Vapaa-ajan tontti

Aurinkorannantie 3, Toimintaloman vapaa-ajan alue, Oripää

Hinta

29 000 €

Koko

1 800

Aurinkorannantien mökkitontti, johon saa rakentaa myös vakituisen asumisen rakennukset. Kotisivuillani www.toimintaloma.fi on runsaasti lisätietoa Toimintaloman vapaa-ajan alueesta ja tontista mm. YouTube-videoita. Soittele minulle 0400 595 898 tai tule käymään niin esittelen myös myytävänä olevan valmiin Aurinkorannantie 15 (119.000 €) loma-asunnon, jossa on oikeus myös vakituiseen asumiseen. Myös tästä rakennuksesta on YouTube- video niin kuin on alueella myynnissä olevista Aurinkorannantien ja metsäisen alueen tonteista sekä alueen yleisesittely ja Harjureitin hiihto-olosuhteista.

Tulosta PDF
EsittelyaikaKohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.

Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
h34988
Sijainti
  • Oripää  Toimintaloman vapaa-ajan alue
  • Aurinkorannantie 3, 32560
Kohteen selite
Rakentamisvalmis ympärivuotisen käytön hyvä tontti
Lisätietoja pinta-alasta
Noin 1800 m2 tontilla on voimassaolevan kaavan mukaan e=0,20 rakennusoikeus. Tontin käytössä kirkasvetinen hiekkareunainen lampi jonka vesi vaihtuu kaiken aikaisesti vuodet ympäriinsä. Tontille voit rakentaa myös vakituisen asumisen rakennukset.
Vapautuminen
Heti rakennettavissa
Myyntihinta
  • 29 000 €
Lisätiedot maksuista
Alueen yhteisistä palveluista huolehtii kiinteistönomistajien omistama hoito-osuuskunta. Tiet ja käyttövesijärjestelmä pidetään kunnossa ympärivuotisesti ja lumet aurataan muun lumityön yhteydessä myös ostamaltasi tontilta rapunpieleen asti. Lampia ja yhteisiä alueita hoidetaan niin, että alueen yleisilme on puistomainen ja viheralueet hoidettuja. Kiinteistökohtainen huoltomaksu on noin 45 euroa/kk. Kaupanteon yhteydessä tontin kauppahinnan maksu voidaan jakaa kolmelle vuodelle (1/3 osa vuosittain) niin ettei erääntyvistä eristä peritä korkoa eikä muita kuluja. Oikeuden rakentamiseen saa kaupanteon hetkellä ja lopullisen omistusoikeuden kun viimeinen maksuerä on maksettu.
Vesijohto
  • Vesiosuuskunta
Viemäri
Harmaille jätevesille on yhteiskäytössä olevat 3-os. saoskaivot ja niiden jälkeiset suodatuskentät sekä wc-vesille rakentajan tulee asentaa kiinteistökohtainen tyhjennettävä umpisäiliö.
Tontin pinta-ala
1 800
Tie perille
Kyllä
Rakentamaton
Kyllä
Lisätietoja rakennusoikeudesta
Rakentamisen tehokkuusluku e=0,20 ja tontille voi rakentaa myös vakituisen asumisen rakennukset.
Kaavoitustiedot
Loma-alueella on voimassa oleva Toimintaloman asemakaava. Rakennettuja loma-asuntoja on 27 kpl ja 5 kpl vakituista asuntoa.
Palvelut
Säkylä-Loimaa tie on hyväkuntoinen päällystetty seututie ja ajoaika Säkylään on noin 10 min. Säkylässä on lähimmät suuremmat market-tyyppiset kauppaliikkeet, apteekit, terveyskeskus, kalasatama yms. tarvittavat palvelut. Lähempänä Virttaalla ja Vampulassa on pienempiä kyläkauppoja.
Liikenneyhteydet
Aurinkorannantie 3 tontilta on matkaa Säkylä-Loimaan maantielle n. 300 m.
Ajo-ohjeet
Toimintaloman loma-alue on Säkylä-Loimaa tie no 213 varrella tieosuudella Säkylä-Virttaa, 15 km Säkylästä. Loimaan suunnasta tultaessa on 7,1 km matkaa kantatie 41:n risteyksestä kohtaan jossa on Toimintaloman tienviitta
Näkymät
Toimintaloman rakennettu loma-alue on erittäin siisti ja viihtyisä. Lähiympäristö on rauhallista maalaismaisemaa ja laajaa Säkylänharjun - Virttaankangas aluetta, jossa on 28 km pituinen ulkoilureitistö. Harjureitillä on talvella koneellisesti hoidettu latuverkosto.
Pihan kuvaus
Tontti on nyt hoidettua nurmikenttää ja tontin reunoilla on näkösuojaa antavaa kasvavaa/ leikattua puustoa. Noista johtuen piha-alue on heti kunnossa kun rakennuskin valmistuu.
Ranta
  • Yhteisranta
  • Rannan tyyppi: Lampi
  • Hiekkaranta, lammissa jatkuvasti vaihtuva ja puhdas vesi.

Esa Lähteenmäki

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.