Kiinteistö ja Rakennus Mäkelä Oy LKV
Kiinteistö ja Rakennus Mäkelä Oy LKV

Rivitalo | 3-4h + k + s + p + ak + ap + var

Paljakkakatu 6, Lähdeniitty, Nokia

Hinta

259 000 €

Koko

95

Vuosi

2019

Tämän asunnon mallia on mahdollisuus muutella kolmen ja neljän huoneen välillä! 95 neliön huoneistot: C14 Myyntihinta 155.400 €, velaton hinta 259.000 € (kuvissa naapuriyhtiön lähes vastaava). VARATTU. C18 Myyntihinta 155.400 €, velaton hinta 259.000 € (peilikuva). JOUSTAVA DESIGN Tämä asunto on muunnettavissa 4h malliksi tekemällä kevyt väliseinä nyt hulppeaan jakokelpoiseen olohuoneeseen. Muutos on valmiiksi suunniteltu ja sen voi toteuttaa rakennusliikkeen toimesta heti tai omatoimisestikin myöhemmin. Sama asunto käy näin moneen eri elämäntilanteeseen. Lisähuoneen voi tarpeen mukaan tehdä ja taas poistaa. On aivan mahtavaa ja harvinaista kun asunto tarjoaa aitoa muuntautumiskykyä! Asunto tarjoaa myös aitoa kodinhoitotilaa tai harrastetilaa ja vieläpä kuivissa olosuhteissa pesutiloista erillään. Asuntojen pintamateriaalit ovat nykyaikaisia ja viimeistely on erittäin korkealla tasolla. ENERGIA JA ASUMISKULUT Lämpö tuotetaan uuden Lähdeniityn alueella biolämpölaitoksessa. Taloyhtiöllä on siis käytössään kaukolämpö, mutta vain oman alueen hoitavana aluelämpönä. Lämpö tuotetaan polttamalla pellettiä tarpeen mukaan kahdella suurella automatisoidulla kattilalla. Koko toimitusketju on harkittu tarkoin ja lämpölaitos on sekä tehokas että varma. Alueen verkosto on lähes uusi, lämmöneristetty tavallista kaukolämpöverkkoa selkeästi paremmin ja näin on minimoitu häviöt. Energian hinta on näin saatu taloyhtiöille erittäin alhaiseksi. Taloyhtiöiden vastiketasot ovat jopa HALVEMPIA kuin maalämpöä käyttävien verrokkien. Meille jokaiselle tärkeät asumiskulut on näin saatu erittäin alas! Samalla tässä ollaan erittäin ekologisia, käytettävä energia on 100% uusiutuvaa. YHTIÖ JA RAKENNUKSET Tontti on oma. Asuinrakennukset ovat pääosin julkisivuiltaan betoni- ja tiilipintaisia, mikä tarkoittaa niiltä osin huoltovapautta vuosikymmeniksi. Monissa muissakin rakennusosissa on päädytty siihen kalliimpaan vaihtoehtoon, mainitaan esimerkiksi Kaskipuun ulko-ovet, jotka edustavat Suomen huippua. Lämmöneristeissä mennään myös paksulla nykylinjalla. Jäljellä oleville huoneistoille on jokaiselle autokatospaikka ja tolppapaikka, joihin sähkö on johdettu huoneiston mittarista. Näin sähköauton lataaminen matalalla virralla ei aiheuta tässä yhtiössä hämminkiä. Varusteluun kuuluu vakiona myös keskuspölynimurit. ALUE Uusi Lähdeniitty on kaavoitettu tilauksesta ja kantava piirre kaavoitustyössä on puiston suuri osuus ja luonnonläheisyys. Sijainti on erittäin kätevä yhdistelmä liikkumisen helppoutta, palveluiden läheisyyttä, ulkoilumaastoja ja tuleva uusi ala-astekin on lähellä. Erityismaininta Pohjois-Nokialla maankuuluille Koukkujärven laduille, joille pääseekin tässä lähes omasta pihasta. Lukuisat metsäjärvet ja myös rakennetut ulkoilureitit ovat jotain aivan erityistä. Niittyrinteen huoneistot ovat muuttovalmiita tai viimeisteltävissä asiakkaan valitsemilla tapeteilla parissa viikossa. Tervetuloa tutustumaan!

Tulosta PDF
print
Tilaa esite
EsittelyaikaKohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.

Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
n38699
Sijainti
Tyyppi
Rivitalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
3-4h + k + s + p + ak + ap + var
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
95
Rakennusvuosi
2019 (Uudiskohde)
Vapautuminen
Heti vapaa.
Velaton hinta
  • 259 000 €
  • ( Myyntihinta 155 400 € + Velkaosuus 103 600 €)
Myyntihinta
  • 155 400 €
Velkaosuus
103 600 €
Neliöhinta
2 726,32 € / help
Yhtiövastike
  • 166,25 € / kk
  • (Hoitovastike 166,25 € / kk)
Lisätiedot maksuista
Vesimaksu mittauksen mukaan, ennakko 21,50 €/hlö/kk. Rahoitusvastike, jos ei maksa yhtiölainaosuutta pois: 107,99 €/kk lyhennysvapaan ajan ja lyhennyksen alkaessa 539,66 €/kk. Yhtiölainan korko on 12kk euribor + marginaali 1,25%. Tietoliikennevastike (kaapeli-TV ja laajakaista 10M) 18,90 €/kk.
Sauna
  • Asunnossa on sauna
Parveke
Asunnossa on parveke
Asunnon kunto
Hyvä
Asbestikartoitus
  • Ei
  • Täysin asbestivapaa.
Lämmitysjärjestelmä
Kaukolämpö, Puu
Vesijohto
  • Kunnan vesijohto
Keittiön kuvaus
Kuvista poiketen toteutus erillisuunilla.
Taloyhtiön nimi
Asunto Oy Nokian Niittyrinne
Muuta taloyhtiöstä
Väestönsuoja on suuri yhteiskäyttötila Asunto Oy Niittyrinteen tontilla. Tila mahdollistaa monenlaisen harrastustoiminnan.
Energialuokka
C (2013)
Tontin omistus
Oma

Risto Mäkelä

kiinteistönvälittäjä LKV, rakennusinsinööri AMK

Kiinteistö ja Rakennus Mäkelä Oy LKV

Kiinteistö ja Rakennus Mäkelä Oy LKV

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.