Omakotitontti

Lappeenrannantie 753, Ristiina, Mikkeli

Hinta

36 000 €

Koko

10 000

Noin hehtaarin suuruinen asuinrakennuspaikan määräala Ristiinassa Suuren Matkuslammin rannalla. Ranta avautuu lounaaseen. Rakennuspaikka on merkitty vuonna 2014 vahvistettuun Pelloksen osayleiskaavaan. Kuvassa punaisella neliöllä korostettu rakennuspaikka. Se löytyy valtatieltä vanhaa tiepohjaa ja puroa seuraamalla ja ulottuu eteläosassaan sähkölinjalle saakka. Asuinrakennuspaikalla saa kaavatekstin mukaan sijaita asuinrakennuksen lisäksi saunarakennus ja talousrakennuksia. Rakennusten yhteenlaskettu kerrosala saa olla enintään 300 k-m2. Suurehko kaavan mukainen rakennuspaikka mahdollistaa erilaisia vaihtoehtoja rakentamiseen ja rakennusten sijoitteluun. Rakennuspaikka sijaitsee hyvien liikenneyhteyksien varrella sekä Mikkelin, Kouvolan että Lappeenrannan suuntiin. Ristiinan liikekeskustaan on noin 8 km ja ajoaika 10 minuuttia. Mikkelin keskustaan on 30 km (30 minuuttia). Lappeenrannantieltä on liittymä metsäkiinteistölle. Kiinteistöllä on sähköliittymä, jonka myyjä siirtää rakennuspaikan rajalla etelän suunnassa olevan sähköpylvään luo. Lähtökohtaisesti myynnissä on kaavakarttaan merkitty rakennuspaikka, mutta myös suuremmasta määräalasta tai koko 9,6 hehtaarin kiinteistön kaupasta voidaan neuvotella.

Tulosta PDF
EsittelyaikaKohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.

Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
h42833
Sijainti
Kohteen selite
Rantatontti
Lisätietoja pinta-alasta
Kaavakarttaan merkitty asuinrakennuspaikka, jonka pinta-ala on noin 10000 m2, myydään määräalana. Myös isommasta määräalasta voidaan sopia.
Vapautuminen
Heti
Myyntihinta
  • 36 000 €arrow_downward
  • 46 000 €
Sähköliittymä siirtyy
Kyllä
Tontin pinta-ala
10 000
Rakentamaton
Kyllä
Rakennusoikeuden pinta-ala
300
Lisätietoja rakennusoikeudesta
Asuinrakennuspaikalla saa kaavatekstin mukaan sijaita asuinrakennuksen lisäksi saunarakennus ja talousrakennuksia. Rakennusten yhteenlaskettu kerrosala saa olla enintään 300 k-m2.
Kaavoitustiedot
Pelloksen osayleiskaava. Hyväksytty 2014.
Lappeenrannantien (Vt 13) parannussuunnitelmassa (2010) on tällä kohdalla rinnakkaistie tonttiliikennettä varten.
Palvelut
Ristiinan liikekeskus 8 km, 24h huoltoasema 1 km.
Ranta
  • Oma ranta
  • Rannan tyyppi: Järvi

Kari Lång

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.