Vapaa-ajan tontti

Simunalahdentie 5, Tahkovuori, Kuopio

Hinta

99 700 €

Koko

4 220

Kiinnostus viettää vapaa-aikaa kotimaassa on kasvanut. Tahko tarjoaa siihen loistavat mahdollisuudet. Tästä kookkaasta rinnetontista avautuu järvimaisema Simunalahdelle. Läheinen metsä rauhoittaa myös maisemaa. Tämä kaunis rinnetontti sijaitsee kuitenkin Tahkon harrastusten ja palveluiden läheisyydessä. Rakennusoikeutta on 240 m2 yksi- tai kaksiasuntoiselle, korkeintaan 1,5-kerroksiselle lomarakennukselle. Tontin omistajalla on osuus yhteisiin vesialueisiin. Kunnallistekniikka on valmiina. Tontille on hyvät kulkuyhteydet. Tahkolle pääsee myös vesireittiä pitkin. Skibussin pysäkki on tontin vieressä, pyörä- ja kävelytie kulkevat tontin yläpuolella, sekä hiihtolatu ja luontopolku tontin alapuolella. Tunnelmallinen latukahvila poroineen on pienen kävelymatkan päässä. Keskustan ravintolat, liikkeet, sisäliikuntatilat ja yöelämä ovat muutaman kilometrin päässä. Tahkovuori tarjoaa monenlaisia talvi- ja kesäliikuntamahdollisuuksia sekä elämyksiä koko perheelle. Annan mielelläni lisätietoja tontista. Mikäli kiinnostuit asiasta, laita sähköpostia! Tee tarjous! anitta.lakkakorpi(at)gmail.com

Tulosta PDF
EsittelyaikaKohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.

Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
k42379
Sijainti
Kohteen selite
Rinnetontti huvilalle tai paritalolle
Vapautuminen
Heti vapaa
Myyntihinta
  • 99 700 €
Vesijohto
  • Kunnan vesijohto
Tontin pinta-ala
4 220
Tie perille
Kyllä
Rakentamaton
Kyllä
Rakennusoikeuden pinta-ala
240
Lisätietoja rakennusoikeudesta
Tontille saa rakentaa yhden huvilarakennuksen tai paritalon, joka voi olla 1,5-kerroksinen.
Palvelut
Harrastusmahdollisuuksia Tahkon alueella: laskettelu, hiihto, lumikenkäkävely, ice karting, moottorikelkkailu, husky- ja porosafarit, kylpylä, kuntosali, keilailu, vaellus ja patikointi, laavut, golf, ratsastus ja islanninhevosvaellus, kalastus, melonta, leikkipuisto, frisbeegolf, paintball, mönkijäsafarit, fat bikes -pyöräily ja Supercorner -sisäaktiviteettipuisto.

Palveluita: ruokakaupat, baarit ja yökerhot, karaoke, ravintolat, pikaruokapaikat, urheilu- ja vaateliikkeet, välinevuokraamot, huoltoasema, sähköauton latausasema, kirkko, terveysasema, kauneus- ja jalkahoitola, kampaamo sekä hierontapalvelu.
Liikenneyhteydet
Ilmaisen Skibussin pysäkki on tontin takana Sääskiniementien varressa, joka vie suoraan laskettelurinteiden juurelle. Tontin vieressä kulkevat pyörä- ja kävelytie sekä alapuolella hiihtolatu.
Ranta
  • Oikeus vesialueisiin
  • Rannan tyyppi: Järvi

Anitta Lakkakorpi

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.