Palvelu ei välttämättä toimi laitteellasi parhaalla mahdollisella tavalla. Kokeile toista selainta tai palvelun täysversiota www.etuovi.com

Kiinteistö ja Rakennus Mäkelä Oy LKV
Kiinteistö ja Rakennus Mäkelä Oy LKV

Paritalo | 4h + k + s + p + ak + var

Peltotie 7 B, Keho, Nokia

Hinta

139 000 €

Koko

92

Vuosi

2020

Rakenna kivitalon puolikas loppuun! Helpoin tapa todella rakentaa oma koti on kai tässä. Arvostettu ja jylhän arvokas Lammi-kivitalon runko, jonka B-pääty (eteläinen) myydään nyt keskeneräisenä. Rakennuslupa on voimassa ja rakennustyötä pääsee suoraviivaisesti jatkamaan selkeästä tilanteesta. Rakennustyö on tähän asti teetetty ulkopuolisen valvojan valvovan silmän alla ja käytettävissä on selkeä raportti. Julkisivu on suunniteltu kivirungon osalta rapattavaksi ja parveke lasipintaiseksi. Runko on pääasiassa Lammin lämpöhalkaistuja valuharkkoja ja siipiosalta puurunko paneloinnilla. Kattona on edustava saumapeltikate. Päärunko on lämmöneristetty, mutta ei vielä lämmitetty. Lämmitysmuodoksi on suunniteltu vesikiertoiset lattialämmitykset ja lämmönlähteeksi kummallekin puolelle oma ilma-vesilämpöpumppu. Sisustusratkaisut ovat kaikki projektin loppuun saattajan päätettävissä ja yläkerran osalta väliseinät ovat vielä tehtävissä lähes mihin tahansa malliin. Omistustonttia hallitaan hallinnanjakosopimuksella, joka on varsin selkeä. Kumpikin osaomistaja vastaa omista kustannuksistaan. Kiinteistömuotoisen kohteen varainsiirtovero on 4%. Sijainti on kuuminta Etelä-Nokiaa. Pyhäjärven rantamaastot ja uimaranta ovat välittömästi lähellä. Rannat ovat paljolti kaupungin puistoalueita ja ulkoilureittejä on mahtavat määrät! Suuren päivittäiskaupan keskittymä noin 1,5km, päiväkodit ja koulut 1-1,5km useita. Liikenneyhteys nopea, bussit palvelevat uskottavasti. Ei ole mikään ihme, että Etelä-Nokialla viihdytään! Tervetuloa tutustumaan! Tilaa rohkeasti oma esittelyaika! Koko aineisto, siis todella laaja rakennuslupa-aineisto kaikkineen on saatavilla pilvipalvelumme kautta sähköpostin linkkinä. Tilaa ja tutustu mieluiten etukäteen.

Tulosta PDF
print
Esittelyaika

Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
k97636
Sijainti
Tyyppi
Paritalo (kiinteistö)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
4h + k + s + p + ak + var
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
92
Muiden tilojen pinta-ala
11
Kokonaispinta-ala
123
Kerrokset
2
Rakennusvuosi
2020
Vapautuminen
Heti kaupanteossa.
Myyntihinta
  • 139 000 €arrow_downward
  • 149 000 €
Kiinteistövero
463,04 € / vuosi
Lisätiedot maksuista
Kumpikin puoliosuus vastaa kustannuksistaan ja käyttökustannukset määräytyvät liittymä- tai palvelusopimusten mukaisesti.
Sauna
  • Asunnossa on sauna
Parveke
Asunnossa on parveke
Energialuokka
  • C (2013)
Asbestikartoitus
  • Ei
  • Täysin asbestivapaa.
Lämmitysjärjestelmä
Lämpöpumppu
Vesijohto
  • Kunnan vesijohto
Sähköliittymä siirtyy
Kyllä
Keittiön kuvaus
Tee sellainen kuin haluat.
Kylpyhuoneen kuvaus
Tee sellainen kuin haluat.
WC-tilojen kuvaus
Tee sellainen kuin haluat.
Saunan kuvaus
Tee sellainen kuin haluat.
Tontin omistus
Oma
Tontin pinta-ala
1 261
Lisätietoja tontista
Koko tontti on 1261 neliötä. Hallinta-alueet on jaettu pitävästi hallinnanjakosopimuksella, mutta niille ei ilmoiteta erikseen kokoa.
Lisätietoja rakennusoikeudesta
AO-8 II Yhteensä 240 kerros-m2 + 50 kerrosneliötä taloustilaa. Tonttikartta kaavamääräyksineen on aina saatavilla ammattitaitoiselta välittäjältä.
Ranta
  • Yhteisranta
  • Rannan tyyppi: Järvi
  • Enimmäkseen kaupungin puistoalueita. Uimaranta, vuokravenepaikkoja, avantouimareiden sauna, venesatama, ulkoilureitit. Etelä-Nokia tarjoaa paljon elämänlaatua tukevaa virkistystä!

Risto Mäkelä

kiinteistönvälittäjä LKV, rakennusinsinööri AMK

Kiinteistö ja Rakennus Mäkelä Oy LKV

Kiinteistö ja Rakennus Mäkelä Oy LKV

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.