Mökki tai huvila | Etsitkö tilavaa loma-asuntoa ”järven rannalta” vai rantaviivasta? Tämän lähemmäksi ei pääse. Tarjolla etelä - länsi -rannalla kaksi huvilaa aivan rantaviivassa, huippulaadukkaat ja täysin varusteltuja ympärivuotiseen käyttöön.

Miekkatie 30, Iisvesi, Suonenjoki

Hinta

299 000 €

Koko

125 / 173 m²

Vuosi

2011

Rantahuvila ja vierastalo. Vapaa-ajan paikaksi tai pysyvään asumiseen järven rannalta ja ilmansuuntana etelä-länsi. Ison puhtaan vesistön rannalla ja aivan RANTAVIIVASSA. Kaksi upeaa pientaloa samalla tontilla, joihin ihastut varmasti! Ympärivuotisen asumisen muutosluvat hoidetaan valmiiksi. Nykymukavuuksin toteutettu kahden erillistalon kokonaisuus on suunniteltu yhden tai useamman perheen monipuoliseen käyttöön. Täällä on inspiroiva tehdä myös etätöitä. Yhtenäinen rantalaituri, terassi ja venevaja ovat tämän kohteen ykköspaikka kesähelteillä. Täällä on tilaa nauttia ranta-aktiviteeteista, grillauksesta ja seurustelusta isollakin porukalla. Katetuilla terasseilla on suojaisaa myös sadepäivinä tai talvikeleilläkin. Piha- ja maisemasuunnittelija on saanut piha-alueelle monipuolisesti tilaa leikeille ja peleille. Helppohoitoiset pihaistutukset täydentävät viihtyisyyttä. Tasamaan tontilla on turvallista liikkua. Metsän siimeksestä löytyvät tunnelmallinen nuotiopaikka ja kota. Kiinteistön hoitoon tarvittavat välineet säilyvät erillisessä pihavarastossa, jonka yhteydessä on autokatos. Pihapiirissä on lisäksi useita autopaikkoja. Tämä kodikas ja huolella hoidettu kohde sijaitsee kirkasvetisen Miekkaveden rannalla. Vesistö on luokiteltu parhaaseen laatuluokkaan. Vesireitit tarjoavat runsaasti kulkuyhteyksiä muihin vesistöihin. Kohde sijaitsee Keski-Suomen järvialueella hyvien liikenneyhteyksien varrella. Lähellä ovat tarvittavat kaupat, palvelut ja harrastuspaikat. Suonenjoelle 13 km, josta Kuopioon 45 km ja Jyväskylään 95 km. Rakennukset ovat paikan päällä mittatilaustyönä rakennettuja. Ammattitaitoisten kirvesmiesten kädenjälki näkyy viimeisteltyinä yksityiskohtina. Materiaalit on valikoitu kestämään aikaa. Hyvän suunnittelun, rakentamisen ja huolenpidon ansiosta kohde on valmiina tämän päivän ja tulevaisuuden tarpeisiin. Rantatalon suurista ikkunoista aistii järven ja luonnon läheisyyden. Harjaan asti avoin katto tuo oleskelutilaan avaruutta. Ilmalämpöpumppu viilennykseen ja lämmitykseen. Uuniseppien varaava takka antaa tunnelmaa ja toimii lisälämmönlähteenä. Keittiö on täysin varusteltu. Saunaosaston lattialämmitystä arvostaa jokainen. Misan laavukiuas antaa kostean miellyttävän löylyn. Tämä puu- ja sähkölämmitteinen kiuas on vaivaton lämmittää sähköllä tai perinteisesti puilla. Parvelle saa väljästi nukkumapaikat vähintään neljälle. Rantatalossa voi nauttia saunomisesta ja illanvietosta sisällä tai ulkona katetuilla terasseilla. Toinen erillistalo sopii moniin tarpeisiin. Kahdessa kerroksessa olevat tilat antavat sekä omaa rauhaa, että tilaa yhteisille hetkille. Kuulostaako siltä, että tämä kohde täyttää perheenne toiveet? Rakentamis- ja kunnossapitoasiakirjat esitellään näytön yhteydessä. Esittelemme kohdetta etänä ja turvallisesti paikanpäällä kaikessa rauhassa. Kerron mielelläni lisätietoja puhelimitse 040-7412 482 / Reino.

Tulosta PDF
EsittelyaikaKohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.

Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
n78643
Sijainti
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
Etsitkö tilavaa loma-asuntoa ”järven rannalta” vai rantaviivasta? Tämän lähemmäksi ei pääse. Tarjolla etelä - länsi -rannalla kaksi huvilaa aivan rantaviivassa, huippulaadukkaat ja täysin varusteltuja ympärivuotiseen käyttöön.
Huoneita
Yli 5 huonetta
Asuintilojen pinta-ala
125 m²
Muiden tilojen pinta-ala
86 m²
Kokonaispinta-ala
173 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Rantatalo 51 m2 ja parvi 20 m2 (<160cm)
Vierastalo 74 m2 + 30 m2 (<160cm)
Talas 15 m2
Varasto 6 m2
Autokatos 9 m2
Kota 6 m2

Asuinkerrosten määrä
2
Rakennusvuosi
2011
Vapautuminen
Kohde vapautuu heti / sopimuksen mukaan.
Velaton hinta
  • 299 000 €
Myyntihinta
  • 299 000 €
Kiinteistövero
206,00 € / vuosi
Sähkölämmityskulut
208,00 € / kk
Jätehuolto
120,00 € / vuosi
Lisätiedot maksuista
Tienhoito ja lumenauraus n. 50 € per vuosi.

Lokasäiliön tyhjennys 150 € kerta
Vakuutukset: kiinteistö + irtain täysarvo ja metsävakuutus 47 € kk.

Kahden talon kaikki kulut täyden vuoden asumiskulut 2 hengeltä oli 340 € per kk.

Polttopuita on valmiina useammaksi talveksi takan ja saunanlämmitykseen. Omasta metsästä saa lämmityspuuta riittävästi. Lämmityskuluihin voi vaikuttaa käyttämällä lämpöpumppua ja varaavaa takkaa.
Sauna
  • Asunnossa on sauna
Asuntoon kuuluu
Nettiyhteys 4G -verkkojen alueella. Kaikissa ikkunoissa on sälekaihtimet ja kaikissa avattavissa ikkunoissa on hyttysverkot. Ikkunalasit ovat lämpölaseja ja isot ikkunat määräysten mukaisesti turvalasia. Saunassa on audio-valmius. Rantatalossa varaava takka. Koneellinen ilmanpoisto ja kosteista tiloista kosteuden poisto. Savu- ja kaasuhälyttimet. Ulko- ja terassiovien aukilukitusmekanismit. Porealtaalle tarvittava kaapelointi valmiina. Piha- ja terassivalot säädöin. Kattoikkunat toisen kerroksen makuuhuoneissa, hyttys- ja aurinkohäikäisysuojat. Varapoistumistiet toisen kerrosten huoneista. Kattotikkaat ja katoilla tasanteet. Aurinkoterassi katettu n. 28 neliötä. Kaikki sisäänkäynnit katettuja. Määräysten mukainen tyhjennettävä lokasäiliö ja harmaanveden käsittely. Sopimukset lokasäiliön tyhjennykseen, lumen auraukseen, nuohoukseen ja muihin mökkitalkkarin toimiin mahdollista. Kaikki kiinteistön sähkökaapelit vedetty maakaapeleiksi. Antennit molemmissa taloissa. Rantasauna.
Kohteen lisätiedot
Kohde on muutettavissa pysyvään asuinkäyttöön. Alueella on yleiskaava, jossa kohde on määritelty pysyvään asuinkäyttöön. Alueelle on tehty luontoarvojen selvitys ja kulttuurihistoriallisten paikkojen kartoitus. Vesistön laatu on tutkittu ja määritelty parhaimpaan luokkaan. Kiinteistöllä on oikeudet hyödyntää vesialueita kalastukseen. Luvat saa hankittua esim. kylätoimikunnan kautta. Kylätoimikunta järjestää säännöllisesti erilaisia aktiviteetteja, kuten kesätapahtumia, rantakalailtoja, teatterimatkoja ym.

Kaupan yhteydessä on mahdollista ostaa erikseen täydellinen irtaimisto kiinteistön hoitoon; mm. lumilinko, ruohonleikkuri, metsänhoitotarpeisto, ulkokeittiövälineistö, kalastusvälineistö, vene+perämoottori, runsaasti puutarhanhoitovälineitä ym.

Kohde soveltuu ympärivuotiseen käyttöön ja jatkuvaan asumiseen. Molemmissa taloissa on erilliset sähkömittarit, vesivaraajat, keittiövarusteet. Kohde soveltuu myös kahdelle perheelle. Käytössä voimavirta. Pääsulakkeet 3 * 16A.
Tehdyt remontit
Ei merkittävää kulumisen jälkeä.
Tulevat remontit
Normaalia huoltomaalausta ja puupintojen hoitoa.
Asunnon kunto
Hyvä
Lisätietoja kunnosta
Rakennukset ovat hyvässä kunnossa. Pinnat ovat kulutusta kestävää materiaalia. Tarvittavat huoltotoimet tehty ja vuosittaiset tarkistukset hoidettu.
Energialuokka
  • Ei lain edellyttämää energiatodistusta
Asbestikartoitus
  • Ei käytetty missään rakennusvaiheessa tai materiaalissa asbestia.
Lämmitysjärjestelmä
Puu, Sähkölämmitys, Lämpöpumppu
Vesijohto
  • Oma
  • Kaivo
Viemäri
Lokasäiliö wc:n kiinteille aineksille. Harmaavesille lain edellyttämä imeytysjärjestelmä. + Imeytyskenttä + Saostuskaivo + Pienpuhdistamo + Umpisäiliö
Sähköliittymä siirtyy
Kyllä
Kohde on talviasuttava
Kohde on talviasuttava
Rakennus- ja pintamateriaalit
Pääasiallinen rakennusmateriaali:
Puu, Pintamateriaaleiksi on valittu kulutusta ja sääoloja kestävää puuta. Mm. kattopaneelit oksatonta ja auringonvalon kestävää eugalyptysta, lattiat merbau-lankkua. Kosteissa tiloissa lattiat linkkeröity ja seinät laatoitettuja. Kaikki paneelit ovat oksatonta puuta. Kaikki terassit 28 mm vahvaa uritettua lautaa. Kuivissa tiloissa korkkipohjaista vinyyliä ja osin laminaattia. Seinät maalattua kipsilevyä. Portaat puusepän mittatilaustyötä.
Keittiön kuvaus
Täysin koneellistetut keittiöt. Molemmissa taloissa avokeittiöt + jääkaappi/pakastin + keraamiset liedet + kaasuliesi + puutasot merbau/melamiini + integroidut astianpesukoneet. Varaavassa takassa uuniritilät. Palo- ja kaasuvaroittimet. Baaritiski + viini- ja lasitelineet. Tunnelmavalot.
Kylpyhuoneen kuvaus
Rantatalossa sadesuihku, erillistalossa suihkukaappi, allaskaappi, lattialämmitykset, wc:t pesukoneliitännät
WC-tilojen kuvaus
Wc-istuimien kansissa hidastustoiminnot. Pidee-suihkut. Lattiakaivot, lattialämmitykset.
Saunan kuvaus
Näyttävä, persoonallinen ja tunnelmavalaistu. Lauteen selkänojan säädöt, himmennettävät valot / valokuidut, audiovalmius/kostean tilan kaiutin, hybridi-kiuas sähköllä / puulla. Misan laavu-kiuas vuolukivillä. Aito rantasauna.
Olohuoneen kuvaus
Rantatalossa harjaan asti avointa tilaa. Kolmesta suunnasta ikkunoista näkyy järvimaisema. Isot ikkunat, merbau-lattia. Erillistalossa lasiruutuisten pariovien ansiosta jaettavaa tilaa muusta oleskelutilasta. Soveltuu myös vierashuoneeksi.
Makuuhuoneiden kuvaus
3-4 erillistä makuuhuonetta. Kaikkiin mahtuu tuplasängyt. Kaikissa avattavat ikkunat hyttysverkoin. Näkymät kahdesta makuuhuoneesta suoraan järvelle ja kahdesta sisäpihalle. Huoneissa riittävästi säilytystilaa. Lisäksi Rantatalon nukkumaparvi vähintään neljälle.
Tontin omistus
Oma
Kiinteistötunnus
778-412-28-24 ja 778-412-28-69
Tontin pinta-ala
23 000 m²
Tie perille
Kyllä
Lisätietoja tontista
Tasamaan tontti. Aidattu, kokonaan kunnostettu ja tehty vapaa-ajan viettoon ja asumiskäyttöön.
Rakennusoikeuden pinta-ala
400 m²
Lisätietoja rakennusoikeudesta
Kokonaisuudessaan kaava mahdollistaa rakennusoikeutta 400 m2. Nyt käytetty 140 m2.
Kaavoitustiedot
Rantakaava / Suonenjoen kaupunki
Palvelut
Lähin kaupunki Suonenjoki, jossa kaikki vapaa-aikaan ja asumiseen tarvittavat palvelut. Kaupat, posti, alko, pankit, huoltoasema, kioskit, ravintolat, kirjasto, elokuvateatteri, koulut, päivähoito ...

Lapsiperheen unelma, päiväkoti ja ala-aste vain 6 km.

https://www.suonenjoki.fi/asukkaille/varhaiskasvatus_ja_esiopetus/paivakodit/iisveden_paivakoti

Liikenneyhteydet
Pikitie 545 Suonenjoki - Tervo. Bussipysäkit n. 300 metrin päässä. Suonenjoelta säännölliset pikavuorot ja junayhteydet Kuopioon, Jyväskylään, Mikkeliin...
Ajo-ohjeet
Suonenjoelta 545-kantatietä Vesannolle n. 13 km. Käännytään vasemmalle Miekkatie tai Sapelitie. Virallinen osoite on Sapelitie 30. Kohteessa on kameravalvonta.
Auton säilytys
Autokatos ja sähköpistokepaikkoja useita. + Sähköpistokepaikka + Autokatos + Pihapaikka + Sähköauton latauspiste
Näkymät
Näkymät järvelle etelä/länsi. Tontille paistaa aurinko koko päivän.
Pihan kuvaus
Piha on täysin perustettu ja rakennettu koristekasvien, hyötykasvien, pelien ja leikkien tarpeisiin. Lapsille hiekkapohjaiset alueet hiekkaleikkeihin, pelikenttä sulkapalloon / rantalentopalloon, nurmikenttää, kukkaistutusaltaita, kulkuväylät perustettu, osin kiveykset. Pihavalaistukset n. 20 valaisinta. Aidattu piha. + Marjapensaat + Kivetys + Nurmi + Sora + Perennat + Pensasistutus + Varasto + Grillikatos + Kota + Nuotiopaikat + Varasto + Ulkosuihku + Kasteluautomaatti.
Ranta
  • Oma ranta
  • Rannan tyyppi: Järvi
  • Kovapohjainen ja matala ranta, lapsiystävällinen. Kirkas ja puhdas vesi. Isollakin veneellä pääsee kohteeseen. Erikseen venevaja rantavarusteiden säilytykseen. Rantalaiturilta helppo lähteä esim. melontareissulle. Uimaportaat.

Reino Hakaoja

Sähköpostikopion lähettäminen vaatii sähköpostin

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.