Maatila | 2 huoneistoa

Harvalantie 340, TUORILA, MERIKARVIA

Hinta

295 000 €

Tila

6 ha

Metsä

-

Maatila | Maatilan talouskeskus 6 ha Harvalantie 340, MERIKARVIA Hinta 295 000.- Asunnot : Päärakennus 110 m2 + 75 m2 ,Nikolain tupa 98 m2 Kaipaatko luonnonläheistä paikkaa, jossa on tilaa hengittää ja mahdollisuuksia vaikka mihin? Merikarvialla kauniilla paikalla idyllinen, perinteitä kunnioittaen nykyaikaiseksi uudistettu maatilan päärakennus, jossa 2 asuinhuoneistoa. Tien toisella puolella on muita rakennuksia, esim. matkailu-, etätoimisto- tai omaan virkistyskäyttöön. Lisäksi saharakennukset omana kokonaisuutenaan, sekä konehalli ja lämpökeskus. Päärakennuksessa on kaksi erillistä asuntoa, 110 m2 ja 75 m2, omilla sisäänkäynneillä (kuisteilla). Asunnot voi myös yhdistää. Vesikeskuslämmitys. Erillinen lämpökeskus, pelletti. Pihapiirin ja lähiympäristön luonnonläheisyys ja monimuotoisuus kumpuilevine maastoineen ja punaisine aittoineen muodostaa ainutlaatuisen kokonaisuuden. Tilalla on harjoitettu moni-ilmeistä maatilamatkailua sekä puun jatkojalostusta. Matkailu on käsittänyt tunnelmallisia kokous-, juhla- ym. tapahtumapalveluita teemaruokailuineen, safareineen ja sieniretkineen, asiakkaiden kulloistenkin toiveiden mukaan. Erähenkinen, kaunis hirsimiljöö tarjoaa oivat, monipuoliset puitteet omassa rauhassa Harvalantien toisella puolella. Vain mielikuvitus on rajana! Kaikki rakennukset on pidetty hyvässä kunnossa. - Nikolain tupa (98 m2): hirsirakennus, jossa tupakeittiö, ryhmätyö-/toimisto-/makuuhuone, kuisti, sauna ja katettu terassi. Soveltuu monenlaiseen yritystoimintaan, esimerkiksi matkailupalveluihin tai viihtyisäksi etätoimistoksi. Sijaitsee kallioiden kupeessa, metsän reunassa. - Laurin lato: kokoontumis- ja ruokailutilat 50 hengelle nostalgiaa tihkuvassa ympäristössä - Paviljonki: kokoontumis- ja tanssitilat 150 hengelle - Nuotikota 20 hengelle Talousrakennus sisältää keittiön, varasto- / harrastustilaa, vanhat navettatilat ja pienen hevostallin. Pelto- ja laidunalueet mahdollistavat laiduntamisen. Puun jatkojalostus on rahtisahausta Kara-pyörösahalla (vm 2000), puutavaran höyläystä (7-kutterinen Jonsered-höyläkone), valmiin puutavaran välitystä ja polttopuun myyntiä. Saha- ja höyläkoneet sisältyvät hintaan. Sahakeskus sijaitsee erillään asuinrakennuksen pihapiiristä. Katso myös Google Street View (kuvattu 2020) Video youtu.be/ANeLwQuOjnE LISÄÄ KUVIA hirvikoskentila.kuvat.fi Merikarvialla on hyvät palvelut, mm: - päiväkoti, ala- ja yläaste, lukio - kirjasto - monipuoliset liikuntatilat, uimahalli, jäähalli - vireä kulttuuri ja matkailutoiminta - kalastus joella ja merellä - hyvät retkeilyreitit - merikarvianmatkailu.fi - merikarvia.fi Talouskeskus sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella. Merikarvian keskustaan 10 min ja Poriin 35 min. Onko tässä sinulle/perheellesi tulevaisuus asumiseen maaseudun rauhassa ja elämänmakuiseen yrittämiseen vireässä merenrantakunnassa. Hinta 295 000.- Yhteydenotot ja lisätiedot Harri ja Anne Hirvikoski 0500 594658 (Harri) harvalansaha@gmail.com

Tulosta PDF
EsittelyaikaKohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.

Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
k78736
Sijainti
Tyyppi
Maatila (kiinteistö)
Huoneistoselitelmä
2 huoneistoa
Huoneita
Yli 5 huonetta
Asuintilojen pinta-ala
185
Tilan pinta-ala
6 ha
Lisätietoja pinta-alasta
Maatilan talouskeskus n. 6 ha tontilla. Jakaantuu seuraavasti: Peltoa 0,65 ha, luonnoslaidunta 1 ha, metsäsaarekkeita 2,5 ha, piha-alueita 2 ha.
Vapautuminen
Sopimuksen mukaan.
Myyntihinta
  • 295 000 €
Sauna
  • Asunnossa on sauna
Kohteen lisätiedot
Merikarvialla on mahdollisuus saada yritystoimintaan investointi-, käynnistys-, ja kehittämisavustusta sekä lainoitusta.
Tehdyt remontit
Tupakeittiö remontoitu 2020. Kaikki kaapistot ja kodinkoneet uusittu. Lämpöverkosto uusittu pääosin 2020. Käyttövesiputket uusittu 2019. Välipohjan lämmöneristystä lisätty 2018. Sauna, pesuhuone 2 kpl ja wc 2kpl remontoitu 2016-2017.
Kuntotarkastus
Tehty
Energialuokka
  • Ei lain edellyttämää energiatodistusta
Lämmitysjärjestelmä
Puu
Vesijohto
  • Porakaivo
  • Kaivo
Viemäri
Omat sakokaivot
Sähköliittymä siirtyy
Kyllä
Tontin omistus
Oma
Kiinteistötunnus
484-401-0085-0010-D
Tie perille
Kyllä
Liikenneyhteydet
Merikarvian keskustaan 10 min ja Porin keskustaan 35 min matka.

Harri Hirvikoski

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.