Mökki tai huvila | Saunamökki

Törisevänniitty 91, Yläpää, Kannonkoski

Hinta

59 000 €

Koko

19,5

Vuosi

2018

Pohjanmaan ja Keski-Suomen rajalla oleva kaunis Ylä-Viivajärvi tarjoaa omaa rauhaa omalla rannalla. Myytävä saunamökki Saksilan vastarannalta, josta näkymät avautuvat aamuaurinkoon. Kannonkoski tunnetaan puhtaasta luonnosta, upeista järvimaisemista, kuohuvista koskista ja metsistä. Kannonkosken taajamaan on kohteelta matkaa noin 14 km ja Saarijärvelle noin 40 km. Piispalan monipuolinen kurssi- ja leirikeskus on noin 10 km:n päässä. Lähimmät naapurit ovat noin 50 metrin päässä, maantielle (Sininen tie) on noin 7 km. Tonttitietoja: Tontin pinta-ala on 0,7090 ha. Tontti on tasaista- /rinnemaastoa, jolla on tie- ja piha-aluetta, sekapuustoa, sakokaivo harmaille vesille, aggrekaattisähköt, sekä rakennukset; saunamökki, kesäkeittiö ja puusee /varasto. Lisäksi kaksi terassia, raput rantaan ja rannassa laituri (valmiina asennettavaksi) ja kaivo. Tontti avautuu koilliseen, Ylä-Viivajärven rantaa on noin 60 metriä. Ranta on kovapohjainen, raivattu ja ajettu hiekkapohja, aluksi matala, mutta syvenee nopeasti. Kiinteistöön ei kohdistu kiinnityksiä eikä rasitteita. Kiinteistöillä on tieoikeus sekä osuus yhteisiin Pudasjärven jakokunnan vesialueisiin. Tietoja rakennuksista: Saunamökki: Rakennus on suorakaiteen muotoinen 1 kerroksinen ja valmistunut 2018. Mökki on Syötehuviloiden mallistoa. Rakennuksessa on betoni- /harkkoperustus, 4 tuuman höylähirsirunko, ala- ja yläpohjassa on villaeristys, 2-kertaiset ikkunat, pulpetti- /peltikatto ja vapaalla kierrolla oleva ilmanvaihto. Tilat /pinta-alatiedot: S + pukuhuone + saunakamari + katettu terassi. Saunassa on puilla lämpiävät kiuas ja vesipata ja pukuhuone on tilava. Saunakamarissa on tilaa 3 - 4 :lle hengelle (parvisänky + ykkössänky). Rakennuksen edessä on katettu terassi. Piha-alueella on avonaiset terssit (2 kpl), joilta johtaa raput rantaan. Sisustus: Lattioissa on saunatiloissa, pukuhuoneessa ja saunakamarissa puulattiat. Seinissä on puuta (höylähirsipinnat) ja katoissa on paneelit. Tilat ovat siistit. Kesäkeittiö: Sahatavarasta harkkojen päälle rakennettu pulpetti- /peltikattoinen rakennus, jossa on kesäkeittiö, lisäksi nukkumapaikka yhdelle. Rakennuksen koko on noin 3,5 x 3,8 m – 13,3 m². Rakennuksessa on puusisustus ja varusteena kamiina (asentamatta) sekä kirjahylly. Puusee: Sahatavarasta harkkojen päälle rakennettu pulpetti- /peltikattoinen rakennus, jossa on Biolanin kompostoiva mukavuuslaitos sekä pieni varastotila. Kunto: Rakennukset ovat hyvässä kunnossa. Omistaja viimeistelee rakennukset ja ne ovat ostajan käytettävissä kesäkuussa 2020.

Tulosta PDF
print
EsittelyaikaKohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.

Kiinnostaako kohde? Ota yhteyttä ja kysy lisätietoja kohteesta.

Kohdenumero
p26339
Sijainti
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
Saunamökki
Huoneita
Yksiö
Asuintilojen pinta-ala
19,5
Muiden tilojen pinta-ala
12,5
Kokonaispinta-ala
32
Lisätietoja pinta-alasta
Mökin kerrosala on noin 22 m², huoneistoala noin 19,5 m² ja tilavuus 65 m³.
Mökin edessä on katettu terassi noin 10 m².
Kokonaisala on noin 32 m².
Rakennusvuosi
2018
Vapautuminen
Kiinteistö vapautuu nopeasti.
Myyntihinta
  • 59 000 €
Kiinteistövero
250,00 € / vuosi
Lisätiedot maksuista
Ostaja maksaa kauppahinnan lisäksi varainsiirtoveroa 4 %, kaupanvahvistajan palkkion 120 euroa ja lainhuudatuskustannukset (min.119 €). Vuosittaisia kustannuksia ovat kiinteistövero noin 250 €, jätemaksut noin 100 €, tienhoitokustannuksia noin 100 €, vakuutusmaksuja…
Energialuokka
  • Ei lain edellyttämää energiatodistusta
  • Omistaja ei ole hankkinut energiatodistusta.
Tontin omistus
Oma
Kiinteistötunnus
216-403-1-996
Tontin pinta-ala
7 090
Lisätietoja rakennusoikeudesta
Loma-asunnon enimmäiskerrosala muodostuu yleiskaavamääräyksen nro 3. rantaetäisyyden mukaan ollen enimmillään 150 m² vähintään 60 m:n päässä rannasta.

Lisäksi loma-asunnon rakennuspaikalle saa sijoittaa enintään 25 m² saunarakennuksen vähintään 20 m:n päähän rannasta sekä muita talousrakennuksia enintään 40 m².

Lauri Pasanen

LKV, YKV, AKA, yleisauktorisoitu

Saarijärven Kiinteistönvälitys Oy LKV

local_offer

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.