Autotalli

Bastioninkatu 4, Skanssi, Turku

Hinta

14 500 €

Koko

22,5

Skanssin kauppakeskuksen alla olevan, asiakkaille tarkoitetun suuren pysäköintihallin yhteydessä on erillinen ja ulkopuolisilta suljettu pienempi pysäköintihalli. Tämä yksityinen pysäköintihalli on erotettu ostoskeskuksen pysäköintihallista kaukosäätimellä avattavilla suurilla nosto-ovilla, jotka ovat sisään- ja ulosajotilanteita lukuun ottamatta kiinni ja lukittuina. Yksityinen halli sisältää useita kymmeniä autohallipaikkoja (osakkeina), joista suurin osa on kauppakeskuksen vieressä olevien asuinrakennusten asukkaiden omistuksessa ja käytössä. Suurin osa autohallipaikoista on avoimia autopaikkoja, mutta hallissa on myös muusta hallista teräsverkkoseinillä ja käsikäyttöisellä kippiovella erotettuja autotalleja. Autohallin lämpötila säilyy sen maanalaisen sijainnin ja suljettujen nosto-ovien vuoksi talvellakin selvästi plusasteiden puolella. Hallista myydään nyt 22,5 m2 autotalliosake (As Oy Skanssin Torinkulma). Autotallin mitoitus riittää hyvin suurenkin henkilö- tai pakettiauton tai jopa auton ja muutaman moottoripyörän samanaikaiseen säilyttämiseen. Tähän autotalliin on myös asennettu normaalia leveämpi kippiovi, joka helpottaa ajoa talliin ja tallista ulos. Autotalliosakkeessa on oma valaistus ja kaksi kaksoispistorasiaa, joiden käyttösähkö sisältyy talliosakkeen yhtiövastikkeeseen. Autotallia ei ole tarkoitettu muun tavaran kuin autojen tai moottoripyörien, skoottereiden ym. ajoneuvojen säilytykseen (Asunto-osakeyhtiön ohjeistus). Autotallissa ei ole vesipistettä eikä lattiakaivoa. Tämä autotalli soveltuu parhaiten sellaisen auton tai sellaisten m-pyörien tms. säilytykseen, joita ei välttämättä tarvita päivittäin tai joita ei ainakaan ajeta talliin ja sieltä ulos useita kertoja päivässä. Ajoneuvon ajaminen talliin ja tallista edellyttää kippioven avaamista ja sulkemista, mikä on sinänsä helppo toimenpide mutta saattaa alkaa tuntua työläältä, jos se joudutaan tekemään liian usein.

Tulosta PDF
print
EsittelyaikaKohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.

Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
m44663
Sijainti
Tyyppi
Kohteen selite
Autotalli
Pinta-ala
22,5
Kokonaispinta-ala
22,5
Lisätietoja pinta-alasta
Yhtiöjärjestyksen mukainen pinta-ala
Rakennusvuosi
2013
Vapautuminen
Sovittaessa
Velaton hinta
  • 14 500 €arrow_downward
  • 15 500 €
  • ( Myyntihinta 14 500 € + Velkaosuus 0 €)
Myyntihinta
  • 14 500 €
Velkaosuus
0 €
Yhtiövastike
  • 25,20 € / kk
  • (Hoitovastike 25,20 € / kk)
Kohteen lisätiedot
Tässä 22,5 m2 autotalliosakkeessa on oma valaistus ja kaksi kaksoispistorasiaa, joiden käyttösähkö sisältyy talliosakkeen yhtiövastikkeeseen.

Autotallia ei ole tarkoitettu muun tavaran kuin autojen tai moottoripyörien, skoottereiden ym. ajoneuvojen säilytykseen (Asunto-osakeyhtiön ohjeistus). Autotallissa ei ole vesipistettä eikä lattiakaivoa.

Tämä autotalli soveltuu parhaiten sellaisen auton tai sellaisten m-pyörien tms. säilytykseen, joita ei välttämättä tarvita päivittäin tai joita ei ainakaan ajeta talliin ja sieltä ulos useita kertoja päivässä. Ajoneuvon ajaminen talliin ja tallista edellyttää kippioven avaamista ja sulkemista, mikä on sinänsä helppo toimenpide mutta saattaa alkaa tuntua työläältä, jos se joudutaan tekemään liian usein.
Kohteen kunto
Hyvä
Isännöitsijän yhteystiedot
Turun Talohuolto Oy
Energialuokka
Kohteelle ei lain mukaan vaadita energiatodistusta
Tontin omistus
Oma

As Oy Skanssin Torinkulma

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Palvelut
Skanssin kauppakeskuksen palvelut ovat vain lyhyen kävelymatkan päässä, ja kulku autohallista kauppakeskukseen tapahtuu kokonaan sisätilojen kautta
Liikenneyhteydet
Samat kuin Skanssin kauppakeskukseen

Risto Lindström

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.