Tulosta PDF

Kohde

Kuvaus

Myydään nettihuutokaupalla ulosmitattu omakotitalo Uramossa Riihimäellä

Myytävä omaisuus:
Kiinteistö 694-13-39-4 Riihimäki, Uramo, osoitteessa Pyytie 9, 11120 Riihimäki. Tarkemmat tiedot myytävästä omaisuudesta sekä myyntiehdoista ilmenevät myyntiesitteestä.

Esittely, lisätiedot ja esitteet:
Sopimuksen mukaan, kihlakunnanulosottomies Mirja Auer puh.029 56 23385. Lisätiedot ja myyntimateriaali lisäksi netissä sivuilla www.oikeus.fi/ulosotto ja www.huutokaupat.com kohdenro 937783.

Myyntiehdot:
Kohde myydään www.huutokaupat.com -internetsivustolla järjestettävässä nettihuutokaupassa.

Nettihuutokauppa päättyy 14.7.2018 klo 18:00 tai kolme minuuttia viimeisen huutokauppaan hyväksytyn tarjouksen jälkeen. Ulosottomies voi hyväksyä tai hylätä korkeimman tehdyn tarjouksen huutokaupassa.

Korkeimman tarjouksen tekijän on kahden arkivuorokauden kuluessa tarjouksen hyväksymisestä suoritettava koko kauppahinta tai käsirahana 10.000 euroa Kanta-Hämeen ulosottoviraston tilille. Käsirahan suorittanut ostaja saa kauppahinnalle maksuaikaa tarvittaessa enintään neljä (4) viikkoa tarjouksen hyväksymisestä Koko kauppahinnalle peritään koko maksuajalta viitekoron mukainen korko (Korko on tällä hetkellä 0 %. Seuraava koron tarkistuspäivä on 30.6.2018).

Huutokaupat.com -sivustolle tehdyt huudot ovat sitovia, eikä niitä voi perua. Ulosottoviranomainen ei vastaa palveluntarjoajan järjestelmän toimivuudesta. Korkein tarjous on se, jonka palveluntarjoajan järjestelmä on korkeimpana hyväksynyt.

Muut tiedot:
Omaisuus on ulosmitattu ja se myydään ulosottomiehen toimittamalla vapaalla virallismyynnillä (UK 5:76 §) noudattaen soveltuvin osin ulosottokaaressa säädettyjä yleisiä huutokauppaehtoja.


Tero Kujala
Kihlakunnanvouti

Sijainti ja palvelut

Kartalla näkyvät palvelut perustuvat Fonectan tarjoamaan tietoon

Hae reitti kohteeseen

Asunnon perustiedot

Kohdenumero:
Sijainti:
Tyyppi:
Omakotitalo
Omistusmuoto:
Omistusasunto
Huoneistoselitelmä:
Huoneita:
Asuintilojen pinta-ala:

Hinta ja kustannukset

Myyntihinta:

Asunnon lisätiedot

Energialuokka:

Paikallistieto

Etuovi.comin ja Fonectan tarjoamaa alueen paikallistietoa. Tiedot perustuvat Fonecta:n tarjoamaan dataan. Etäisyydet palveluihin on mitattu kartalla linnuntietä.

Tiedossa olevat palvelut:

Ota yhteyttä

Kanta-Hämeen ulosottovirasto

  • PL 21, 13101 Hämeenlinna
  • Puh: 029 5624540
  • Sähköposti tai puhelinnumero on annettava.
Lähetä

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.

Sammio