Omakotitontti

Hemmingintie 33, Säijä, Lempäälä

Hinta

60 000 €

Koko

5 000

Säijän osayleiskaava-alueella, kauniissa maalaismaisemassa, maaseudun rauhassa, lähellä kaupunkiasumisen palveluja on nyt myytävänä määräala pientalorakentamista varten. Määräalan koko on neuvoteltavissa 0,5-5ha välillä. Tontti sijaitsee 400 metrin päässä Pirkkalantiestä, 3 kilometrin päässä ala-koulusta ja 8 kilometrin päässä lähimmästä ruokakaupasta. Tampereen keskustaan matkaa on 22km (noin 20 minuuttia autolla) ja Lempäälään 14km.

Tulosta PDF
EsittelyaikaKohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.

Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
n66794
Sijainti
Kohteen selite
Määräala
Lisätietoja pinta-alasta
Määräalan koko on 0,5-5ha. Määräala lohkaistaan päätilasta (418-418-4-2) ja tontin koko on neuvoteltavissa.
Vapautuminen
Heti
Myyntihinta
  • 60 000 €
Tontin pinta-ala
5 000
Rakentamaton
Ei
Lisätietoja rakennusoikeudesta
Maaseutumiljöön säilyttämiseksi uudisrakentaminen tälle alueelle vaatii poikkeamislupaa. Ostaja hakee omalla kustannuksellaan rakennuslupaa Lempäälän kunnasta. Rakennusoikeus haetaan suunnittelutarveratkaisulla. Ostaja vastaa kiinteistön lohkomiskustannuksista ja tarvittavista liittymäkustannuksista sekä kaikista rakennusprosessiin liittyvistä kustannuksista. Lisätietoa kustannuksista Lempäälän kunnan rakennusvalvonnasta.

Kauppa voidaan tehdä ehdollisena, jolloin omistusoikeus säilyy myyjällä rakennusluvan saamiseen saakka ja kauppa toteutuu ostajan saatua rakennusluvan.
Kaavoitustiedot
Lisätietoja kaavoituksesta Lempäälän kunnasta puh. 03 5655 1000.
Palvelut
Tontti sijaitsee 400 metrin päässä Pirkkalantiestä, 8 kilometrin päässä lähimmästä ruokakaupasta ja 3 kilometrin päässä ala-koulusta. Tampereen keskustaan matkaa on 22km, Lempäälään 14km ja Pirkkalaan 9,5km.

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.