Mökki tai huvila | Matkailu- tai muuhun yritystoimintaan sekä yksityiskäyttöön soveltuvat kaksi kiinteistöä rakennuksineen

Rönöläntie 1-2, Luosu, Kolari

Hinta

1 700 000 €

Koko

220

Vuosi

-

Mahtavalla paikalla Yllästunturin kupeessa Luosujärven rannalla. Kokonaisuus noin 7,4 ha koostuu kahdesta kiinteistöstä. Rantaviivaa on lähes 400m. Myydään yhdessä tai erikseen tai sovittavalla määräalalla näiden yhdistelmästä. (1) SAVOTTAKÄMPPÄ - REKNO 273-402-106-65 = 0,819 ha on vanha hirsinen savottakämppä piharakennuksineen. Suurta noin 140 m2 päärakennusta ja rantasaunaa on huolellisesti remontoitu ja niissä on sähköt sekä vesi- ja viemäriliitännät. Lisäksi pihapiirissä vanha tilava noin 47 m2 varastorakennus sekä uudisrakenteiset savusauna ja huoltorakennus, jossa wc- ja suihkutilat. Remontit ja uudisrakentaminen tehty vuosina 2016-2018. Kiinteistö on ollut matkailukäytössä www.ronola.fi ja soveltuu siihen edelleen oivallisesti tunnelmallisuutensa ja ainutlaatuisuutensa puolesta. (2) LUOSUN ANNUKKA - REKNO 273-402-106-71 = 6,582 ha, josta erotettu noin 2 ha rakennusala, missä sijaitsee vuosina 2016-2018 rakennettu vapaa-ajan kodin pihapiiri. Päärakennus 148 m2 ja tekninen talousrakennus 50 m2 ovat massiivisesta aihkihirrestä. Lisäksi pihapiirissä suurehko rantasaunarakennus 50 m2 ja tilava puuliiteri/kylmävarasto 50 m2. Rakennusoikeudet Kolarin kunnan Ylläksen yleiskaavassa sallii väljän loma-asuntorakentamisen. Itäinen reuna rajautuu retkeily- ja ulkoilualueeseen. Hyvät maantieyhteydet ja oivallinen sijainti Ylläksen ulkoreitistöön. Etäisyydet maanteitse: Äkäslompolo 20 km, Ylläsjärvi 10 km, Kolari 35 km ja Kittilä 43 km. Tämä paikka on aivan ainutlaatuinen ja se tarjoaa monia mahdollisuuksia omaan tai yrityskäyttöön tai yhdistämällä ne. Parhaimman käsityksen saa tutustamalla siihen paikan päällä. Lisää tietoa ja kuvia löytyy klikkaamalla alla Lisätiedot kohdassa annettuja esittelylinkkejä. (EN)...We gladly serve any of your questions and queries in English. Please see for more information given under "Lisätiedot" by clicking the given hyperlinks. We invite you to contact us! (DE)...Wir beantworten gern Ihre Fragen und Anregungen in deutcher Sprache. Sie finden weitere Informationen unter "Lisätiedot", indem bitte auf die angegebenen Hyperlinks klicken. Wir laden Sie ein, uns zu kontaktieren!

Tulosta PDF
print
EsittelyaikaKohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.

Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
m96969
Sijainti
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
Matkailu- tai muuhun yritystoimintaan sekä yksityiskäyttöön soveltuvat kaksi kiinteistöä rakennuksineen
Huoneita
Yli 5 huonetta
Asuintilojen pinta-ala
220
Muiden tilojen pinta-ala
265
Kokonaispinta-ala
485
Lisätietoja pinta-alasta
Kokonaisuus koostuu kahdesta kiinteistöstä, joiden rakennusesittelyt annettu erikseen. Kaikkien rakennusten yhteenlasketut pinta-alat ovat suuntaa-antavia. Kiinteistöt myydään yhdessä tai erikseen tai sovittavalla määräalalla näiden yhdistelmästä.
Asuinkerrosten määrä
1
Vapautuminen
Sopimuksen mukaan.
Myyntihinta
  • 1 700 000 €
Energialuokka
  • Ei lain edellyttämää energiatodistusta
Lämmitysjärjestelmä
Puu, Maalämpö, Sähkölämmitys
Vesijohto
  • Kunnan vesijohto
Viemäri
Kunnan viemäri, oma pumppaamo,
Sähköliittymä siirtyy
Kyllä
Kohde on talviasuttava
Kohde on talviasuttava
Tontin omistus
Oma
Tontin pinta-ala
74 000
Lisätietoja rakennusoikeudesta
Kolarin kunnan Ylläksen yleiskaava sallii väljän loma-asuntorakentamisen.
Liikenneyhteydet
Äkäslompolo 20 km | Ylläsjärvi 10 km | Kolari 35 km | Kittilä 43 km | Levi 59 km
Ranta
  • Oma ranta
  • Rannan tyyppi: Järvi
  • Hiekka- ja sorapohjainen ranta, joka syvenee mukavasti.

Jukka Mäkelä

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.