Kiinteistö ja Rakennus Mäkelä Oy LKV
Kiinteistö ja Rakennus Mäkelä Oy LKV

Omakotitalo | Talo + 3 rakennusta

Vahakiventie 30, Kutala, Sastamala

Hinta

215 000 €

Koko

108

Vuosi

1992

Omakotitalo ja mittavasti oheisrakennuksia Kuloveden rannalla! Se on siinä! Vakituinen asuinpaikka arvostetun vesistön äärellä ja vieläpä osana aivan mahtavan vireää Kutalan kyläyhteisöä (ks. lisälinkki). Matka on juuri sopiva. Työssäkäynti esimerkiksi Nokialla, Tampereella tai vaikka Helsingissä onnistuu junalla Karkusta (asemalle 10km). Tampereelle autoilee noin 40 km. Etätyö onnistunee mukavasti, kun käytössä on myös valokuituyhteys. Kutalan perinnemaisemissa sielu lepää. Levottomiin hetkiin tekemistäkin löytyy. Lähellä on Ellivuoren laskettelukeskus ja muut aktiviteetit, Kutalan nuorisoseuran tapahtumat ja kesäkioski Kutalan Kasino, Lakeside Golf ja lukuisat Kuloveden veneilykohteet. Kulovedellä kalamiehet kuulemma myös saavat, eivät pelkästään pyydä. TYYNELÄN TILA Omaa puuhamaata on sitten ihan reilusti. 3780 neliön tontti on varsin monipuolisessa puutarhakäytössä. Omavaraiseen pikkuviljelyyn on olosuhteet valmiina. Oheisrakennukset on sijoiteltu tontille niin, että ranta jää saunomisen, oleilun ja grillailun käyttöön. Talo on tontin korkeimmalla kohdalla kallion päällä ja varastorakennukset eri kulmilla. RAKENNUKSET Osa talosta on ollut olemassa jo mahdollisesti viime vuosisadan alusta hirsirunkoisena. Suurin osa talon nykyisestä laajuudesta on rakennettu vasta 1990-luvulla. Laajennuksen yhteydessä vanhan osan kattoa on korotettu noin metrillä, yläkerta uudelleen rakennettu ja on saatu mukava kokonaisuus aikaan. Lämmitys on hoitunut varaavilla tulisijoilla ja osin sähköisin lattialämmityksin, sekä osin pattereilla. Yksinkertaista ja toimivaa. Talosta löytyy 3 huonetta, keittiö, kodinhoitotilaa, 3 vessaa, joista yksi pesuhuoneessa, sauna, vaatehuone ja tilava eteinen. Erillinen saunarakennus on rakennettu 1968, kun paikka oli vielä kesämökkinä. Kerralla onkin tehty väljät saunatilat, joihin mahtuu isompikin porukka. Saunatupa voi hyvin toimia kesäaikaan vierasmajoituksessa. 1980 oli inspiroiduttu tekemään saunan viereen reippaan kokoinen varastorakennus, josta on myös sisustettu osa kesähuoneeksi. Hyvien varastotilojen lisäksi rakennuksen alla on kunnollinen talouskellari. 1995 tekevät kädet loivat vielä yhden varastorakennuksen, joka käsittää suurten pariovien takana olevan varaston (tai tallin), verstaan ja parven. Kohteesta on runsaasti kuvia ja tulossa vielä video. Parhaan käsityksen tästä hienosta kohteesta ja idyllisestä seudusta voi saada vain käymällä paikalla. Suosittelemme pyytämään kohteen materiaalin etukäteen, se on kaikkine rakennuslupineen varsin laaja. Toimitamme materiaalin sähköpostiin pilvilinkillä. Tilaa rohkeasti oma esittelyaika! Kiinteistö ja Rakennus Mäkelä Oy LKV on vuodesta 1994 Nokialla ja ympäristökunnissa toiminut kiinteistönvälitysalan perheyritys. Meillä sinua palvelee yhdellä palkkiolla koko tiimi, jolla on myös rakennusalan osaamista. Mitäs jos hoidettaisiin sinunkin asuntosi myynti kerralla hyvin? Ota yhteyttä

Tulosta PDF
print
Tilaa esite
Esittelyaika

Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
p46636
Sijainti
Tyyppi
Omakotitalo (kiinteistö)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
Talo + 3 rakennusta
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
108
Muiden tilojen pinta-ala
123
Kokonaispinta-ala
261
Lisätietoja pinta-alasta
Saunarakennus 1968: 20 hyöty-m², 23 kerros-m².
Varastorakennus 1980: 50 hyöty-m², 54 kerros-m².
Varastorakennus 1995: 53 hyöty-m², 60 kerros-m².
Asuinrakennuksen kerrosala 124 m².

Kokonaispinta-ala = kerrosalat yhteensä.
Asuinkerrosten määrä
2
Rakennusvuosi
1992
Vapautuminen
Sopimuksen mukaan tai heti ilman tyhjennysvelvoitetta.
Myyntihinta
  • 215 000 €
Kiinteistövero
230,92 € / vuosi
Sauna
  • Asunnossa on sauna
Parveke
Asunnossa on parveke
Energialuokka
  • E (2018)
Asbestikartoitus
  • Ei
Lämmitysjärjestelmä
Puu, Sähkölämmitys
Vesijohto
  • Kaivo
Viemäri
2-osainen saostuskaivo + imeytyskaivo. Järjestelmä ei täytä nykyisiä määräyksiä.
Sähköliittymä siirtyy
Kyllä
Tontin omistus
Oma
Tontin pinta-ala
3 780
Lisätietoja rakennusoikeudesta
Suunnittelutarvealue. Rakennusoikeus ratkaistaan suunnittelutarvehakemuksella ja rakennusjärjestyksen perusteella. Kysymykset aina välittäjälle.
Liikenneyhteydet
VR:n seisake Karkussa, 10km.
Ajo-ohjeet
VT12 - Hautaantie - Kutalantie - Vahakiventie tai
Sastamalantie - Maakunnantie - Kutalantie - Vahakiventie
Ranta
  • Oma ranta
  • Rannan tyyppi: Järvi
  • Kulovesi. Järvestä on merikortti ja veneilykohteita riittää välillä Siuron ja Tyrvään voimalaitosten välillä runsaasti.

Risto Mäkelä

kiinteistönvälittäjä LKV, rakennusinsinööri AMK

Kiinteistö ja Rakennus Mäkelä Oy LKV

Kiinteistö ja Rakennus Mäkelä Oy LKV
local_offer

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.