Omakotitontti

Villiönkatu 6, Villiönsuvanto, Kokemäki

Hinta

0 €

Koko

2 881

Kokemäen kaupunki myy omarantaista rantatonttia uudella Villiönsuvannon asuntoalueella tarjouskaupalla. Tarjoukset jätetään osoitteeseen kokemaki@kokemaki.fi tai kirjallisena kaupungin kirjaamoon. Tarjoukset käsitellään kokouksittain. Kaupunginhallitus ottaa vastaa myös pohjahinnan alittavia tarjouksia, jotka se voi päätöksellään hyväksyä tai hylätä. Pohjahinnan ylittävä tarjous käsitellään heti viranhaltijapäätöksellä.Valtuuston vahvistama pohjahinta tontille on 50 000 euroa. Alue sijaitsee Kokemäenjoen pohjoisrannalla Kuurolantien ja Kokemäenjoen välissä, Rantavuolteen asuntoalueen vieressä. Villiönsuvannossa yhdistyvät luonnonrauha ja kaupungin nykyaikaiset palvelut reilun kilometrin päässä – jokaisen suomalaisen unelmakoti. Neljä rantatonttia ulottuvat vesirajaan asti, joten uimaan pääsee kirjaimellisesti omalta takapihalta! Tämä on nykypäivän kaavoituksessa hyvin harvinainen mahdollisuus, johon kannattaa tarttua. Nyt myytävä kohde on korttelin 90 tontti nro 2 eli läntisempi keskimmäisistä Villiönsuvannon rantatonteista. Tontille voi rakentaa yhden omakotitalon tai kahden omakotitalon pientaloyhtiön tai yhden paritalon. Kullakin tontilla on 320 kerrosalaneliömetriä rakennusoikeutta ja lisäksi oikeus 30 kerrosalaneliömetrin erilliseen saunarakennukseen. Tonttien pohjahinta on 50 000 €/tontti. Kokemäen kaupungin omakotialueiden 10 % lapsialennus ei koske tätä korttelia, koska korttelin tontit myydään tarjouskaupalla. Rakennuspaikan osoitteena on juuri rakenteilla oleva Villiönkatu. Kokemäellä ei rajoiteta rakentamisen muotoja, materiaaleja tai värejä asemakaavallisesti. Kokemäen Villiönsuvannon vauraasta historiasta Entisaikaan on asuinpaikkojen valintaan käytetty suurta harkintaa ja tarkasteltu maastonmuotoja, luonnonvaroja ja pienilmastollisia olosuhteita. Villiönsuvannon tulevat asukkaat pääsevät hyötymään menneiden sukupolvien viisaudesta ja liittymään osaksi Kokemäen vuosituhansien mittaista asutusjatkumoa vuolaan Kokemäenjoen aurinkoisella pohjoisrannalla. Tarkemmat myyntiehdot ja pohjatutkimukset lisätietolinkeissä. Rakennettavuusselvityksen perusteella rakennukset on paalutettava.

Tulosta PDF
EsittelyaikaKohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.

Kiinnostaako kohde? Ota yhteyttä ja kysy lisätietoja kohteesta.

Kohdenumero
p42933
Sijainti
  • Kokemäki  Villiönsuvanto
  • Villiönkatu 6, 32800
Kohteen selite
Kokemäenjoen pohjoisrantaan rajautuva omakotitontti, Villiönsuvanto, Kokemäki
Lisätietoja pinta-alasta
Tonttijaon mukainen pinta-ala 2881 m2. Oma rantaviivaa n. 37 metriä.
Vapautuminen
Noin 1 kk hyväksytystä tarjouksesta.
Myyntihinta
  • 0 €
Lisätiedot maksuista
Kohde myydään tarjouskaupalla. Valtuuston vahvistama pohjahinta 50 000 euroa. Kaupunginhallitus ottaa vastaa myös pohjahinnan alittavia tarjouksia, jotka se voi päätöksellään hyväksyä tai hylätä. Tarjoukset jätetään osoitteeseen kokemaki@kokemaki.fi tai kirjallisena kaupungin kirjaamoon.
Vesijohto
  • Kunnan vesijohto
Viemäri
Alueella kunnallinen viemäröinti. Lisätiedot Kokemäen vesihuolto Oy. Alueella on valokuituverkko.
Tontin pinta-ala
2 881
Rakentamaton
Ei
Rakennusoikeuden pinta-ala
350
Lisätietoja rakennusoikeudesta
Rakennusoikeus 320 m2 + 30 m2 rantasaunalle.
Kaavoitustiedot
Asemakaavoitettu.
Palvelut
Villiönsuvannon asuntoalue sijaitsee vain 1,5 km päässä kaupungin ydinkeskustasta Tulkkilasta, josta löytyvät kaikki tarvitsemasi palvelut: liikekeskuksen päivittäistavara- ja erikoisliikkeet, pankki ja kirjasto sekä liikunta- ja uimahalli. Tulkkilan liikuntapuistossa mm. lämmitetty tekonurmi.

Tulkkilan päiväkoti on vielä lähempänä, noin kilometrin matkan päässä ja uusi Kokemäen päiväkoti valmistuu liikekeskukseen 2021. Asuinalueen uusi leikkipuisto on Rantavuolteen asukkaiden ahkerassa käytössä.

Koulumatkat Villiönsuvannosta ovat hyvin lyhyitä ja nopeita taittaa kävellen tai polkupyörällä. Tulkkilan ala-aste, yläaste ja lukio kaikki n. 1,5 km etäisyydellä. Sataedun Satakunnan ammattiopistoon on matkaa noin 3 kilometriä ja SASKY:n Huittisten ammatti- ja yrittäjäopistoon noin 1,5 km.

Kokemäen PItkäjärven vapaa-aikakeskukus 8 km. Golf, frisbeegolf, yleisurheilu, pesäpallo, jalkapallo, tennis. Kokemäen ravirata 11km. Puurijärven ja Isosuon kansallispuisto lintutorneineen 20-25 km
Liikenneyhteydet
Tampereen keskustaan 100 km autolla riippumatta valitsetko valtatie 2/12 reitin vai pohjoisemman valtatie 11 reitin. Pendolinolla tai Intercityllä matka Tampereelle vie nopeimmillaan 1:05 tuntia.

Porin keskustaan 40 km autolla ja 24 minuuttia junalla. Pori-Helsinki bussivuorot kulkevat Kokemäen kautta.

Helsinki-Vantaa lentoasemalle 195 km autolla ja junalla jopa alle 3 tuntia.

Raumalle 60 km. Turkuun 100 km, Euraan 25 km, Huittisiin 25 km. Säkylään 28 km. Äetsään 40 km. Vammalaan 50 km. Kankaanpäähän 75 km.
Ajo-ohjeet
Näytöt omatoimisesti.

Merja Moberg

Paikkatietokäsittelijä

Kokemäen kaupunki

placeTulkkilantie 2,
32800 Kokemäki

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.