Vapaa-ajan tontti

Jauhonenäntie, Päijänne, Jämsa

Hinta

279 000 €

Koko

41 290

Täysin ainutlaatuinen jääkauden muovaama rantatontti keskellä Suomea - Päijänteellä Jämsässä. Tilan pinta-ala on noin 4,2 hehtaaria, rantaviivaa on noin puoli kilometriä. Tässä on tilaa noin 8-10 tavanomaisen rantatontin edestä ja hintaa kuitenkin vain töölöläisyksiön verran. Loistava ja ainutkertainen tilaisuus sijoittaa elämisen laatuun! Rakennusoikeutta tilalla on Päijänteen yleiskaavan sallimana yhdelle loma-asunnolle talousrakennuksineen yhteensä 250 kerrosneliömetriä. Tontilla on valmiina vaatimaton rantasauna. Tilaa ei voi lohkoa useammaksi tontiksi. Tie valmistuu loma-asunnon nurkalle asti. Sähkö on helposti saatavilla. Hae rakennuslupa loma-asunnolle ja rakenna se omakotitalon tasoiseksi. Valmistumisen jälkeen haet käyttötarkoituksen muutoksen ja asut onnellisena elämäsi loppuun asti unelmapaikallasi. Keski-Suomen maakuntalaulun Päijänne jylhä toteutuu tällä rannalla kirjaimellisesti. Karuudessaan sanoin kuvaamattoman puhutteleva rantalouhikko jättää haukkomaan henkeä! Tällä tontilla et tarvitse ruohonleikkuria. Sen sijaan voit nauttia upeista järvinäkymistä rantahongikon siimeksessä. Etelään avautuva ranta tarjoaa kansallismaisemaa parhaimmillaan. Vastarannalle Luhankaan on 8 kilometriä, Jauhosalmen takana Kaijansalon saari on runsaan 200 metrin päässä. Oma pitkä ja polveileva rantaviiva tarjoaa yksityisyyttä yllin kyllin. Lähirannoille ei tule koskaan lisää uusia rakennuspaikkoja. Jauhosalmessa kulkevalta laivareitiltä pystyt rantatumaan isollakin veneellä. Suomen pisimmällä (119 km) järvellä löytyy veneilijälle nähtävää vuosikymmeniksi. Jämsän kaupungin ylläpitämä Pajulahden venesatama on noin kilometrin etäisyydellä. Etäisyyksiä: Himos 23 km, Jämsä keskusta 19 km, Jyväskylä 72 km, Tampere 111 km, Helsinki 242 km. Siis keskellä kaikkea. Videoesittely kohteesta: https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=Rr38_G3HCEQ Omistaja myy. Omistaja on rakennusarkkitehti - näkemystä ja apua paikan rakentumisen kauneuden maksimointiin on tarjolla! Myös asiallisia tarjouksia kuunnellaan.

Tulosta PDF
EsittelyaikaKohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.

Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
h46267
Sijainti
  •   Päijänne
  • Jauhonenäntie, 42100
Kohteen selite
Ainutlaatuinen Päijänteen rantatila / -tontti
Lisätietoja pinta-alasta
Tontin pinta-ala on noin 4,2 hehtaaria. Omaa rantaviivaa on noin puoli kilometriä.
Vapautuminen
Heti
Myyntihinta
  • 279 000 €arrow_downward
  • 298 000 €
Lisätiedot maksuista
Tontti myydään valmiiksi lohkottuna, omana tilanaan ja kiinnityksistä yms. rasitteista vapaana. Jauhonenäntie kulkee tilan länsirajalla.
Vesijohto
  • Oma
Viemäri
Alueella ei ole kunnallista vesi- tai viemäriverkostoa. Käyttö- ja jätevedet käsitellään kiinteistökohtaisesti.
Tontin pinta-ala
41 290
Tie perille
Kyllä
Rakentamaton
Ei
Rakennusoikeuden pinta-ala
250
Lisätietoja rakennusoikeudesta
Tilan kokonaisrakennusoikeus on Päijänteen yleiskaavan mukainen 250 kerrosneliömetriä. Rakennusoikeuteen lasketaan loma-asunto talousrakennuksineen. Jämsän kaupungin rakennusvalvonnan käytännön mukaisesti vakituisen asunnon tasoiseksi rakennetun loma-asunnon käyttötarkoituksen voinee muuttaa vakituiseksi asunnoksi. Eli täällä voit asua ympäri vuoden!
Kaavoitustiedot
Päijänteen yleiskaava tällä alueella on vahvistettu ja lainvoimainen.
Palvelut
Himoksen matkailukeskuksen ja Jämsän kaupungin monipuoliset palvelut 15-20 minuutin ajomatkan päässä.
Liikenneyhteydet
Jämsän kaupungin ylläpitämä Pajulahden venesatama 1 km. Himos 23 km, Jämsä keskusta 19 km, Jyväskylä 72 km, Tampere 111 km, Helsinki 242 km. Lentokenttä: Tikkakoski (Jyväskylä) 95 km, Halli 45 km. Rautatieasema Jämsä 20 km, linja-autoasema Jämsä 19 km.
Ajo-ohjeet
Navigaattoriin Jauhonenäntie, 42100 Jämsä. Soita, niin tulen paikalle esittelemään.
Näkymät
Näkymät ovat huikeat - vastarannalle Luhankaan on noin 8 kilometriä. Jauhosalmen takana olevaan Kaijansaloon matkaa on runsaat 200 metriä. Kaijansalossa oleva loma-asunto on ainoa, joka tontilta on nähtävissä. Tarjolla on yksityisyyttä jylhissä maisemissa!
Pihan kuvaus
Loma-asunnon rakennuspaikan ympäristö edustaa karua kauneutta parhaimmillaan - tällä tontilla et tarvitse ruohonleikkuria
Ranta
  • Oma ranta
  • Rannan tyyppi: Järvi
  • Pitkä ja polveileva rantaviiva avautuu itään, kaakkoon, etelään ja lounaaseen. Tälle rannalle paistaa aurinko myös tammikuussa! Rantaviivan näkösuojana on vanhaa komeaa mäntymetsää. Tontilta puiden siimeksestä näkyy järvelle, mutta rakennukset pystyy sijoittamaan tontille järveltä lähes näkymättömiin. Olemassa olevaa rantasaunaa ei näe järvelle kun vasta rantaan osuessaan, vaikka sauna on vain runsaan 10 metrin päässä vesirajasta! Noin puolen kilometrin mittainen rantaviiva on kokonaisuudessaan jääkauden muovaamaa karua ja kivistä. Tontin kruununjalokivenä on suoraan loma-asunnon rakennuspaikan edessä avautuva, loivassa rinteessä oleva hulppea pirunpelto. Kirjaimellisesti henkeä salpaava näkymä!

Voitto Suosaari

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.