Palvelu ei välttämättä toimi laitteellasi parhaalla mahdollisella tavalla. Kokeile toista selainta tai palvelun täysversiota www.etuovi.com

Kohteen kuva

Mökki tai huvila

Niittysaarentie, Kakskerta, Turku

Hinta

160 000 €

Koko

54

Vuosi

1973

IDYLLINEN ETELÄRINTEINEN MERI-SAARIKIINTEISTÖ N. 2,2 HA. RANTAVIIVAA N. 45 M. RANTAUTUA VOI ISOLLAKIN VENEELLÄ. 2 LAITURIA/POIJU. 2 kpl VAPAA-AJAN ASUNTOA 54 M2 + 28 M2. GRILLIKOTA. TYÖ/VARASTOTILA. PUUCEE. SÄHKÖT. JUOKSEVA LÄMMIN- JA KYLMÄVESI. PORAKAIVO. SAKOKAIVO. SUOJAISA AUTO- JA VENEPAIKKA. NIITTYSAARI SIJAINTI VAIN N. 1 KM MANTEREELTA. --------------------------------------------------------------------------- TÄRKEÄ ! KATSO PALJON LISÄKUVIA TÄSTÄ MERIKIINTEISTÖSTÄ KOTISIVUILTAMME: www.norden.fi --------------------------------------------------------------------------- Rakennuksista on pidetty hyvää huolta vuosien varrella ja niihin on tehty remontointeja. Päärakennus n. 54 m2/villoitus seinät ja lattiat: Hyväkuntoinen vapaa-ajanrakennus rv -72. 2-3 h, k, iso terassi. Avotakka. Olohuone erittäin viihtyisä ja persoonallinen, kulku isolle terassille. Avarat ja vehreät merinäkymät sisältä ja terassilta. Valoisa, paljon ikkunapintaa. Sauna/vierasrakennus n. 28 m2/villoitus seinät: Hyväkuntoinen vapaa-ajanrakennus. 1h, minikeittiö. Keittolevy, jääkaappi. Toimiva tupamainen olohuone, johon mahtuu hyvin makuutila. Erillinen grillikota/täysin katettu. Erillinen työ/varastotila. Puucee. --------------------------------------------------------------------------- Hienot merinäkymät aivan rantaviivan tuntumassa. Saunasta kätevä mennä terassille ja suoraan 2:delle laiturille. Rantatontti: Etelärinnetontti n 2,2 ha (loiva). Omaa rantaviivaa n. 45 m. Vesijättö on lunastettu. Oikeus yhteisiin vesialueisiin ja luotoihin. Kiinteistöllä on erittäin iso ja vehreä tontti n. 2,2 ha, jossa on sekapuustoa. Kaikki polttopuut saa vuosiksi omalta tontilta. Pihapiiri on toimiva ja helppokulkuinen ja siinä on hyvä harrastaa erilaisia aktiviteetteja, soveltuu hyvin mm. lapsiperheelle, koska piha on myös helposti valvottavissa sen avaruuden vuoksi. Veneily/oleskelu: Kiinteistölle on sujuvaa rantautua isollakin veneellä, syvyys riittää. Rannalla laadukas A-ponttoonilaituri/poiju ja tanssilaituri. --------------------------------------------------------------------------- Palvelut: Turun keskustaan vain n. 18 km. Paraisten keskustaan veneellä n. 20 min. Liikenneyhteydet: Mantereelta Kakskerrasta lyhyt venematka Niittysaareen, vain n. 1 km. Suojaisa vene- ja autopaikka. Saarelta helppoa käydä töissä mantereella. --------------------------------------------------------------------------- TÄMÄ VIIHTYISÄ ETELÄRANTA-MERIKIINTEISTÖ ON ERITTÄIN KÄYTÄNNÖLLINEN JA IDYLLINEN SEKÄ SIJAINTI ON MAINIO VAPAA-AJAN KÄYTTÖÖN. --------------------------------------------------------------------------- Myynti ja tiedustelut: Kimmo Heikkilä, p. 040-587 5350 sähköposti: kimmo.heikkila@norden.fi NORDEN-KIINTEISTÖT OY LKV Vesikuja 1 02200 Espoo www.norden.fi

Tulosta PDF
print
EsittelyaikaKohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.

Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
h67246
Sijainti
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
3-4 h + k + avok + sauna + terassit + erillinen puucee + työ / varastotila + grillikota
Huoneita
3 huonetta
Asuintilojen pinta-ala
54
Muiden tilojen pinta-ala
28
Kokonaispinta-ala
82
Lisätietoja pinta-alasta
Pinta-aloja ei ole tarkistusmitattu ja ne ovat noin-arvioita. Pinta-alat ovat bruttopinta-aloja. Tila: Niittylä 853-474-1-172
Kerrokset
1
Rakennusvuosi
1973
Vapautuminen
Sopimuksen mukaan joustavasti.
Myyntihinta
  • 160 000 €
Lisätiedot maksuista
Varainsiirtovero. Kiinteistövero.
Sauna
  • Asunnossa on sauna
Asuntoon kuuluu
- Sähköt. - Kuuma- ja kylmävesi vapaa-ajanrakennuksiin. - Päärakennuksessa tilava terassi. - Sauna/vierasrakennuksessa myös tilava terassi. - Erillinen työtila/varastotila. - Laadukas ja tukeva A-laituri/betonikelluva. - Tanssilaituri. - Grillikota. - Porakaivo 37 m syvä, josta juokseva vesi päärakennukseen ja sauna/vierasrakennukseen. Lämminvesi. Lämminvesivaraaja. - Sakokaivo, jätevesi sakokaivoon. - Kiinteistön kalusteet kuuluvat kauppaan. MANTEREELLA AUTO-JA VENEPAIKKA. Matkan kesto Niittusaareen moottoriveneellä vain n. 4 minuuttia.
Tehdyt remontit
Päärakennus: Katto paikattu v. 2017. Sauna/vierasrakennus: - Katto uusittu v. 2016. - Lattiat/seinät maalattu v. 2017. - Tuvan seinä uusittu v. 2017. - Terassi uusittu v. 2017.
Lisätietoja kunnosta
Kiinteistöä on huolellisesti ylläpidetty vuosien varrella ja siihen on tehty paljon remontteja.
Asunnon kunto
Hyvä
Asbestikartoitus
  • Ei
Lämmitysjärjestelmä
Sähkölämmitys, Puu
Vesijohto
  • Porakaivo
Viemäri
Sakokaivo. Mahdollista liittyä käyttöveden osalta kesäliittymään, joka kulkee kiinteistön rajalla.
Sähköliittymä siirtyy
Kyllä
Kohde on talviasuttava
Kohde on talviasuttava
Rakennus- ja pintamateriaalit
Pääasiallinen rakennusmateriaali: Puu, Puu.
Keittiön kuvaus
Kompakti keittiö ja ruokailutilaan pöytä mahtuu hyvin.
Kylpyhuoneen kuvaus
Pesutila alapihan sauna/vierasrakennuksessa. Tilava pesutila/suihku.
WC-tilojen kuvaus
Erillinen puucee-rakennus.
Saunan kuvaus
Avara sauna. Saunasta hienot merinäkymät ja helppo kulku suoraan 2:delle laiturille. Iso terassi suoraan saunasta.
Olohuoneen kuvaus
Päärakennus: Olohuone erittäin valoisa, paljon eri tyylistä ikkunapintaa. Hienot meri- ja viherpihanäkymät. Olohuoneesta suoraan kulku isolle terassille. Sauna/vierasrakennus: Iso tupaolohuone, josta suoraan kulku isolle terassille. Hienot merinäkymät. Avara tupaolohuone, jossa selkeä ja toimiva keittiönurkkaus; keittolevy, jääkaappi. Olohuoneessa on hyvää tilaa yöpymiseen.
Makuuhuoneiden kuvaus
Päärakennus: - 1 makuuhuone, parisänky mahtuu hyvin. - Lisäksi keittiön edessä olevan tilan voi jakaa 2:ksi makuuhuoneeksi. Sauna/vierasrakennus: - Tupaolohuone on tilava ja se toimii myös makuuhuoneena.
Tontin omistus
Oma
Kiinteistötunnus
853-474-1-172
Tontin pinta-ala
22 000
Lisätietoja tontista
- Tontti on erittäin iso ja valoisa/etelärinnetontti, tontilla on paljon vapaata oleskelutilaa mm. peleille yms. tontilla on viihtyisä grillikota. - Rantaviivaa n. 45 m. - Vesijättö on lunastettu. - Osuus yhteisiin vesialueisiin, yhteisiin luotoihin ja yhteiseen maa-alueeseen mantereella. - Isollakin veneellä on helppo rantautua venelaituriin/A-laituri/poiju. - Omalla tontilla on lisäksi puustoa, josta rittää reilusti polttopuut oman perheen käyttöön
Lisätietoja rakennusoikeudesta
Turku kaupunki. Myyjän kertoman mukaan olemassa olevia rakennuksia saa laajentaa, kaupungin suullinen ilmoitus.
Palvelut
Turun kauppatorille matkaa n. 18 km. Veneellä Paraisten keskustaan n. 20 min.
Liikenneyhteydet
Lyhyt matka mantereelta Kakskerrasta Niittu saarelle n. 1 km.
Ajo-ohjeet
Mantereella suojaisa auto- ja venepaikka.
Auton säilytys
Mantereella suojaisa autopaikka.
Näkymät
Kiinteistön tontilta erittäin hienot meri- ja saarimaisemat laajalle alueelle. Kiinteistön molemmista asuinrakennuksista avarat näkymät merelle sisältä ja ulkoa.
Pihan kuvaus
Erittäin iso ja käytännöllinen etelään avautuva pihapiiri, josta hienot näkymät merelle. Pihassa on paljon selkeää oleskelutilaa ja se soveltuu mainiosti mm. lapsiperheelle, koska pihassa on hyvä harrastaa kaikenlaista aktiviteettia ja se on helposti valvottavissa. Pihassa grillikota.
Ranta
  • Oma ranta
  • Rannan tyyppi: Meri
  • Tasainen ja helppokulkuinen ranta, jossa 2 laituria. Helppo rantautua isollakin veneellä, riittävä syvyys. Vesijättö lunastettu. Rantaviivaa n. 45 m.

Kimmo Heikkilä

Toimitusjohtaja, KED

Norden-Kiinteistöt Oy LKV

Norden-Kiinteistöt Oy LKV

placeVesikuja 1,
02200 Espoo

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.