Omakotitontti

Markkinakatu 6, Ala-Pispala, Tampere

Hinta

0 €

Koko

979

Myydään tarjousten perusteella Tampereen Pispalassa puistoon rajoittuva tasamaan tontti. Tontilla on purkukuntoinen talo. Talolla on purkulupa, mutta purkaminen edellyttää, että kaupunki hyväksyy rakennussuunnitelman. TÄLLÄ hetkellä ei saa poikkeusluvalla rakentaa. Ely-keskus pitää ennen Juhannusta 2019 viranomaisneuvottelun ko asemakaava-alueesta 8309. Tontin pinta-ala 979 m², rakennusoikeus n. 400 m² Tällä tontilla ei Pispalan ahtaus ahdista!

Tulosta PDF
EsittelyaikaKohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.

Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
k46294
Sijainti
Kohteen selite
Puistoon rajoittuva tasamaatontti
Myyntihinta
  • 0 €
Lisätiedot maksuista
Perikunta myy tontin tarjousten perusteella. Käräjäoikeuden tuomari pidättää itsellään oikeuden hyväksyä tai hylätä tehdyt tarjoukset.
Tontin pinta-ala
979
Rakentamaton
Ei
Lisätietoja rakennusoikeudesta
Myytävänä on omakotitalotontti Tampereen Pispalassa. Tontilla on purkukuntoinen rakennus.Tontti on tasamaata ja rajoittuu puistoon. Rakennusoikeus on 0.4. Tontille saa rakentaa omakotitalon tai epäsymmetrisen paritalon. Tonttia ei saa jakaa kahtia. Purkuoikeuden talolle saa, kun A-luokan arkitehdin suunnittelema rakennuspiirustus on hyväksytty Tampereen kaupungilla. TÄLLÄ hetkellä tontille kaavailtuja rakennushankkeita ei voi toteuttaa ennen kuin asemakaava on vahvistettu. Heti, kun kaava on vahvistettu, tontin myynti jatkuu. Tontin hinta määräytyy tietysti sen perusteella, mitä tontille saa rakentaa. Hinta lähtee 200000 eurosta ylöspäin.
Kaavoitustiedot
Kaava vahvistetaan vuoden 2019 loppuun mennessä.
Näkymät
Näkymät riippuvat tietysti rakennusoikeudesta. Tällä hetkellä rakennusoikeus on kaksikerroksinen rakennus ilman ullakkoa. Näkymät ehkä sekä Pyhäjärvelle että Näsijärvelle.
Pihan kuvaus
Piha-alue tasainen, rajoittuu puistoon.

Arto Helander

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.