Omakotitontti

Kiveläntie 35, Dal, Inkoo

Hinta

87 000 €

Koko

10 057

Myydään upea reilun hehtaarin tontti omakotitaloalueella Inkoon Dalissa, vain noin kolmen kilometrin päässä Inkoon keskustan palveluista. Harvoin on tarjolla näin isoa tonttia aivan keskustan läheisyydestä! Tontilta on nopea yhteys kantatie 51:lle, josta ajaa Helsingin Ruoholahteen 40 minuutissa ja bussimatka Helsingin Kamppiin kestää tunnin verran. Tontti on osin kalliosta metsää ja osin peltoa, rinteessä on hieno ja aurinkoinen paikka talolle, toki tontilta löytyy myös muita mahdollisia rakennuspaikkoja. Tie kulkee aivan viereen ja kunnallistekniikka sekä sähköt ovat tontin tuntumassa. Alueella on manneralueiden yleiskaava, joka oikeuttaa rakentamaan tontille 600 kerrosneliömetrin kokoisen, enintään kaksikerroksisen omakoti- tai paritalon, ja talousrakennuksia 150 kerrosneliömetrin verran. Yleiskaava mahdollistaa myös tontin jakamisen kahteen osaan, jolloin omakotitalon rakennusoikeutta per osa on enintään 400 kerrosneliömetriä ja lisäksi on mahdollista rakentaa 100 kerrosneliömetrin sivuasunto ja yhteensä 150 kerrosneliömetriä talousrakennuksia per osa.

Tulosta PDF
EsittelyaikaKohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.

Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
p42847
Sijainti
Kohteen selite
Omakotitontti Inkoon Dalissa
Lisätietoja pinta-alasta
1,00057 ha
Myyntihinta
  • 87 000 €
Kiinteistötunnus
149-412-1-29
Tontin pinta-ala
10 057
Tie perille
Kyllä
Rakentamaton
Kyllä
Lisätietoja rakennusoikeudesta
600 m2 omakoti- tai paritalo sekä 150m2 talousrakennuksia. Jos tontti jaetaan kahteen osaan, on rakennusoikeutta enintään 400 m2+100m2+150m2 per osa. Lisätietoja Inkoon kunnan sivuilla https://www.inkoo.fi/palvelut/kaavoitus_ja_maankaytto/ajankohtainen_kaavoitus/manneralueiden_yleiskaava
Kaavoitustiedot
Manneralueiden yleiskaava
Palvelut
Inkoon keskustan palvelut n. 3 km päässä. Inkoosta löytyy mm. suomen- ja ruotsinkieliset päiväkodit ja alakoulut, terveysasema, ruokakauppoja, apteekki, kuntosali, kirjasto, kahviloita ja ravintoloita, kampaamoita, pieniä putiikkeja sekä pienvenesatama.
Liikenneyhteydet
Kantatie 51:lle ja lähimmälle bussipysäkille alle kilometri.
Näkymät
Peltoa ja metsää

Hanna-Leena Ikonen

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.