Omakotitontti

Korpimäentie, Viljakkala, Ylöjärvi

Hinta

39 675 €

Koko

1 800

Haaveiletko omakotiasumisesta maaseutumaisessa ympäristössä lähellä palveluita ja hyviä liikenneyhteyksiä? Viljakkalan Särkän alueelta on haettavissa reilun kokoisia omakotitontteja. Tontit ovat rakennettavissa heti. Särkän alueelta on nopea tieyhteys sekä Tampereen että Vaasan suuntiin. Lähin päiväkoti alle 2 km päässä. Viljakkalan yhtenäiskoululle (1-9 lk.) noin 3 km päällystettyä kevyenliikenteenväylää pitkin.

Tulosta PDF
EsittelyaikaKohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.

Kiinnostaako kohde? Ota yhteyttä ja kysy lisätietoja kohteesta.

Kohdenumero
m88449
Sijainti
Kohteen selite
Omakotitontteja Särkän alueella Viljakkalassa
Lisätietoja pinta-alasta
Viljakkalan Särkän tonttien pinta-alat ovat noin 1500-2600 m2. Tarkemmat tiedot tonttikartalla, johon linkki sivun alaosassa.
Vapautuminen
Tontit ovat rakennettavissa heti.
Myyntihinta
  • 39 675 €
Lisätiedot maksuista
Särkän alueen tonttien hinnat vaihtelevat välillä 26605-39675 euroa. Katso tarkemmat tonttikohtaiset hintatiedot tontinhakukartalta, johon on linkki sivun alaosassa. Tonttien hinta 12 e/m2. Mikäli tontti rajautuu yhdeltä sivulta puistoon tai lähivirkistysalueeseen, neliöhintaan lisätään 3 e/m2, ja kahdelta sivulta puistoon tai lähivirkistysalueeseen rajoittuvan tontin neliöhintaan lisätään 5 e/m2. Ylöjärven kaupungin omakotitontit voi joko ostaa omaksi tai vuokrata. Vuokratontin voi lunastaa myöhemmin omaksi.
Tontin pinta-ala
1 800
Rakentamaton
Ei
Lisätietoja rakennusoikeudesta
Tonttien rakennusoikeus e=0.2.
Tonttien koot vaihtelevat välillä 1500-2600 m2. Katso tarkemmat tiedot tontinhakukartalta, johon on linkki sivun alaosassa.
Palvelut
Onnimannin päiväkoti alle 2 km. Viljakkalan yhtenäiskoulu (1-9 lk.) noin 3 km päässä. Yhtenäiskoulun uusi liikuntahalli valmistuu tammikuussa 2020.
Liikenneyhteydet
Uusi asfaltoitu kevyen liikenteen väylä Kyröskoskentien varressa. Nopea tieyhteys mm. Tampereen suuntaan Vaasantietä pitkin.
Ranta
  • Useita uimarantoja (Kyrösjärvi) lähellä.

Jouni Ruokanen

tonttiasiamies

Ylöjärven kaupunki

placeKuruntie 14,
33470 Ylöjärvi

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.