Omakotitalo | 2h + k + ph + s + et + tk + kell

Jäppilä, Ruuhilampi, Pieksämäki

Hinta

83 000 €

Koko

83

Vuosi

1954

Tunnelmallinen puurakenteinen omakotitalo ympärivuotiseen asumiseen tai loma-asunnoksi Jäppilän Ruuhilammella, osoite Ruuhilammentie 706, 77570 Jäppilä !  Talo on kirjaimellisesti yhdistelmä mummonmökkiä ja uudempaa asumista: vanha osa on valmistunut 1954 (kerrosala n. 39 m2 + kellari 21 m2), johon laajennusosa rakennettiin 2001 (kerrosala n. 50 m2 + kuisti 15 m2). Asuinrakennuksen kerrosala on yhteensä siis n. 125 m2, josta piirustusten perusteella laskettu huoneistoala n. 102 m2 jakautuu seuraavasti:    - asuintilat n. 83 m2 (olohuone, makuuhuone, keittiö, pukuhuone, pesuhuone, sauna, eteinen, tuulikaappi, kellarisauna)    - muut tilat n. 19 m2 (kuisti, kellarivarasto)    - lisäksi vintillä laudoitettua varastotilaa (ei ole laskettu mukaan pinta-alaan) Laajennuksen yhteydessä asunto on tehty esteettömäksi: kynnyksiä ei ole, ja ulko-ovelta on kulku sekä ramppia myöten että tarvittaessa korokkeelta suoraan autoonkin. Lava helpottaa myös esim. huonekalujen kantamista. Kohteella on sähköliittymä, joka siirtyy kaupan mukana. Lämmitysjärjestelmänä on suora sähkölämmitys sekä lisäksi keittiön varaava puuliesi. Vesi tulee automaatilla kirkasvetisestä Pieni-Kontio-järvestä ja jätevedet ohjautuvat käytön mukaan tyhjennettävän umpisäiliön kautta imeytykseen.  Lisäksi kohteella on 2014 valmistunut erillinen työpajarakennus (verstas) n. 42 m2, joka sopii myös kahden auton autotalliksi. Verstaan lattia on käsitelty pölyämättömäksi, valaistusta on vaativaankin työskentelyyn ja myös voimavirtatöpseli löytyy. Verstaan kyljessä on vanha varasto n. 8 m2. Muita rakennuksia ovat 2002 rakennettu kevyt autotalli n. 19 m2 sekä pihalla oleva pieni kasvihuone. Pihalla/puutarhassa on pieni kasvimaa, omenapuita ja muuta kasvillisuutta. Ympäröivä alue n. 0,4 ha on järeäpuustoista, maapohjaltaan rehevää metsää. Pihalta johtaa valaistu ja laatoitettu polku omaan rantaan, jossa on laituri. Pieni-Kontion rantaviivaa on noin 90 m. Katso ohesta valokuvia tästä hienosta kokonaisuudesta. Varastotiloissa olevat polttopuut kuuluvat kauppaan. Myyjä pidättää oikeuden pitää itsellään muun tarpeelliseksi katsomansa irtaimiston, ja käytännön järjestelyistä voidaan sopia tarkemmin ostajan kanssa. Esittelyn voi sopia ottamalla yhteyttä välittäjään. Tarjoukset tehdään kirjallisesti/sähköisesti välittäjälle:  a)  tämän sivuston tarjouslinkin kautta,   b)  sähköpostitse: henrik.roschier(at)metsatilat.fi  tai   c)  kirjallisesti osoitteeseen: Järvi-Suomen Metsätilat Oy LKV, Seunalantie 1, 76850 Naarajärvi. Myyjällä on oikeus hyväksyä tai hylätä mikä tahansa tarjous. Asuinrakennuksen katto on harjamallinen ja materiaaliltaan peltiä. Itse rakennus on puurakenteinen. Kiinteistövero vuonna 2019 oli 208,21 euroa. Arvio sähkönkulutuksen kustannuksista nykyisen omistajan aikana on suuruusluokkaa n. 1000 eur/v.

Tulosta PDF
print
EsittelyaikaKohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.

Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
m99344
Sijainti
Tyyppi
Omakotitalo (kiinteistö)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
2h + k + ph + s + et + tk + kell
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
83
Muiden tilojen pinta-ala
19
Kokonaispinta-ala
102
Lisätietoja pinta-alasta
Vanha osa on valmistunut 1954 (kerrosala n. 39 m2 + kellari 21 m2), johon laajennusosa rakennettiin 2001 (kerrosala n. 50 m2 + kuisti 15 m2). Asuinrakennuksen kerrosala on yhteensä siis n. 125 m2, josta piirustusten perusteella laskettu huoneistoala on n. 102 m2. Tieto kerrosalasta on rakennuslupa-asiakirjojen mukainen. Asuintilojen ja muiden tilojen erittely perustuu välittäjän piirustuksista tekemään mittaukseen. Lisäksi asiakirjojen pinta-alatiedot saattavat poiketa huoneiston nykyisten mittaustapojen ja standardien mukaan laskettavasta pinta-alasta. Todellinen asuinpinta-ala voi siis olla esitteessä mainittua pienempi tai suurempi.
Asuinkerrosten määrä
1
Rakennusvuosi
1954
Vapautuminen
Sopimuksen mukaan.
Myyntihinta
  • 83 000 €
Kiinteistövero
208,21 € / vuosi
Lisätiedot maksuista
Ostaja maksaa varainsiirtoveron (4 % kauppasummasta), kaupanvahvistajan palkkion (120 eur), lainhuudatusmaksun (119 eur / kiinteistö tai määräala, ks. Maanmittauslaitoksen hinnasto), jos tehdään paperinen kauppakirja. Toinen vaihtoehto on tehdä kauppa Maanmittauslaitoksen sähköisessä kiinteistövaihdannan palvelussa (KVP), jolloin ostaja maksaa varainsiirtoveron sekä KVP:n asiointimaksun 170 euroa (ei erillistä kaupanvahvistajan palkkiota ja lainhuudatusmaksua). Ostaja vastaa kaupan kohteen veroista, veroluonteisista maksuista ja vuotuiskuluista kaupantekopäivästä alkaen.
Sauna
  • Asunnossa on sauna
Energialuokka
  • Ei lain edellyttämää energiatodistusta
Asbestikartoitus
  • Ei
Vesijohto
  • Oma
Sähköliittymä siirtyy
Kyllä
Tontin omistus
Oma
Kiinteistötunnus
593-449-1-9
Tontin pinta-ala
7 998
Lisätietoja tontista
Pihaa ympäröi n. 0,4 ha metsää. Kiinteistö rajautuu Pieni-Kontio-järveen ja puroon.
Tontin nimi
OKT Taival 593-449-1-9
Rasitteet
Ei ole
Käyttö- ja luovutusrajoitukset
On, Kohteella on kiinnitys, joka voidaan kuolettaa tai siirtää ostajan nimiin kauppahinnan maksua vastaan.
Lisätietoja rakennusoikeudesta
Rakennusoikeudesta voi tiedustella Pieksämäen kaupungin teknisestä toimesta: Teknisen toimen palvelupiste, Kanttila, Vilhulantie 5, 76850 Naarajärvi. Sähköposti rakennusvalvonta@pieksamaki.fi puh. 044 588 3454 https://www.pieksamaki.fi/asukkaat-ja-ymparisto/rakentaminen-ja-tontit/rakennus-ym-luvat/
Ajo-ohjeet
Kohteen osoite on Ruuhilammentie 706, 77570 Jäppilä. Etäisyys Jäppilän taajamasta n. 9 km, Pieksämäen kaupungin keskustasta n. 27 km ja Suonenjoen kaupungin keskustasta n. 30 km.

Henrik Roschier

Mti, LKV, FM

Järvi-Suomen Metsätilat Oy

local_offer

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

SKVL jäsenyritys

placeMinna Canthin katu 11 A 14,
70100 Kuopio

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.