Omakotitontti

Stenbackantie 7, Kurttila, Espoo

Hinta

1 €

Koko

2 540

Tontin hinta on nyt 1 Eur koska meillä on myyntiprosessi kesken emmekä vielä osaa sanoa tarkkaa myyntihintaa. Tarjouksia voi tehdä se. että myyntihinnan on oltava vähintään 5-lla alkava koko tontista ja vastaavasti osuudesta voi tarjota jotain hintaa laskemalla koko hinnasta osuuden hinta. Tontista osuuksista on kiinnostuneita joten voit esittää myös osa-tontin ostoa esim. 1/2, 1/3 tai ¼ osuudesta. Pyydämme tarjouksia ja autamme tarvittaessa hallinnan-jakosopimuksen teossa. Hieno puutarhatontti hyvin rauhallisella ja aurinkoisella paikalla Kurttilassa. Lyhyt kävelymatka 1,2 km Kauklahden asemalle, josta 29 min. junalla Helsinkiin (ark. 10-15 min. välein). Tontin kokonaispinta-ala on 2540 m2, josta 508 m2 on rakennusoikeutta (+ 76 m2 lisärak. oikeus). Tontti on optimaalisen muotoinen ja kokoinen ja voidaan myydä kokonaisena tai useampana eri tonttiosuutena (esim 1/4. 635 m2) siten, että tontille voi esimerkiksi rakentaa 2 modernia 2-krs. paritaloa, joihin hyvä arkkitehdin sijoitussuunnitelma on jo olemassa (kts. kuvat). Suunnitelma jättää runsaasti puutarhaa kaikille. Ostajat laativat hallinnanjakosopimuksen, jossa määritellään kunkin määräosan keskinäiset oikeudet ja velvoitteet. Useamman perheen yhteiskohteena hieno mahdollisuus jakaa tontti useampaan osaan. koko tontti = 2540 m2, ½ tontti = 1270 m2, 1/3 tonttia = 846,6 m2 ja ¼ tonttia = 635 m2. Myös muunlaiset jako- ja omistusvaihtoehdot ovat mahdollisia, ota rohkeasti yhteyttä, avustamme mieluusti! Pelto-maisema, hiljainen ja luonnonkaunis Kurttilan lehtometsäpohjainen ympäristö. Espoonjoki 50 m lähellä, lisäksi Kauklahden meri- ja luonnonsuojelualue lähellä. Ulkoilumahdollisuudet Lasilaaksossa ja Mustalahdessa ja pururata Kauklahden keskustasta. Espoonjoen suussa venepaikka pienelle veneelle ja oikeus rantakalliolla sijaitsevan grillipaikan käyttöön. Maaperäkartoitus on tehty. Käy katsomassa tonttia. Sinulle, joka etsit laatua elämiseen, näitä ei paljoa ole tarjolla!

Tulosta PDF
EsittelyaikaKohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.

Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
k96669
Sijainti
Kohteen selite
Tontti myydään osina
Lisätietoja pinta-alasta
Tontin kokonaispinta-ala on 2540 m2. Tonttiin on alustava arkkitehdin suunnitelma kahdelle modernille 2-krs paritalolle, jolloin tontti jaettaisiin kahden 1270 m2 alueeseen hallinnanjakosopimuksella mutta muunlainen jako on myös mahdollista esim 1/3 osa tai 1/4 osa.
Vapautuminen
Vapaa
Myyntihinta
  • 1 €arrow_downward
  • 137 375 €
Kiinteistövero
430,20 € / vuosi
Lisätiedot maksuista
Kiinteistövero on oletettu yhden pari-talohuoneiston vero eli koko tontin vero on nelinkertainen. Vs-vero 4% kauppahinnasta. Lohkomiskulut mikäli tontti halutaan lohkoa eikä jakaa hallinnanjakosopimuksella (hallinnanjakosopimuksella vuosikulut hyvin edulliset). Talon purkukustannukset.
Vesijohto
  • Kunnan vesijohto
Viemäri
Tontilla on vanhan talon viemäröinti ja liittymä Espoon kaupungin verkkoon.
Sähköliittymä siirtyy
Kyllä
Tontin pinta-ala
2 540
Tie perille
Kyllä
Rakentamaton
Ei
Lisätietoja tontista
Rakennusoikeus koko tontille, lisärakennusoikeus 76 m2 joka kaavan mukaan oikeuttaa varasto, autotalli em. tilaan. Katso mukana tuleva kuva. Tontilla olevat rakennukset myydään purkukuntoisina.
Rakennusoikeuden pinta-ala
508
Lisätietoja rakennusoikeudesta
RO koko tontille, lisärakennusoikeus 76 m2 joka kaavan mukaan oikeuttaa varasto, autotalli em. tilaan. Katso mukana tuleva kuva.
Kaavoitustiedot
Asemakaava löytyy Espoon kaupungin web sitelta
Palvelut
Kirjasto 1 km, Lumenen tehtaanmyymälä 0,7km, uusi K-Supermarket 0,7 km, jossa Maxin kalakauppa, lihakauppa ja Halmeen leipomo. Kauklahden keskustan alueella useita kauppoja ja liikkeitä, kuten Kampaamo, Posti (K-kaupassa) ja apteekki.
Ruotsinkielinen ala-aste 1,0 km, kaksi ala/yläastetta 1,7 km ja 2,1 km. Kylätalo Palttiina 0,6 km, jossa päiväkoti. Lasten Taidekoulu, Englanninkielinen lastentarha Kauklahden keskustassa, Englanninkielinen koulu Espoon keskustassa,
Ruotsinkielinen ala-aste 1,0 km, kaksi ala/yläastetta 1,7 km ja 2,1 km.
Liikenneyhteydet
Bussipysäkki 0,8 km, juna-asema 1,5 km johon kulku Espoojoen vartta.
Näkymät
Etelä kuusiaita / tie jonka takana väljästi rakennettu ok-talo, länsi peltoaukeama jolle on kaavoittettu muutama talo mutta ei lähelle tonttia, pohjoinen kuusiaita jonka takana ok-talo, itä harvaan rakennettu ok-talo,muutama talo mutta ei lähelle tonttia, pohjoinen kuusiaita jonka takana ok-talo, itä harvaan rakennettu ok-talo,
Pihan kuvaus
Piha on puutarhamainen, omena etc. puita ja puutarha-kasveja. Iltapäiväaurinko.

Pekka Mikkola

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.