Omakotitontti

Jyväskyläntie 825, Oravasaari, Toivakka

Hinta

45 000 €

Koko

5 000

Tontit ovat peltoa / metsää ja hyvää rakennusmaata. Jokaisen tontin vieressä on rakennettu vesijohto ja viemäri sekä tie ja sähkö. Rakennusten salaojien kuivatus on helppo toteuttaa läheiseen puroon. Jokainen tontti saa osaomistuksen vahvistetun rantayleiskaavan mukaiseen 2000 m2 ranta-alueeseen ja lisäksi erillisen uimarannan käyttöoikeuden. Lisäksi myös osuuden vesialueeseen. Järvi on puhdasvetinen ja kalaisa Leppävesi. Tontteja on 4 kpl. Ne sijaitsevat vähäliikenteisen tien nro 644 (vanha nelostie) välittömässä läheisyydessä. Jyväskylän kaupungin rajalta on tonteille 600 m ja ne ovat Toivakan kunnan puolella. Ajoaika Jyväskylään on alle 20 min. Tonteilla on rakennusoikeutta reilusti omakotitalolle.

Tulosta PDF
Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
k68434
Sijainti
Kohteen selite
Omakotitontti
Vapautuminen
Heti

Hinta

Myyntihinta

45 000,00 €

Tontin pinta-ala
5 000 m²
Rakentamaton
Ei
Ranta
  • Oma ranta
  • Ranta-alue 2000 m2 on vahvistetussa rantayleiskaavassa merkinnällä LV-2, joka on kaavamääräyksissä osoitettu Syvärannan tilalta myytävien tonttien yhteisesti omistamaksi.

UUTTA! Haluatko nähdä kartalla sinulle tärkeät sijainnit ja etäisyydet niihin? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola. Tutustu tuleviin kartan kehityssuunnitelmiin, anna palautetta ja käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit täältä »

Erkki Syvälahti

Yksityinen myyjä

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.