Vapaa-ajan tontti

Keihärinkoski, Viitasaari

Hinta

35 000 €

Koko

5 000

Keitelejärven Luotolansaaressa länsirannalla kaksi noin  5000 m2 suuruista määräala, jotka on varattu rantayleiskaavassa loma-asuntorakentamiseen. Sähköt ja Luotolansaarentie ovat vieressä. Mahdollisuus myös liittyä vesiosuuskuntaan. Rakennuspaikat avautuvat hyvällä ilmansuunnalla lounaaseen ja niille on alustavasti suunniteltu tien paikat valmiiksi. Rakennusoikeutta yhdellä rakennuspaikalla on yleiskaavan ja rakennusjärjestyksen mukaan max. 300 k-m2. Rannanpuoleista rajaa määräaloille tulee molemmille noin 65 metriä. Ranta on matalahko ja hiesupohjainen. Kiinteistörekisterikartan perusteella rannassa on hieman vesijättöä, jonka voi tarvittaessa lunastaa maanmittaustoimituksella itselleen. Rakennuspaikan hinta 35 000 €/kpl Sähköliittymä maksaa Elenialta saadun tiedon mukaan noin 5171 €/tontti (sis. alv). Vesiosuuskunnan liittymismaksu on 85 € + 150 € / piste. Rakennuksen jokaiselta alkavalta 10 asuinneliömtriltä tulee 1 piste. Lisäksi liittyjä kustantaa kaikki liittymäputken tarvike- ja rakentamiskulut. Vapaa-ajan asunnon vesimaksu on tällä hetkellä 38 € / vuosi. Myytävät rakennuspaikat on merkitty maastoon viitteellisesti oranssilla "metsätilat"-kuitunauhalla.

Tulosta PDF
EsittelyaikaKohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.

Kiinnostaako kohde? Ota yhteyttä ja kysy lisätietoja kohteesta.

Myyntihinta
  • 35 000 €
Lisätiedot maksuista
Ostaja maksaa kaupanvahvistajan palkkion (120 €), varainsiirtoveron (4 % kauppasummasta), määräalan lohkomiskulut (1090 €) ja lainhuudatusmaksun (132 €).
Tontin pinta-ala
5 000
Tontin nimi
Rantarakennuspaikkoja Keiteleen rannalla. Metsäpajari 931-406-25-4 määräala
Rasitteet
Ei ole
Käyttö- ja luovutusrajoitukset
Ei ole
Lisätietoja rakennusoikeudesta
Rakennusoikeus max. 300 m2/rakennuspaikka. Rakentaminen yleiskaavan määräysten sekä Viitasaaren kaupungin rakennusjärjestyksen mukaiseti. Lisätietoja rakentamisesta antaa Viitasaaren kaupungin tekninentoimi.
Kaavoitustilanne
Yleiskaava

Jussi Miekkavaara

Järvi-Suomen Metsätilat Oy

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

SKVL jäsenyritys

Minna Canthin katu 11 A 14,
70100 Kuopio

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.