vapaalla virallismyynnillä (UK 5:76 §) ns. nettihuutokaupalla noudattaen soveltuvin osin ulosottokaaressa säädettyjä yleisiä huutokauppaehtoja ja myyntiesitteessä mainittuja asiakohtaisia myyntiehtoja. Panttivelkojalla on oikeus kieltää myynti, mikäli sen etuoikeussaatava ei peity. Ulosottovalitus ulosottomiehen toimittamaan vapaaseen myyntiin liittyvästä ja myyntiä edeltävästä toimesta tai päätöksestä on tehtävä neljän viikon määräajassa myyntiä koskevan pöytäkirjan postituspäivästä lukien.

Kari Kulmala
Johtava kihlakunnanvouti

Sijainti ja palvelut

Kartalla näkyvät palvelut perustuvat Fonectan tarjoamaan tietoon

Hae reitti kohteeseen

Asunnon perustiedot

Kohdenumero:
Sijainti:
Tyyppi:
Omakotitalo
Omistusmuoto:
Omistusasunto
Huoneistoselitelmä:
Huoneita:
Asuintilojen pinta-ala:
Kokonaispinta-ala:
Lisätietoja pinta-alasta:
Kerrokset:
Rakennusvuosi:

Hinta ja kustannukset

Myyntihinta:
Lisätietoja maksuista:

Asunnon lisätiedot

:
:
Lisätietoja kunnosta:
Kuntotarkastus:
Energialuokka:
Sähköliittymä siirtyy:

Asunnon tontti

Tontin omistus:
Oma
Kiinteistötunnus:
109-499-3-128
Tontin pinta-ala:
2 800,0 m²
Lisätietoja rakennusoikeudesta:
kaavan mukainen rakennusoikeus, kaavamerkintä AO I 2/3 e=0,15

Paikallistieto

Etuovi.comin ja Fonectan tarjoamaa alueen paikallistietoa. Tiedot perustuvat Fonecta:n tarjoamaan dataan. Etäisyydet palveluihin on mitattu kartalla linnuntietä.

Tiedossa olevat palvelut:

Ota yhteyttä

Kanta-Hämeen ulosottovirasto

  • PL 21, 13101 Hämeenlinna
  • Puh: 029 5624540
  • Sähköposti tai puhelinnumero on annettava.
Lähetä

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.

Kiinnostuitko kohteesta? Ota yhteyttä myyjään ja kysy lisää! »

Sulje
Sammio