Määräala

Akanvaarantie 1122, Suvanto, Pelkosenniemi

Hinta

4 790 €

Tila

1 ha

Metsä

-

Puhdasta luontoa villin lapin kätköistä runsain mitoin. Piilopaikka, puuhapalsta, jänkää, kairaa puitakin, ota luonto omaksesi, pykää vaikka oma laavu ja nauti elämästä korpien keskellä poissa metelistä ja kaukana saasteista. Tukikohdaksi eränkäyntiin, kalaretkille, ruskaretkeilyyn, sijoituskohteeksi, piilopaikaksi, puuhapalstaksi, moottorikelkkailuun, hiihtoreissuille, samoiluun.. Rauhaa & puhtautta keskeisellä paikalla pohjoista Suomea. Oikeudet yhteisiin vesialueisiin 583-402-876-1 kuvista näkee alueen ja mml kartasta tarkemmat tiedot. Luosto linnuntietä n.9km Pyhätunturi n.15km Pyhäjärvi n.11km Kitinen n.2km Moottorikelkalla täältä mihin tahansa ja takas! Mittavat metsästysmaat ympärillä mahdollisuus hakea alueen metsästysseuroihin, kuten https://www.p-niemims.com tai https://www.kauppalehti.fi/yritykset/yritys/metsastysseura+suvantokaira+ry/05992440 Tontti myydään kiinnityksistä vapaana. Ostaja vastaa lohkomiskustannuksista, kaupanvahvistajan palkkiosta, lainhuutokuluista, sekä varainsiirtoverosta, kauppakirja sisältyy hintaan. Tarvittaessa avustamme myös muissa paperitöissä kohtuullista korvausta vastaan. Määräala kiinteistöstä numero 583-402-47-19 Katso myös huutokaupattavat kohteemme www.lkvhuutokaupat.fi

Tulosta PDF
Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Ota yhteyttä ja kysy lisätietoja kohteesta.

Kohdenumero
h86734
Sijainti
Tyyppi
Määräala (kiinteistö)
Kohteen selite
NYT VIERESTÄ HUUTOKAUPALLA! Luoston läheisyydestä maata metsästykseen, majoitukseen, erämatkailuun, samoiluun- laajat yhteiset vesioikeudet, täällä on tilaa olla ja elää.
Tilan pinta-ala
1 ha
Lisätietoja pinta-alasta
Monimuotoista maastoa - jänkää, metsämaata, kovaa ja pehmeä, rakennuskelpoista ja erämiehen unelmaa. Maaperää löytyy moneen makuun ja tarpeeseen.
Katso myös huutokaupattavat kohteemme www.lkvhuutokaupat.fi
Vapautuminen
heti

Hinta

Myyntihinta

4 790,00 €

Muut maksut

Lisätietoa maksuista

Ostaja vastaa kaupan kuluista kuten lainhuudatus-lohkomis-varainsiirtovero ym. Kauppakirja sisältyy kauppasummaan.

Lisätietoja rakennusoikeudesta
https://www.pelkosenniemi.fi/wp-content/uploads/2018/07/1-Rakennusjärjestys-lainvoimainen-2016_06_16.pdf

UUTTA! Haluatko nähdä kartalla sinulle tärkeät sijainnit ja etäisyydet niihin? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola. Tutustu tuleviin kartan kehityssuunnitelmiin, anna palautetta ja käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit täältä »

Sami Finnilä Jani Kankaanpää

Nousukiito Oy

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Siihtalantie 134,
62710 Kurejoki

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.