Aninkainen Aura | Aninkaisten Kiinteistövälitys Oy

Mökki tai huvila | Tupa + k-soppi + saunakamari + s + kat.veranta + aurinkotera

Koivulantie 11, Kasala, Merikarvia

Hinta

128 000 €

Koko

31,5

Vuosi

1971

SEURAAVA YLEISESITTELY: SU 9.8. KLO 14.00 - 15.00, TERVETULOA! JA VARAA TARVITTAESSA YKSITYISESITTELY PUH. 0400 458 357 / Ella Välimäki TAI SÄHKÖPOSTITSE: ella.valimaki@aninkainen.fi !! JÄTÄ ROHKEAKIN TARJOUS! Ihastuttava HETI VAPAA merenrantapaikka suojaisalla aamu-aurinkoon avautuvalla omalla rannalla Merikarvian Kasalan kylässä hyvin lisärakennusoikeuksin. Vesijättömaa on lunastettu ja kiinteistöllä on omaa rantaviivaa n.50m, josta hyvä uintimahdollisuus ja omassa rannassa on lisäksi kätevä veneenlaskuramppi. Opastetulle venereitille on matkaa n.0,5 meripeninkulmaa ja avomerelle n.1 meripeninkulmaa. Hyvät kalavedet myös kiinteistön tuntumassa ja saaliskaloina nousee haukea, ahventa ja silakkaa ja joskus saaliiksi myös siikaa, kuhaa ja taimenta. Mökkiin on uusittu 2010-luvun taitteessa varaava tulisija, tulisijan taustaseinän kivipinnoite, mökin koko katto on uusittu v.2009 ja samalla myös mökin kattoa on jatkettu merelle päin sekä näin on saatu lisäksi myös katettua aamuauringon puoleista oleskelutilaa terassille. Mökin tuvassa väljät oleskelutilat, keittiösoppi on myös tilava ja mökin saunakamarista on välitön yhteys myös vilvoitteluterassille. Kiinteistö myydään tarvittaessa irtaimistoineen. Kiinteistön alueella on voimassa rantayleiskaava ja tämän Junkkimäki -nimisen kiinteistön kokonaisrakennusoikeus on 140 m² jakautuen 80m² lomarakennukselle, 25m² saunalle ja 35m² tulisijattomalle talousrakennukselle, joten kiinteistöllä on tarvittaessa myös hyvät lisärakennusoikeudet. Mökkipihapiirissä mökin lisäksi on puucee ja pihavaja, jossa liiteri- ja varastotilaa. Mökkipihapiiri on osin myös kunttamaastoinen, jossa on mm. havupuita, mustikkaa ja mökin tuntumassa on lisäksi runsaat marjastus- ja vaellusmaastot sekä lähistöllä olevassa Kasalan kalasataman lintutornista voi tarkkailla myös lintuja. Siipyyssä olevaan lähimpään monipuoliseen kyläkauppaan on matkaa n.12,5km ja Merikarvian idylliseen ydinkeskustaan on matkaa n.20km. Merikarvian kunta ylläpitää Krookan vierasvenesatamaa, jossa voi venekunnat mm. yöpyä vuorokauden maksutta. Krookan vierasvenesatama-alueella on mm. myös suosittu The Merry Monk Gastropub, Krookan alueella ja myös lähistön Kasalan kalasataman alueella on tarjolla myös maukasta läheltä pyydettyä valmista savukalaa, mikäli Ahti ei suo joka kerta antimiaan pyydyksiinne! Tervetuloa tutustumaan ensi tilassa tähän ihastuttavaan merenrantakiinteistöön JA JÄTÄ ROHKEAKIN TARJOUS! Tiedustelut ja esittelyt: Ella Välimäki, puh. 0400 458 357 sekä ella.valimaki@aninkainen.fi.

Tulosta PDF
print
Esittelyaika

Kiinnostaako kohde? Ota yhteyttä ja kysy lisätietoja kohteesta.

Kohdenumero
p38686
Sijainti
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
Tupa + k-soppi + saunakamari + s + kat.veranta + aurinkotera
Huoneita
Yksiö
Asuintilojen pinta-ala
31,5
Muiden tilojen pinta-ala
23
Kokonaispinta-ala
60
Lisätietoja pinta-alasta
Kokonaispinta-alaan on laskettu mökin asuinpinta-alan lisäksi katetun terassin ja aurinkoterassin pinta-alat, yht. n.18,5m². Muu pinta-alatieto kohdassa on pihavajan pinta-ala (n.22m²) ja puucee (n.1m²).
Rakennusvuosi
1971
Vapautuminen
Heti vapaa.
Velaton hinta
  • 128 000 €
Myyntihinta
  • 128 000 €
Lisätiedot maksuista
Kiinteistövero: 232 EUR / vuosi Puhtaanapito n.50e/v. Muut ostajan maksut kaupantekoon liittyen: mahdollinen kuntokartoitusmaksu 1/2, kaupanvahvistusmaksu 1/2, varainsiirtovero 4%, lainhuudatuskustannukset ja sähköisen panttikirjan merkintäkulut.
Sauna
  • Asunnossa on sauna
Tehdyt remontit
Mökin aurinkoterassi, mökin koko katto uusittu ja kattoa jatkettu merelle päin v. 2009. Varaava tulisija ja tulisijan taustan kiviseinäpinnoite 2010-luvun taiteessa uusittu.
Asunnon kunto
Tyydyttävä
Lisätietoja kunnosta
Tyydyttävä+++
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Varaava puulämmitteinen takka ja tarvittaessa irtopatterit.
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Kevyt höylähirsi.
Keittiön kuvaus
Tilavassa keittiösopissa jääkaappi, 2-levyinen sähköliesi, mikroaaltouuni, työpöytätilaa ja keittiökaapisto sekä myös luonnon valoa. Mökin sisäpinnat kaunista hirttä ja lattioissa mäntypuu -lautalattiat. Tuvassa on myös kurkihirret näyttävästi esillä.
Kylpyhuoneen kuvaus
Varusteet: Saunassa puulämmitteinen kiuas ja iso sivuvesisäiliö. Saunakamarissa on myös pienehkö nukkumatila.
Säilytystilojen kuvaus
Mökin komerot, kaapistot ja pihavajassa on tilaa esimerkiksi polttopuille.
Kattomateriaalin kuvaus
Harja/palahuopa(v.2009).
Tontin omistus
Oma
Kiinteistötunnus
484-406-2-70
Tontin pinta-ala
2 482
Rakennusoikeuden pinta-ala
140
Lisätietoja rakennusoikeudesta
Rakennusoikeus on 140 m² jakautuen 80m² lomarakennus, 25m² sauna ja 35m² tulisijaton talousrakennus. Lisätietoa: Merikarvian kunnan rakennusvalvonnasta.
Palvelut
Kasalan kalasataman varmille kala-apajille ja lintutornille n.2km. Siipyyn monipuoliseen kyläkauppaan n.12,5km. Merikarvian monipuolisiin keskusta- ja satamapalveluihin n.20km (Krookan -vierasvenesatama ym. ruokailupalvelut (esim. The Merry Monk Gastropub).
Liikenneyhteydet
Mökin rannasta n.0,5 meripeninkulmaa opastetulle venemerireitille ja avomerelle n.1 meripeninkulmaa.
Tiedustelut
Ella Välimäki 0400 458 357, ella.valimaki@aninkainen.fi

Ella Välimäki

Kiinteistönvälittäjä LKV, LVV, KiAT

Aninkainen Aura | Aninkaisten Kiinteistövälitys Oy

Aninkainen Aura | Aninkaisten Kiinteistövälitys Oy
local_offer

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.