Palvelu ei välttämättä toimi laitteellasi parhaalla mahdollisella tavalla. Kokeile toista selainta tai palvelun täysversiota www.etuovi.com

Omakotitontti | Räinänmäentien tontit ovat isoja mäntyvaltaiseen metsään sijoittuvia ja RAKENNUSLUPA VALMIITA

Räinänmäentie 18, Sampola, Orimattila

Hinta

27 000 €

Koko

2 647

RÄINÄNMÄENTIE - oma koti kullan kallis Räinänmäentie on pientaloalue Orimattilan keskustan tuntumassa. Räinänmäentien tontit ovat isoja mäntyvaltaiseen metsään sijoittuvia ja RAKENNUSLUPA VALMIITA. Kunnallistekniikka vesi-viemäri ja maakaasuliittymät VALMIINA tontin nurkalla. - Orimattilan kaupungissa uusi, tulevaisuuden pientaloalue, jossa maaseudun viehätys. - Tonttien hintataso pääkaupunkiseutua paljon kohtuullisempi. - Liikenneyhteydet pääkaupunkiseudulle joustavat oikorata Lahti - Helsinki, moottoritie Helsinki - Lahti lähellä. Hennan uudelle juna-asemalle 15min - Tunnissa Helsinkiin ja Vantaalle. - Lahteen 20 km. - Orimattilan keskustan lähellä, jossa palvelut, marketit, virastot,ostos- ja viihdekeskus Kehräämö. - Viestintäpainotteinen Erkko - lukio. - Uimahalli, urheilu- ja liikuntapaikat. - Hevosharrastukseen monet mahdollisuudet. - Vireä kulttuurielämä. - Tontit metsäisessä maastossa maaseudun rauhassa. - Vesi- ja viemäriliittymät tontin rajalla sekä mahdollisuus maakaasuliittymään. - RAKENTAMAAN PÄÄSET HETI!

Tulosta PDF
print
EsittelyaikaKohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.

Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
g77646
Sijainti
Kohteen selite
Räinänmäentien tontit ovat isoja mäntyvaltaiseen metsään sijoittuvia ja RAKENNUSLUPA VALMIITA
Myyntihinta
  • 27 000 €
Lisätiedot maksuista
Määräala maksetaan kaupantekotilaisuudessa jos ei muuta sovita. Kaupanvahvistajan palkkion maksaa ostaja. Tontit myydään määräaloina lohkomiskulut maksaa ostaja. Tontin kauppahintaan sisältyy tontilla oleva puusto. Kunnallinen vesi ja viemäri ovat tontin rajalla liittymismaksut yms kulut maksaa ostaja. Rakennettavalla kiinteistöllä on mahdollisuus liittyä orimattilan lämpö oy:n rakentamaan maakaasuverkkoon.
Tontin pinta-ala
2 647
Tie perille
Kyllä
Rakentamaton
Kyllä

Kari-Markku Karjalainen

Karirakenne Oy Rkl

placeHämeenlinnantie 26,
15800 Lahti

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.