Palvelu ei välttämättä toimi laitteellasi parhaalla mahdollisella tavalla. Kokeile toista selainta tai palvelun täysversiota www.etuovi.com

Forssan Kiinteistökauppiaat Oy [A]
Forssan Kiinteistökauppiaat Oy [A]
Kohteen kuva

Mökki tai huvila | Tupak, aula, makuutila

Metsä-Heinoontie 79, Kolkka, Urjala

Hinta

159 000 €

Koko

42

Vuosi

2007

Mökki tai huvila

Metsä-Heinoontie 79, Kolkka, Urjala

Hinta

159 000 €

Koko

42

Vuosi

2007

Kalliolla kukkulalla… Rutajärven rannassa talvilämmin hirsinen loma-asunto, jossa tilava tupakeittiö, yläkerrassa aula ja makuuhuone, 42 m² + terassi 10 m². Lomarakennus on valmistunut vuonna 2007. Honkarakenteen ”Uusi Nestori” saunarakennus on valmistunut 2010 ja sieltä löytyy tupa, sauna ja pesuhuone, pinta-ala 20 m² + terassi. Porakaivo, noin 86 metriä syvä ja sähköt voimavirralla. Oma 4610 m²:n kallioinen tontti arvostetun, syvän suuren Rutajärven rannassa. Kiinteistö sijaitsee lahden poukamassa. Laiturin päässä on vettä aikuisella noin lantioon asti ja syvenee ulapalle mentäessä. Rantaan johtaa molemmilta rakennuksilta miellyttävästi laskeutuvat portaat.

Tulosta PDF
print
EsittelyaikaKohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.

Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
h44639
Sijainti
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
Tupak, aula, makuutila
Huoneita
Yksiö
Asuintilojen pinta-ala
42
Kokonaispinta-ala
42
Lisätietoja pinta-alasta
Talvilämmin loma-asunto, jossa tilava tupakeittiö, yläkerrassa aula ja makuutila. Uuden saunan valmistuttua mökin yhteydessä ollut sauna toimii nyt varastona. Noin 42 m² + terassi n. 10 m² .
Rakennusvuosi
2007
Vapautuminen
Sopimuksen mukaan.
Myyntihinta
  • 159 000 €arrow_downward
  • 175 000 €
Kiinteistövero
419,88 € / vuosi
Lisätiedot maksuista
Kiinteistövero 419,88 € (vuosi 2018). Heinoontien tiemaksu 29,61 €, Kormuntintien tiemaksu 49,20 €, kimppajäteastian 8 € ja Loimi-Hämeen Jätehuolto Oy:n maksu 15 €.
Sauna
  • Asunnossa on sauna
Asuntoon kuuluu
Honkarakenteen "Uusi Nestori" saunarakennus, jossa tupa, sauna ja pesuhuone. Valmistunut 2010, pinta-alaltaan n. 20 m² + terassi. Saunarakennuksen tuvassa on Harvian rautatakka. Lisäksi erillinen puucee. Parveke / terassi: Lomarakennuksessa on terassi sisääntulon yhteydessä, josta näkymä järvelle päin. Samoin saunarakennuksessa on terassi, josta näkymä järvelle päin. Sähkö: Sähköt on. 3-vaihesähkö voimavirralla. Saunassa ei ole sähköjä, mutta rakennusvaiheessa saunarakennuksen sähköille on tehty valmius. Putkitus tulee alapohjassa tuvan oven kohdalla. Lämmitys / tulisijat: Loma-asunnossa on tupakeittiössä vuolukivinen varaavatakka. Lisäksi sähköpattereita. Ilmanvaihto: Painovoimainen.
Tehdyt remontit
Saunarakennus on valmistunut vuonna 2010.
Lisätietoja kunnosta
Hyvä.
Energialuokka
  • Kohteelta ei vaadita energiatodistusta
Lämmitysjärjestelmä
Sähkölämmitys, Puu
Vesijohto
  • Porakaivo
Viemäri
Vesi / viemäri: Oma porakaivo, noin 86 metriä syvä. Lomarakennuksesta ja saunarakennuksesta harmaat vedet imeytyvät imeytyspallon kautta maastoon. Myös keittiöstä harmaa vesi imeytyy saostuspalloon.
Rakennus- ja pintamateriaalit
Pääasiallinen rakennusmateriaali: Hirsi, Rakennusaine / katto: Loma-asunnossa on Laavuvaara Oy:n runko, josta timpuri on jatkanut sen rakentamista. Seinät on hirttä, välissä puukuitu, tuulensuojapaperi ja sen jälkeen paneeli. Samoin lattiassa on samat eristeet. Ikkunat on lämpölasia. Katto on harjakatto, jossa on huopakate. Rakennukseen ei ole käytetty muovia. Muiden materiaalit: Saunarakennus on Honkarakeenteen hirsinen Uusi-Nestori - tuotantoa.
Kylpyhuoneen kuvaus
Peseytymistilat: Saunan yhteydessä pesuhuone.
WC-tilojen kuvaus
Erillinen puucee, jossa Biolanin kompostoiva wc
Saunan kuvaus
Saunassa on puilla lämpiävä kiuas, jossa vesisäiliö veden lämmitystä varten. Lisäksi erillinen vesipata. Saunan vedet ohjautuu kuiluja myöten Uponorin imeytyspalloon
Olohuoneen kuvaus
Tupakeittiössä lautalattia, seinät hirttä ja Tulikiven varaava vuolukivitakka, joka lämmittää mukavasti sisätiloja. Keittiön kodinkoneina on sähköliesi, jääkaappi, pakastin ja mikro. Tuvassa vaatenaulakon alla pieni kylmäsäilytystila.
Makuuhuoneiden kuvaus
Yläkerrassa on makuutila. Makuupaikkoja kohteessa yhteensä tällä hetkellä 8. Saunatupa on kaunis ja tilava, joten sielläkin voi vieraita yövyttää.
Tontin omistus
Oma
Kiinteistötunnus
887-415-1-87
Tontin pinta-ala
4 610
Lisätietoja tontista
Oma 4610 m² kallioinen tontti Rutajärven rannassa. Tontin yläosassa on hieno, melko tasainen näköalapaikka, jonne on huvimajapaikkavaraus. Täältä avautuu hienot maisemat järvelle. Rantaan johtaa molemmilta rakennuksilta miellyttävästi laskeutuvat portaat.
Ajo-ohjeet
Käänny valtatie 9 (Turku-Tampere) Urjalassa Nuutajärven liittymän ja Urjalan taajaman väliseltä osuudelta Heinoontielle, jota noin 700 m ja käänny vasemmalle Kormuntintielle, jota noin 900 metriä ja käänny sitten oikealle Metsä-Heinoontielle. Aja tätä pari sataa metriä ja tulee Y-risteys, josta käänny vasemmalle ja aja noin 100 metriä ja tulet kohteeseen.
Ranta
  • Oma ranta
  • Rannan tyyppi: Järvi
  • Kiinteistö sijaitsee lahden poukamassa. Laiturin päässä on vettä aikuisella noin lantioon asti ja syvenee ulapalle mentäessä. Urjalan Rutajärvi on Kokemäenjoen vesistöön kuuluva järvi eteläisellä Pirkanmaalla Urjalassa. Järven vanha nimi on Airanne. Nykyinen nimi on vakiintunut käyttöön 1600-luvulla. Pinnankorkeus 99,6, pinta-ala 10,98 km2, rantaviivaa 38 km, suurin syvyys 28 m ja keskisyvyys 8,2 m (lähde Wikipedia).

Forssan Kiinteistökauppiaat Oy

Forssan Kiinteistökauppiaat Oy [A]

Forssan Kiinteistökauppiaat Oy [A]
Forssan Kiinteistökauppiaat Oy [A]SKVL jäsenyritys

Forssan Kiinteistökauppiaat Oy [A]

placeKartanonkatu 6,
30100 FORSSA

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.