Autotalli

Vilkkutie 4, Seppälänkangas, Jyväskylä

Hinta

41 022 €

Koko

31,8

TÄSTÄ HETI TILAT SINULLE. MUUTAMA VAPAANA VIELÄ, OLE NOPEA ! TILAA ESITE nettisivuiltamme: http://www.tallisi.fi/myynnissa/talliosake-jyvaskyla-24m2/#esite Vesikiertoinen lattialämmitys, lämmönlähde kaukolämpö. Tästä monenlaiseen käyttötarkoitukseen muunneltavaa tilaa yritykselle, yksityiselle henkilölle, seuroille taikka yhdistyksille loistavalla sijainnilla. Alueella on paljon pk-yrityksiä, sekä asutusta tulee lisää koko ajan. Läheltä muutaman minuutin päästä löytyy mm. Seppälän liikekeskus, rautakauppoja, työkaluliikkeitä, korjaamoja ja päivittäistavarakauppoja. Jyväskylän keskusta myös kivenheiton päässä. Myymiimme tiloihin on sijoittunut eri alojen toimijoita; mainostoimistoja, automatiikkafirmoja, sähkö- ja siivousyrityksiä, autokorjaamoja, autokoulujen tiloja, taksiyrittäjiä ja tietenkin myös autoharrastajia. Kohteessa hulppea sisäkorkeus 4.8 m. Päädyissä ikkunat ja yrittäjille valaistut mainospaikkamahdollisuudet ! Yhtiöllä valmiina yhtiölaina jossa jopa 3 vuoden lyhennysvapaus ja sen jälkeen lyhennysaika 12 v. Teemme hankinnan mahdolliseksi hyvällä ja edullisella rahoituksella, joten pääset pienellä pääomalla kiinni omaan tilaan ! Tiloja yhdistelemällä saadaan toteutettua suurempiakin kokonaisuuksia. Kohteessa laajat asfalttipihat, missä mahtuu myös peräkärryn kanssa kääntymään. Hoitovastikearvio sisältää lämmityksen. Soita ja sovitaan tarkemmin ! Löydetään yhdessä ratkaisu tilatarpeellesi. Toteutamme asiakkaiden toiveita ja haluamme ne kuulla ! Ota yhteyttä; Tero Jääskeläinen / Tallisi Oy p. 0500-681781 , tero@tallisi.fi

Tulosta PDF
print
EsittelyaikaKohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.

Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
g82483
Sijainti
Tyyppi
Kohteen selite
Autotalliosake
Pinta-ala
31,8
Lisätietoja pinta-alasta
PIDÄ KIIRETTÄ, Pari vapaata tilaa vielä, Talvi tulee, tarvitseeko omaisuutesi suojaa paukkuvilta pakkasilta? Tai kenties yrityksesi varastotilaa toimistoparvella?

Tilaa esite nettisivuiltamme:

www.tallisi.fi ja myytävät kohteet !

VAPAANA VAIN 2 kpl, Kokoja 31,1m² ja 33m². Leveydet ja pituudet vaihtelee; valitaan sopiva käyttötarkoituksesi mukaan. Hoitovastikearvio on 2,5 eur/m²/kk, sisältää lämmityksen.
Rahoitusvastikkeessa alkuun vain korot. (arvio 1,1 eur/ m² / kk).

OTA ROHKEASTI YHTEYTTÄ !

Tero@tallisi.fi puhelin: 0500-681781
Rakennusvuosi
2019
Vapautuminen
Tilat heti käyttöön !
Velaton hinta
  • 41 022 €arrow_upward
  • 31 476 €
  • ( Myyntihinta 17 172 € + Velkaosuus 23 850 €)
Myyntihinta
  • 17 172 €
Velkaosuus
23 850 €
Yhtiövastike
  • 4,10 € / kk
  • (Hoitovastike 3,00 € / kk + Rahoitusvastike 1,10 € / kk)
Lisätiedot maksuista
Hoitovastikearvio 3.0 eur/m²/kk (sisältää lämmityksen). Kohteessa vesikiertoinen lattialämmitys, (lämmönlähde kaukolämpö) Lainassa alkuun maksetaan vain korkoja, lyhennysvapaus alkuun 3 v. Korko laskettu 1.75 %:lla. Rahoitusvastikearvio 1,1 eur/m²/kk.
Taloyhtiön nimi
Kiinteistö Oy Vilkkulinna 4 A
Energialuokka
C (2013), Passiivi omakotitalot pääsee nykyään vain A luokkaan. Nk. normit ilmatiivit OKT:t on luokassa B.
Hallit yleensä luokassa C - D.
Auton säilytys
Pihalla laajat asfalttialueet, ilmainen pysäköinti.
Näkymät
Kaunis paikka !
Pihan kuvaus
Asfaltti.

Tero Jääskeläinen / Tallisi Oy , www.tallisi.fi , tero@tallisi.fi

doneYksityinen myyjä

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.