Vapaa-ajan tontti

Saarisuontie 370, Aukkua, Viitasaari

Hinta

21 000 €

Koko

8 900

Suuri tontti ilta-auringossa Viitasaarella Viitasaarella Aukkua järven äärellä sijaitseva mäntyvaltainen korttelin reunimmainen tontti tarjoaa omaa rauhaa kauniissa vesistömaisemissa. Täällä pääset nauttimaan ilta-auringosta ja loiva ranta tekee kohteesta sopivan myös lapsiperheelle. Pinta-alaltaan suuri tontti runsaalla rakennusoikeudella antaa monipuolisia vaihtoehtoja loma-asunnon rakentamiseen. Alueen metsät tarjoavat hyviä apajia niin sienestäjille kuin marjastajillekin ja Viitasaari tarjoaa upeat harrastusmahdollisuudet koskikalastukseen. Viitasaari ja Kannonkoski ympäristöineen tarjoavat mökkeilijälle myös monenlaista muuta harrastettavaa. Tutustu alueen mahdollisuuksiin tarkemmin UPM-Bonvesta sivulla olevista linkeistä. Peruspalvelut löytyvät lähistöltä Vesannon kunnasta tai reilun puolen tunnin ajomatkan takaa Viitasaarelta. Monipuolisia palveluita, harrastusmahdollisuuksia ja kulttuuria on tarjolla lisää muun muassa Kuopiossa 93 km:n ja Jyväskylässä 114 km:n päässä. Rakenna oma kesämökki Aukkua järven rannalle!

Tulosta PDF
EsittelyaikaKohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.

Kiinnostaako kohde? Ota yhteyttä ja kysy lisätietoja kohteesta.

Kohdenumero
m48789
Sijainti
Kohteen selite
UPM-Bonvesta tontti
Lisätietoja pinta-alasta
Tontti on määräala, pinta-ala noin 8900 m².
Myyntihinta
  • 21 000 €
Lisätiedot maksuista
Lohkomiskustannus on 1.010 euroa, varainsiirtovero 4 %, lainhuudatuskustannukset (132 €) ja kaupanvahvistajan palkkio 120 €.
Lisäksi tiemaksut ja kiinteistövero.
Tontin pinta-ala
8 900 m²
Tie perille
Kyllä
Rakentamaton
Kyllä
Rakennusoikeuden pinta-ala
300 m²

UUTTA! Haluatko nähdä kartalla sinulle tärkeät sijainnit ja etäisyydet niihin? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola. Tutustu tuleviin kartan kehityssuunnitelmiin, anna palautetta ja käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit täältä »

Lauri Pasanen

LKV, YKV, AKA, yleisauktorisoitu

Saarijärven Kiinteistönvälitys Oy LKV

Sähköpostikopion lähettäminen vaatii sähköpostin

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.