Muu

Rekikoskentie, Rekikoski, Huittinen

Hinta

14 500 €

Koko

2 130

Maisematontti Huittisten kaupungissa hienolla paikalla. Hyvä rakennuspaikka, kaunis peltomaisema, päällystetty tie perille, kaupungin vesijohto, sähkölaitoksen kaapeli tontin reunassa ja tievalaistus. Valokuituliittymä suunnitteilla. Pinta-ala 2130 m2. Ei louhintaa, ei paalutusta eikä täyttöä. Näistä koituu huomattava säästö rakennuskustannuksissa. Tontti on siksi hinnaltaan edullinen. Sopii myös vapaa-ajan rakennuksen rakennuspaikaksi. Kaupungin antaman suullisen tiedon rakentaminen onnistuu poikkeusluvalla. Aurinkoinen paikka, toisella reunalla puustoa. Sijainti rauhallisessa maalaismaisemassa lähellä Rekikosken kylätaloa. Rekikosken tie on peruskorjattu ja päällystetty uudelleen kesällä 2019. Tie on loistokunnossa. Hanki nyt itselle hyvä rakennuspaikka. Laita paperit kuntoon ja aloita rakentaminen heti kun Sinulle sopii. Voit hankkia tontin myös tulevia vuosia varten. Rakennuspakkoa tai tiukkoja määräyksiä ei ole. Rakentaa voit perinteiseen tyyliin, moderniin tapaan tai vaikka hirsitalon tai mökin. Kuvissa on hahmoteltu erilaisia vaihtoehtoja. Tontin toisessa reunassa on puustoa, josta saa monen vuoden takkapuut. Oma rauha. Kaupungin monipuoliset palvelut silti hyvin saatavilla. Ota yhteyttä myyjään, pyydä esittely ja TEE TARJOUS!

Tulosta PDF
EsittelyaikaKohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.

Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
m43676
Sijainti
Tyyppi
Muu 
Kohteen selite
Hyvä rakennuspaikka
Lisätietoja pinta-alasta
Rakennuspaikka (Tontti) on rekisteriin merkitty erillinen oma tila. Rajat on merkitty aurausviitoilla.
Vapautuminen
Vapautuu heti kaupanteosta.
Myyntihinta
  • 14 500 €
  • 19 500 €
Kiinteistövero
17,09 € / vuosi
Lisätiedot maksuista
Tila sijaitsee yleisen juuri päällystetyn tien varrella. Erillisiä yksityistiemaksuja tai vastaavia kustannuksia ei ole.
Vesijohto
  • Kunnan vesijohto
Viemäri
Oma viemäröinti.
Kiinteistötunnus
102-404-1-100
Tontin pinta-ala
2 130
Tie perille
Kyllä
Rakentamaton
Kyllä
Lisätietoja rakennusoikeudesta
Kaupungin antaman suullisen tiedon mukaan rakentaminen onnistuu poikkeusluvalla/ suunnittelutarveratkaisulla. Paikalla on kaupungin vesijohto ja sähkölaitoksen kaapeli tontin reunassa. Myös tieyhteys on erittäin hyvä ja tällä kohdalla on myös tievalaistus. Tieliittymän luvan käsittelee Ely-keskus.
Kaavoitustiedot
Ei kaavaa.
Palvelut
Huittisten kaupungin monipuoliset palvelut käytössä. Huittinen on liikenteellisesti hyvällä paikalla. Paikkakunnalla on lukio, ammattikorkeakoulu, terveyskeskus, uimahalli ja erinomaiset kaupalliset palvelut mm. S-Market, K-Supermarket, Tokmanni, Lidl ja useita erikoisliikkeitä. Kylässä on toimiva kyläyhdistys ja kokoontumispaikkana monipuolinen kylätalo aivan lähellä.
Liikenneyhteydet
Hyvä yhteydet mm. Helsinkiin, Turkuun, Poriin, Sastamalaan ja Tampereelle.
Ajo-ohjeet
Ajat Huittisten keskustasta Risto Rytin kadulta Punkalaitumen suuntaan 2,9 km. Ennen Tuorin ratsutilaa käännyt vasemmalle. Viitassa lukee Rekikoski 8. Ajat tietä noin 8 km. Olet Rekikosken kylässä lähellä kylätaloa. T-risteyksen kohdalla käännyt vasemmalla. Viitassa lukee Räikänmaantie. Ajat tietä noin 200 m. Tontti on vasemmalla puolella tien reunassa. Päällystetty tie, tievalaistus tontin kohdalla. Paikalla on kyltti "Myydään tontti 0500 634681". Tilalla ei vielä ole osoitenumeroa. Naapurin osoite on Räikänmaantie 1135 Huittinen.
Näkymät
Kauniit peltomaisemat pitkälle etelään, lounaaseen ja länteen. Aurinkoinen paikka. Päällystetty tie vieressä.
Pihan kuvaus
Tien puoli on kovapohjainen hyvä rakennuspaikka. Etelän ja lännen puolella oleva toinen puoli soveltuu hyvin piha-alueeksi ja puutarhaksi. Siinä on aikaisemmin viljelty perunaa ja hernettä. Myös pieni uima-allas, kylpytynnyri tai lampi sopii hyvin aurinkoiseen pihaan.

Pekka Niemelä

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.