Omakotitontti

Olkkakoskenpolku, Vaarala, Rovaniemi

Hinta

45 000 €

Koko

1 044

Mahtavia ok-tontteja Rovaniemellä! Kaikki rantatontit on myyty. Jäljellä vielä kolme mukavaa tonttia päätien puolella. Rovaniemellä Citymarketista reilu 6 km Posiolle päin myydään kolme AO-merkinnällä olevaa tonttia. (AO= Erillispientalojen korttelialue) Tien puolen tontit 23-23068, jonka kaikkien tonttien kaavoitettu pinta-ala on 1044 m2, ja kaikissa rakennusoikeutta 240 k-m2. Tontit myydään määräaloina ja alue on tällä hetkellä metsää. Alueen kadut suunnittelee ja rakentaa sekä ylläpitää kaupunki. Jos kaikki tontit saadaan myytyä ja rakentaminen lähtee käyntiin useammalla tontilla, se voi olla peruste kadun rakentamiselle. Jos kiinteistöllä rakennetaan ennen kuin sitä palveleva katu on rakennettu, kiinteistön omistajan on kustannuksellaan järjestettävä tontille ajokuntoinen pääsytie. Lisätietoja tästä saa kaupungilta suunnittelupäällikkö Aku Raappanalta 016 3222 8106. Napapiirin Vesi Oy:stä Antti Penttinen (040 - 4878 612) on ilmoittanut, että liittyminen vesi- ja viemäriverkkoon on mahdollista. Liittymismaksua vastaan toimitetaan vesi- ja viemarivaraukset tontin rajalle. Rakentaminen alueelle totetutetaan yhdessä kaupungin kanssa. Rovakairasta on ilmiotettu sähköliittymän hinta, vyöhykkeestä riippuen) 2.100 € - 3.150 €. Lisäksi mittalaitteen asennuksesta maksu 150 €. Rakentajan on myös hankittava kaapeli ja tonttikeskus. Alueen nurkat on merkitty oranssilla liehuvalla nauhalla. Tarkemmassa lohkomistoimistuksessa voi rajalinja heman muuttua.

Tulosta PDF
print
EsittelyaikaKohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.

Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
m32944
Sijainti
Kohteen selite
Erillispientalojen korttelialue
Lisätietoja pinta-alasta
Kolme ei-omarantaista tonttia joiden kaikkien pinta-ala on 1.044 m2 ja kaikissa rakennusoikeutta 240 k-m2.
Huom! Rantatontit on myyty. Jäljellä on vielä kolme kappaletta tontteja päätien vieresää. Mutta, eipä näistäkään tonteista joki kaukana ole.
Myyntihinta
  • 45 000 €
Lisätiedot maksuista
Ostajalle tulee kauppahinnan lisäksi varainsiirtovero 4 % kauppahinnasta, puolet kaupanvahvistajan palkkiosta (60), lainhuutokulut (119) sekä määräalan erottamiskulut.
Tontin pinta-ala
1 044
Rakentamaton
Kyllä
Lisätietoja rakennusoikeudesta
Tienpuolen tonttien rakennusoikeus on 240 k-m2/tontti.
Kaavoitustiedot
Kaavoitustiedot ovat liitteenä.

Ulla Käkelä

Metsäkiinteistövälitys Ulla Käkelä LKV

local_offer

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.