Vapaa-ajan tontti

Kivipurontie 530, Kaijanjärvi, Viitasaari

Hinta

25 000 €

Koko

4 800

Ilta-auringosta nautiskelua metsäjärven rauhassa Viitasaarella Kaunis aurinkoinen tontti Viitasaarella Kaijanjärven rannalla. Tontin loiva ranta on lapsiystävällinen ja Kaijanjärvi soveltuu hyvin myös kalastukseen. Rakennusoikeutta tontilta löytyy paljon suurenkin kokonaisuuden rakentamiseen ja mikäli omaa rauhaa ja luonnonläheisyyttä kaipaa lisää on tältä kohteelta mahdollisuus myös lisämaan ostoon. Tontilla kasvaa järeä kuusivaltainen puusto ja pääosin tasainen maasto tarjoaa hyvän rakennuspaikan. Alueen metsistä löytyy hyviä apajia niin sienestäjille kuin marjastajillekin ja Viitasaari tarjoaa upeat harrastusmahdollisuudet koskikalastukseen. Viitasaari ja Kannonkoski ympäristöineen tarjoavat mökkeilijälle myös monenlaista muuta harrastettavaa. Tutustu alueen mahdollisuuksiin tarkemmin UPM-Bonvesta sivulla olevista linkeistä! Peruspalvelut löytyvät lähistöltä Vesannon kunnasta tai reilun puolen tunnin ajomatkan takaa Viitasaarelta. Monipuolisia palveluita, harrastusmahdollisuuksia ja kulttuuria on tarjolla lisää muun muassa Kuopiossa 89 km:n ja Jyväskylässä 114 km:n päässä.

Tulosta PDF
EsittelyaikaKohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.

Kiinnostaako kohde? Ota yhteyttä ja kysy lisätietoja kohteesta.

Kohdenumero
m48788
Sijainti
Kohteen selite
UPM-Bonvesta tontti
Myyntihinta
  • 25 000 €
Lisätiedot maksuista
Ostaja maksaa lohkomiskustannuksen 1.010 €, varainsiirtoveroa 4 %, lainhuudon hakemisen (132 €) ja kaupanvahvistajan palkkion 120 €.
Tontin pinta-ala
4 800 m²
Tie perille
Kyllä
Rakentamaton
Kyllä
Rakennusoikeuden pinta-ala
300 m²
Ranta
  • Oma ranta
  • Rannan tyyppi: Järvi

UUTTA! Haluatko nähdä kartalla sinulle tärkeät sijainnit ja etäisyydet niihin? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola. Tutustu tuleviin kartan kehityssuunnitelmiin, anna palautetta ja käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit täältä »

Lauri Pasanen

LKV, YKV, AKA, yleisauktorisoitu

Saarijärven Kiinteistönvälitys Oy LKV

Sähköpostikopion lähettäminen vaatii sähköpostin

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.